Golden LeMUria HANGER met doorsnede 2 cm

15.00

Chakra’s:  ALLEN

Golden Healer LeMUrian is samengesteld uit Bergkristal met enkele Rood Oranje Hematiet insluitsels ofwel met gestolde druppels van het Bloed van Christus-Christina!

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte door en om jouw heen gaan cirkelen en vult ook jouw woning op met geholyseerde Kracht & Liefde.

Haar beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel zal door niets en niemand ontkracht kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  geregeld draagt of mee mediteert, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen én om zich heen verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op haar omgeving.

Haar Gouden LeMUria Venus energie zal de drager stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & Geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn en in een steeds groter wordend LeMUria-veld haar LeMUria Hartenkracht uit te gaan Stralen.

Dit krachtige healer kristal verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie en werkt Multidimensionaal vanuit het totale Omniversum. Haar Christus – Christina Bewustzijnsbloed heelt het DNA én brengt spirituele Kracht Tonen & Overvloed tot uitdrukking. 

Golden Healing Kristal zorgt dat het ego (ofwel lagere wil) in dienst komt te staan van de Goddelijke Wil.  

Werkt mede bijzonder positief op het zenuwstelsel, de bloedvaten, krampen in benen en slaapproblemen.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

5 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 258 g
Afmetingen 10.5 × 7 cm

Andere suggesties…