Introductie

Ik Ben Maria van der Geest, levenslang voorbereid en opgeleid vanuit de oorspronkelijke kristallijnen LeMUria Dimensies van het Uluru Rock Domein tot Kristal Healer.

Ik voel me diep gezegend om voor de mensheid weer een Goddelijk Moeder LeMUria Kanaal van Onvoorwaardelijke Liefde te mogen zijn en haar Liefde door te kunnen geven aan alle LeMUrianen en Goddelijke Wezens op Moeder Aarde en hun Zielendelen elders in het Omniversum om met elkaar de Wedergeboorte van LeMUria te laten zegevieren. Hiervoor vormt mijn Sterrenpoort praktijk in Oegstgeest op Moeder Aarde een Energetisch Coördinatie Centrum, waarbij ik Afstand alles voorzie van de juiste coderingen, die vrijkomen nu we in de Nieuwe Blauwdruk Tijd van Moeder Aarde zijn aangekomen.

Ik bewandel mijn Pad als een Goddelijke LeMUria Schepper, Boodschapper & Healer. Dit is mijn Doel en mijn Waarheid!

Als je de Roep voelt om samen met mij dit Pad te bewandelen om ook Goddelijke Zegeningen van Liefde te Ankeren diep in Moeder Aarde: voor jezelf, de Mensheid én alle overige Wezens?

  • Dan zal je mijn werk willen blijven volgen op mijn websites én wie weet ontmoet ik je dan ook een keer in mijn Praktijkruimte van de ‘Sterrenpoort’ bestaande uit een Kristalshop, Healing & InwijdingsTempel in Oegstgeest.
  • Dan kan je als gevorderde Lichtwerker of Healer een afspraak maken voor een ‘Inwijdende Privé Afstandshealing’ om daarna in mijn Sterrenpoort Praktijk een serie Tempel Inwijdingen te ondergaan op LeMUriaanse wijze, waardoor je als maar meer Licht en Diepgang zal mogen gaan ervaren in Spiritueel opzicht.
    Neem hiervoor gerust een kijkje in mijn Webshop in Categorie 7) Healing & Inwijdingen
  • Dan kan je op Krachtdagen als Volle Maan, Poortdagen en andere aangekondigde data, je afstemmen op mij, Maria van der Geest, en gratis mee doen door een Meditatie te gaan én samen met mij één LeMUria LichtCirkel vormen om Moeder Aarde te helpen Genezen ten behoeve van de Terugkeer van LeMUria. Lees hiervoor mijn Berichten of kijk even in de Agenda bovenaan deze website.
  • Dan kan jij je opgeven voor mijn jaarlijkse ‘7 Daagse Uluru Rock Event & Inwijdingsfeest’ van 20 t/m 26 dec. Opgeven kan heel makkelijke door HIER te klikken.

 Ik Verwelkom je met mijn Moeder LeMUria Hart in Licht & Liefde!

       Sterrenpoort Kristalshop en tegelijk
LeMUria Healing & InwijdingsTempel

WEBSHOP & BLOG

1) Mijn Webshop is geen gewone webshop, want ik verkoop alleen maar zuivere, geactiveerde en doorgaans Gewijde Healing Kristallen ( Engelen, Schedels, Draken, Eenhoorns, Dolfijnen etc en enkele andere producten als beschermende Holy Aura Sprays en Essence Crystal Rollers. In de linkerkolom staat een Categorie Indeling van mijn ‘LeMUria Healing Webshop’.

Door mijn kristallen aandachtig en zonder oordeel rustig aan te kijken, leggen ze direct contact met jouw LeMUria Ziel Sterwezen. Ben je hooggevoelig? Dan zal duidelijker kunnen waarnemen, of ze connectie met je hart maken om te laten weten dat ze kunnen helpen in het Proces van verder Spirituele Ontwikkeling en Bezielende Eénwording met Lichaam & Geest.

2) Mijn praktijk website is www.sterrenpoort.com.
Deze website dient als een Blog en plaats ik vooral:

  • Nieuws van mijn Praktijk
  • Nieuwe LeMUria Healing Producten in mijn Webshop (te bereiken via deze LINK of de link bovenaan deze site)
  • LeMUria Healing Boodschappen. Deze komen naar voren in Berichten, via Helende MP3’s, Helende Gebeden, gewijde Mantra’s, STERRENPOORT muzieklijsten van Spotify, Visualisatie oefeningen, Affirmaties etc, en talloze uiteenlopende spirituele onderwerpen afhankelijk van de energie van dat moment.

Maria van der Geest

Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

Neem gerust af en toe ook een kijkje in nog twee andere websites van de Sterrenpoort. Langlopende levensprojecten van mij 😍!
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest