About Me

Ik stel graag mijn LeMUriaanse Hathor Healingwerk aan je voor via onderstaande Youtube opname. Wie weet voel jij herkenningen wil je ook versneld door je Ascensie proces worden geholpen?
Ook kan je om Moeder Aarde te helpen, maandelijkse tijdens iedere Volle Maan meedoen aan mijn LeMUria Licht Cirkel Healing Meditaties op Afstand, door per datum een Healing Ticket te kopen voor €5 in mijn Webshop: Voor info klik HIER

Wie ben ik?

Ik Ben Maria van der Geest, LeMUriaanse Hathor Healer waarbij ik afgestemd sta op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels, met haar schitterende Klanken, Kleuren en Geuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, voor anker liggend juist tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer leylijn van Stonehenge via Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Sinds 1978 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. Wij wonen in Oegstgeest waar ik op de 2e verdieping (zonder lift) een levendige Kristal Healing praktijk run onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van het Azuri  blauwe water, lucht en de kristallijnen blauwe binnenwereld in LeMUria. Mijn ziel staat continue klaar en afgestemd op de Goddelijke MoederBron van LeMUria.

Ook jouw ziel kan een Sterrenpoort codedrager zijn van LeMUria Tonen en Frequenties, die je goed verborgen levenslang achter elkaar hebt meegedragen, zonder dit zelf bewust te weten. Je kan je hierdoor best af en toe depressief, onvoldoende gegrond, afgewezen, héél moe voelen en/of geblokkeerd worden door iets wat je niet goed kan benoemen.

Weet dat ik een juist hiervoor opgeleide Hathor Healer vanuit LeMUria ben, die als een van de weinigen op Moeder Aarde, jouw speciale BezielingsBlauwdruk ontsleutel, waarin een magische LeMUria Code bewaart ligt, die Nu sinds tienduizenden jaren pas weer geactiveerd dient te worden ter verdere ontsluiting van het Goddelijke LeMUria Herstel Plan op Moeder Aarde.

Voel je herkenning? Heb je het gevoel na het lezen en beluisteren van enkele MP3’s of artikelen, dat we LeMUria familie zijn ? Overweeg dan een afspraak voor een AfstandsHealing te maken vanuit de Sterrenpoort. Dit houdt in dat je op een afgesproken tijdstip thuis 1 uur op je bed gaat liggen, waarna jij mij opbelt en de healing zich voortzet tijdens ons gesprek. Tarief € 111.
Afspraak 06 5726 7011, of via een mail naar: Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com

Op dit Blog plaats ik zowel geschreven als ingesproken Boodschappen, ingegeven vanuit LeMUria, gebeden, visualisatie oefeningen, affirmaties en talloze uiteen lopende onderwerpen.
Daarnaast vindt men bovenaan de website een LeMUria Webshop, waarin ik Healing MP3’s, Aura Parys én geopende, geactiveerde LeMUriaans gecodeerde kristallen, kristallen skulls, draken etc. verkoop. Neem eens een kijkje, want allen maken op een magische wijze contact met jouw Hogere Zelf. Dit is ter ondersteuning en Inspiratie voor al mijn Sterrenpoort cliënten, maar ook voor alle passanten die LeMUria een warm hart toedragen.

Voel jij je ook aangesproken door de Liefde van LeMUria & de Hathors?

Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria aanwezig was op Moeder Aarde? Of een oude Egyptische Hathor Priesteres was/bent?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren en jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door LeMUria & de Hathors!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

Kristal Activatie én AfstandsHealingen t.b.v. Moeder Aarde én je eigen Spirituele Ontwaking via de Sterrenpoort 20-21 uur: 29-9 Aartsengel Michaël(a) Feestdag én 1-10 Volle Maan. Om mee te doen op afstand koop je per datum ‘n Healing Ticket à € 5 in mijn Webshop (cat. 6) en het liefst Healing MP3 nr 24 ter ondersteuning in cat. 8 Sluiten

%d bloggers liken dit: