AGAAT Magenta Roze HANGER 2 (Brazilië) – met Gouden opleg: Ingewijd als LEMURIA ROSAMUNDIA VENUS hanger

25.00

Chakra’s:  ALLEN

LET OP: Niet geschikt voor mensen met een allergie voor goud of zilver, want de gouden opleg is volgens de leverancier aangebracht op een wit zilveren onderlaagje.

Agaat komt van het Griekse Ἀχάτης, Achatès, de huidige rivier de Dirillo in het zuiden van Sicilië, waar agaten gevonden werden. Agaatverbindingen vormen zich als oplossing van kiezelzuur in holtes van bijzonder oude versteende rotsen in Brazilië, Uruguay en de Verenigde Staten (Oregon, Washington en rond het Bovenmeer), maar ook in Duitsland in de Hunsrück.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte door en om jouw heen gaan cirkelen en vult ook jouw woning op met geholyseerde Kracht & Liefde.

Haar beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel zal door niets en niemand ontkracht kunnen worden.

Degene die deze vergulde Venus Hanger geregeld draagt en gebruikt tijdens Meditatie, zal vervuld worden van Moeder Liefde uit de LeMUria Bron van al het leven én in haar Gouden Hart ontvangen en verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op haar woning en leefwereld.

Haar Gouden LeMUria Venus energie zal de drager stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & Geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn en in een steeds groter wordend LeMUria-veld haar LeMUria Hartenkracht uit te gaan Stralen.

Dit krachtige healer kristal verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie en werkt Multidimensionaal vanuit het totale Omniversum.

Haar Christus – Christina Bewustzijnsbloed heelt jouw DNA én trekt Geneeskrachtige Tonen & Overvloed aan t.b.v. de Lichtwerker. 

Deze ingewijde kristallen hanger zorgt dat het ego (ofwel lagere wil) in dienst komt te staan van de Goddelijke Wil. 

 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

 

Extra informatie

Gewicht 258 g
Afmetingen 10.5 × 7 cm

Andere suggesties…