About Me

Ik stel graag eerst mijn LeMUriaanse Hathor Healingwerk aan jou voor via onderstaande gecodeerde MP3 opname.
Wie weet voel jij herkenning! Laat mij dit dan weten en/of doe gratis mee met mijn maandelijkse Volle Maan Healing Meditaties op Afstand.

Wie ben ik?

Ik Ben Maria van der Geest, LeMUriaanse Hathor Healer waarbij ik afgestemd sta op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels, met haar schitterende Klanken en Kleuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, voor anker liggend juist tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer leylijn van Stone Henge via Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Sinds 1979 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. Ik woon in Oegstgeest waar ik een levendige Kristal Healing praktijk run onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van de blauwe Azuri blauwe kristalwereld.

Ook jou kan ik bijstaan om je weer te her-verbinden met je Kristallijnen LeMUriaanse Sterren Ziel, via mijn Kristallen, Klanken en Kleuren, waardoor Lichaam, Ziel & Geest tot éénheid zullen geraken.

Wens je een of meerdere keren mijn bezielende leiding? Maak dan een afspraak door te bellen naar: 06 5726 7011 of een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor uitleg van meerdere vormen van mijn Healingwerk, verwijs ik graag naar mijn website: www.sterrenpoort.com

Op dit Blog plaats ik zowel geschreven als ingesproken Boodschappen, ingegeven vanuit LeMUria, gebeden, visualisatie oefeningen, affirmaties en talloze uiteen lopende onderwerpen.
Daarnaast vindt men bovenaan de website een LeMUria Webshop, en in mijn webshops op www.sterrenpoort.com, waarin ik geopende, gewijde en door mij geactiveerde LeMUriaans gecodeerde kristallen, kristallen schedels en draken verkoop. Neem eens een kijkje, want allen maken op een magische wijze contact met jouw Hogere Zelf. Dit is ter ondersteuning en Inspiratie voor al mijn Sterrenpoort cliënten, maar ook voor alle passanten die LeMUria een warm hart toedragen.

Voel jij je ook aangesproken door de Liefde van LeMUria & de Hathors?

Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria aanwezig was op Moeder Aarde?

Of ben je een oude Egyptische Hathor Priesteres?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren  en jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door de LeMUria & de Hathors!

www.sterrenpoort.com      

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: