About Me

 
Ook kan je om Moeder Aarde te helpen, maandelijkse tijdens iedere Volle Maan meedoen aan mijn LeMUria Licht Cirkel Healing Meditaties op Afstand, door per datum een Healing Ticket te kopen voor €5 in mijn Webshop: Voor info klik HIER

Wie ben ik?

Ik Ben in dit leven Maria van der Geest, opgeleid als LeMUriaanse Hathor Healer waarbij ik afgestemd sta op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels in LeMUria, met al haar schitterende Klanken, Kleuren en Geuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, voor anker liggend juist tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer leylijn van Stonehenge via Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Sinds 1978 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. Wij wonen in Oegstgeest waar ik op de 2e verdieping (zonder lift) een levendige Kristal Healing praktijk run onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van het Azuri  blauwe water, lucht en de kristallijnen blauwe binnenwereld in LeMUria. Ik ben een gebundelde incarnatie van de Goddelijke Moeder. Met name tril ik op de frequentie van Moeder Maria, waardoor ik continue sta afgestemd op de Goddelijke MoederBron van LeMUria.

LeMUrianen herinneren mij op zielsniveau als hun oorspronkelijke Moeder MU, waardoor ze zich aangetrokken voelen tot mijn werk. Anderen krijgen daar en tegen soms juist een onaangenaam gevoel bij het lezen van teksten, doordat zij iets in hun onderhuidse systeem nog niet opgelost hebben ten aanzien van de ondergang van LeMUria en/of het latere Atlantis. Voor allen sta ik klaar, dus je kan mij ten alle tijde inschakelen als jij je een oude ziel voelt.

Ook jouw ziel kan een Sterrenpoort codedrager zijn van LeMUria Tonen en Frequenties, die je goed verborgen levenslang achter elkaar hebt meegedragen, zonder dit zelf bewust te weten. Ook jij kan je hierdoor geregeld depressief, onvoldoende gegrond, afgewezen of moe voelen. Dan word je nog altijd door een negatieve geest geblokkeerd wat je niet goed kan benoemen.

LeMUriaanse Hathor Healing  

In mijn LeMUria Healing werk word ik doorlopend bijgestaan vanuit de Kristallijnen Moeder Hathor Bron Tempels in LeMUria, waar ik vanuit de MoederBron ieders oorspronkelijke Blauwdruk, via Goud Diamanten D.N.A. Coderingen, krijg aangereikt.

Ik ben hiervoor door vele levens heen, altijd al volledig afgestemd geweest op het Oer Moeder krachtveld van het LeMUriaanse Kristallijnen MAtrix in Moeder Aarde. Ook wel het Christus-Christina, Kristal- of Eenheidsbewustzijn van LeMUria genoemd.

Hierdoor werken mijn Holy Kristallijnen Oer Moeder Helende vermogens alles overstijgend en kan ik alles tegelijk in gang zetten om de verloren gegane LeMUriaanse zielsfrequenties, alsook jouw zelfhelende talenten weer ‘boven water’ te halen en uit te kristalliseren in het eigen Bewustzijn. Dit gebeurt bij iedere cliënt op een geheel eigen LeMUriaanse healing & bezielingswijze via Liefdes & Lichtfrequenties met Klank, Kleur en Geur. Het zijn Oeroude Wijsheidscoderingen, waardoor iemand haar/zijn eigen Pad verder zal kunnen bewandelen op geheel eigen LeMUriaanse wijze.

Al mijn Healingen geef ik sinds 1-1-2020 alleen nog op Afstand. Zowel privé sessies als LeMUria Healing LichtCirkels aan groepen op iedere Volle Maan in 2021is alleen nog  gaat als volgt:

Hiervoor gaat men op een afgesproken tijdstip thuis één uur comfortabel op bed liggen, omringd door een of meerdere van jouw Kristallen. Ik leid dit eerste uur van de Healing dan op Afstand vanuit de Holy Sterrenpoort in Oegstgeest (nabij Leiden), die afgestemd staat op de MoederBron van de Uluru Rock.

Na dit uur, neem ik even 15 min pauze en bel ik de cliënt op. Van te voren overleggen we hoe dit contact wordt gelegd.

De Healing gaat ook tijdens dit gesprek gewoon door. Men kan dan enkele vragen stellen, waarna ik als vertegenwoordigster van de Moedergodin Maria, het een en ander uitleg en vertel over jouw zielentaak.

Ook jouw Ziel kent mij vanuit de Tijd van LeMUria, dus kijk niet vreemd op als je zo maar naar deze website geleid wordt. Dan is het namelijk Tijd geworden om door mijn Oer LeMUria Moeder Geest dieper aangeraakt en afgestemd te worden op jouw eigen ZieleTaak in dit leven.

Voor een Privé AfstandsHealing is mijn advies: zet altijd je wekker zodat je zeker ná ‘n uur LeMUria Hathor Healing gewekt zal worden, maar ook verneem ik regelmatig dat de tijd omgevlogen is. Je hoeft dan niet als maar op je klok te kijken, waardoor je meer rust zal mogen ervaren!

Kaarsje aan en eventueel een zacht muziekje op de achtergrond.
Graag ook alle storende elementen om je heen uit zetten – want we gaan op afstand samen een Goddelijke correctie toepassen in je Goddelijke vanuit de Holy MoederBron in het LeMUria Uluru Rock Domein, waar de oorspronkelijke Blauwdrukken liggen opgeslaggen in Holy-stische Kristal Discen die ik voor je mag ophalen en uitkristalliseren.

Voor iedere cliënt en tijdens iedere afzonderlijke sessie, zal er door de Spirituele Wereld een op haar Ziel afgestemd ge-HOLY-seerd Programma gecreëerd worden d.m.v. mijn Kristallen Schedels, Kristallicht, kleuren, klanken en geuren.

Na deze behandeling, die één uur duurt, vindt er nog een nagesprek plaats van ongeveer 45 minuten. Je kan hierin je vragen stellen én mijn waarnemingen horen, waarbij ik soms ook zal adviseren welk kristal, skull, drakin, eenhoorn, dolfijn, bol etc er speciaal voor jou naar voren kwam gedurende de Hathor Healing Kristalsessie.

Mijn werkdagen zijn doorgaans maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Totaal duurt dus een privé LeMUria sessie ongeveer 2 uur.

Voor de spiritueel zoekende mens zal het heel veel inzichten opleveren tijdens het gesprek, maar ook in jouw leven zal je meer in contact gebracht zijn met je Ziel en Hoger Zelf via het bevrijden en naar boven halen van jouw oorspronkelijke LeMUria frequenties.

Kortom: mijn sessies zullen, naast bijzonder krachtige Heling, heel veel bescherming en voldoening opleveren in je dagelijkse leven, waarbij je eigen talenten  meerdere Regenboog Activaties zullen ondergaan, waardoor je op een meer passionele wijze jouw ZielenTaak zal kunnen verrichten, zoals het ooit was voorbestemd!

Ook zal je op afstand op bezielende wijze gesteund worden vanuit mijn Sterrenpoort Domein. 

Na het maken van de eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegezonden, waarin je mede jouw eigen healingverzoek duidelijk in kan omschrijven. 

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactforumulier aan de linkerzijde.  Ik bel of mail je dan zo spoedig mogelijk terug.  

Info of Afspraak maken 06 5726 7011
of via een
Mail naar: Maria@sterrenpoort.com

Op dit Blog plaats ik zowel LeMUria Healing Boodschappen en soms gebeden, visualisatie oefeningen, affirmaties en schrijf ik over talloze uiteenlopende spirituele onderwerpen o.l.v. de Goddelijke Moeder Bron.

Daarnaast vindt men bovenaan de website een LeMUria Healing Webshop, waarin ik Healing MP3’s, Holy Aura Sprays & Edelsteen Essence Rollers én gewijde kristallen, kristallen skulls, draken etc. verkoop. Neem eens een kijkje, want allen maken op een magische wijze contact met jouw Ziel en/of Hogere Zelf ter ondersteuning en Inspiratie voor mijn Sterrenpoort- en LeMUria cliënten, dus ook voor allen die LeMUria een warm hart toedragen.

  • Voel jij je aangetrokken tot LeMUria OF de Hathors?
  • Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria al bezield mee hielp Moeder Aarde op te bouwen? Of later vele 10-duizenden jaren later als een Egyptische Hoge Priester(es)?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren en jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door LeMUria & de Hathors!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

28 jan: Holy LeMUria Healing LichtCirkel 20-21 uur. Bestel op Tijd om mee te doen jouw 'Healing Ticket' OF Volle Manen Abonnement 2021 in mijn Webshop (cat. 6). De begeleidende MP3 is nr 34 in cat 8. IK WENS JE EEN SCHITTEREND HOLY-STISCH 2021 TOE! Sluiten

%d bloggers liken dit: