About Me

Ik Ben Maria van der Geest, opgeleid uit  de kristallijnen LeMUria Dimensie, als LeMUriaanse Kristal Hathor Healer, waarbij ik honderden Kristallen Schedels onder mijn Hoede heb. Ik sta in contact met de Goddelijke MoederBron en menige Hathorgodin, maar ook afgestemd op de etherische rondreizende  Ancient Moeder Skulls, waaruit ik Licht en alle schitterende Helende Klanken, Kleuren, Geuren en Healingfrequenties ontvang.

Sinds 1978 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. In Oegstgeest is op de 2e verdieping (zonder lift) mijn Kristal Healing praktijk ‘STERRENPOORT’ gevestigd. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van het Azuri blauwe LeMUria water, lucht en de kristallijnen blauwe binnenwereld.
Ik ben een incarnatie van de Goddelijke Moeder en tril
op de LeMUria frequenties van Moeder LeMUria, Maria, Maria Magdalena & Kwan Yin en vele andere oermoeders, net wat er nodig is voor Healing, waardoor ik continue sta afgestemd op de Goddelijke MoederBron van LeMUria.

Lichtwerkers die in LeMUria samen met Jezus, Maria, Maria Magdalena en Jozef als eerste Gouden Zonnezielen arriveerden op Moeder Aarde door de ElfenPoort op en rond Tasmanië en de Uluru Rock Domein, voelen zich aangetrokken tot mijn Healingwerk.

Ook jouw ziel kan een Sterrenpoort codedrager zijn van LeMUria Tonen en Frequenties, die je goed verborgen levenslang achter elkaar hebt meegedragen, zonder dit zelf bewust te weten. Ook jij kan je hierdoor (soms / geregeld) depressief, onvoldoende gegrond, afgewezen of moe voelen. Dan word je nog altijd door een negatieve geest geblokkeerd wat je niet goed kan benoemen.

LeMUriaanse Hathor Healing  

Tijdens mijn LeMUria Healing werk word ik doorlopend bijgestaan vanuit de Kristallijnen LeMUria Tempels, waar ik vanuit de MoederBron de oorspronkelijke Blauwdruk van het Leven, via Goud Diamanten D.N.A. Coderingen, krijg aangereikt.

Ik ben hiervoor door vele levens heen, altijd al volledig afgestemd geweest op het Oer Moeder krachtveld van de LeMUriaanse Kristallijnen MAtrixen in, door en rondom Moeder Aarde. Ook wel het Christus-Christina, Kristal- of Eenheidsbewustzijn genoemd.

Hierdoor werkt mijn Holy Kristallijnen Helende vermogen álles overstijgend. Dit gebeurt bij iedere LeMUriaan op een geheel eigen Healing & Bezielingswijze d.m.v. Liefdes & Lichtfrequenties met Kristal, Klank, Kleur en Geur. Het zijn Oer Wijsheidscoderingen, van jouw eigen Zielendelen die ik oproep en aanspreek om weer terug te keren op het ‘oude LeMUria nest’.

Mijn werk bestaat uit ge geven van:

 • Privé AfstandsHealing: Men kan vanaf 1-6-21 alleen nog telefonisch een afspraak maken voor een Privé AfstandsHealing door het inspreken van een boodschap, waarna ik U terugbel (liefst niet in het weekend!) zodra ik daarvoor de gelegenheid heb 06 5726 7011  –  € 111.
 • Holy LeMUria AfstandsHealing LichtCirkels op iedere Volle Maan. Voor meer info klik je HIER.
  Je kan mee doen door per Volle Maan een Healing Ticket te kopen voor € 13 in mijn Webshop.
 • Tempel Inwijdingen: Men kan vanaf 1-6-21 alleen nog telefonisch een afspraak maken voor een Tempel Inwijding door het inspreken van een boodschap, waarna ik U terugbel (liefst niet in het weekend!) zodra ik daarvoor de gelegenheid heb
  06 5726 7011  –  € 144.
 • LEMURIA HEALING WEBSHOP, waarin men naast kristallen ook Healing MP3’s, Holy Aura Sprays & Edelsteen Essence Rollers én diensten kan bestellen, waaronder:
 • Kristal Activaties op Afstand: van kristallen, schedels, engelen, draken, eenhoorns  –   € 33 of € 111. Klik Hier voor meer info
 • Energetische LeMUriaanse HuisReinigingen op Afstand – € 199 incl Pakket – Klik HIER voor meer info

Neem eens een moment de tijd om naar de kristallen in mijn Webshop te kijken, want alle producten maken op een magische wijze contact met jouw Ziel en/of Hogere Zelf ter ondersteuning, Inspiratie & Heelwording tot Goddelijke DRIE-EENHEID.

BLOG

Op dit Blog plaats ik zowel Nieuws van mijn Praktijk, maar ook LeMUria Healing Boodschappen, helende gebeden, mantra’s, STERRENPOORT muzieklijsten van Spotify, visualisatie oefeningen, affirmaties en schrijf ik over talloze uiteenlopende spirituele onderwerpen o.l.v. de Goddelijke Moeder Bron.

 • Voel jij je aangetrokken tot LeMUria OF de Hathors?
 • Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria bezield mee hielp Moeder Aarde op te bouwen? Of vele (10)duizenden jaren later als een Egyptische Hoge Priester(es)?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren door jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door de Goddelijke Moeder – LeMUria & de Hathors!

 

www.sterrenpoort.com
www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: