About Me

 Wie ben ik?

Ik Ben Maria van der Geest, opgeleid uit  de kristallijnen LeMUria Dimensie, als LeMUriaanse Kristal Hathor Healer, waarbij ik honderden Kristallen Skulls onder mijn Hoede heb. Ik sta dag en nacht in contact met de Goddelijke MoederBron en menige Hathorgodin, maar ook afgestemd op de etherische rondreizende  Ancient Moeder Skulls, waaruit ik Licht en alle schitterende Helende Klanken, Kleuren, Geuren en Healingfrequenties ontvang.

Op dé LeMUria datum  28-11-19 55  = 1 1 1 1 1, werd ik veel te vroeg plots geboren op een binnenvaartschip op de (Moeder) Maas, voor anker liggend bij een heel oud kerkje in Mook. Precies op ‘n oer LeMUria leylijn van Stonehenge via Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Sinds 1978 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. Wij wonen in Oegstgeest waar ik op de 2e verdieping (zonder lift) een levendige Kristal Healing praktijk run onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van het Azuri blauwe LeMUria water, lucht en de kristallijnen blauwe binnenwereld.
Ik ben een incarnatie van de Goddelijke Moeder. Ik tril 
op de LeMUria frequenties van Moeder LeMUria, Maria, Maria Magdalena & Kwan Yin en vele andere oermoeders, net wat er nodig is voor Healing, waardoor ik continue sta afgestemd op de Goddelijke MoederBron van LeMUria.

Lichtwerkers die in LeMUria samen met Jezus, Maria, Maria Magdalena en Jozef als eerste Gouden Zonnezielen arriveerden op Moeder Aarde door de ElfenPoort op en rond Tasmanië en de Uluru Rock Domein, voelen zich aangetrokken tot mijn Healingwerk. Anderen krijgen soms juist een onaangenaam gevoel bij het lezen van mijn berichten, doordat ik iets in hun onderhuidse systeem aan zal raken ten aanzien van de ondergang van LeMUria en/of het latere Atlantis. Voor allen sta ik echter klaar, dus je kan mij ten alle tijde om Healing vragen of een keer in mijn Sterrenpoort langs komen voor een informerend LeMUria gesprek van 1,5 uur.

Ook jouw ziel kan een Sterrenpoort codedrager zijn van LeMUria Tonen en Frequenties, die je goed verborgen levenslang achter elkaar hebt meegedragen, zonder dit zelf bewust te weten. Ook jij kan je hierdoor (soms / geregeld) depressief, onvoldoende gegrond, afgewezen of moe voelen. Dan word je nog altijd door een negatieve geest geblokkeerd wat je niet goed kan benoemen.

LeMUriaanse Hathor Healing  

In mijn LeMUria Healing werk word ik doorlopend bijgestaan vanuit de Kristallijnen Moeder Hathor Bron Tempels in LeMUria, waar ik vanuit de MoederBron ieders oorspronkelijke Blauwdruk, via Goud Diamanten D.N.A. Coderingen, krijg aangereikt.

Ik ben hiervoor door vele levens heen, altijd al volledig afgestemd geweest op het Oer Moeder krachtveld van het LeMUriaanse Kristallijnen MAtrix in Moeder Aarde. Ook wel het Christus-Christina, Kristal- of Eenheidsbewustzijn genoemd.

Hierdoor werken mijn Holy Kristallijnen Oer Moeder Helende vermogens alles overstijgend en kan ik alles tegelijk in gang zetten om jouw verloren gegane LeMUriaanse zielsfrequenties, alsook jouw zelfhelende talenten weer ‘boven water’ te halen en uit te kristalliseren in het eigen Bewustzijn. Dit gebeurt bij iedere cliënt op een geheel eigen LeMUriaanse healing & bezielingswijze via Liefdes & Lichtfrequenties met Klank, Kleur en Geur. Het zijn Oeroude Wijsheidscoderingen, waardoor iemand haar/zijn eigen Pad verder zal kunnen bewandelen op geheel eigen LeMUriaanse wijze.

Al mijn Healingen geef ik sinds 1-1-2021 alleen nog op Afstand. Zowel privé Hathor Healing sessies als LeMUria Healing LichtCirkels aan groepen op iedere Volle Maan.

De privé sessies:

Hiervoor gaat men op een afgesproken tijdstip thuis één uur comfortabel op bed liggen, omringd door een of meerdere van jouw Kristallen. Ik leid dit eerste uur van de Healing op Afstand vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest (nabij Leiden), die afgestemd staat op de MoederBron van LeMUria downunder de regio van de Uluru Rock.

Na dit uur, neem ik even 15 min pauze waarna de cliënt mij opbelt. De Healing gaat tijdens dit nágesprek van ongeveer 45-60 min. nog altijd door. Men kan dan enkele vragen stellen, waarna ik namens Moeder Maria en/of andere    Moedergodin jou nader info zal mogen geven. Afhankelijk van de Healing neem ik je mee in een geleide meditatie, waarbij de Hathors de leiding nemen.

Ook jouw Ziel herkent mij vanuit de Tijd van LeMUria, dus kijk niet vreemd op als je zo maar naar deze website geleid wordt. Dan is het namelijk Tijd geworden om door mijn Oer LeMUria Moeder Geest dieper aangeraakt en afgestemd te worden op jouw eigen ZieleTaak in dit leven.

Voor een Privé AfstandsHealing enkele adviezen:

  • Zet de wekker zodat je zeker ná ‘n uur LeMUria Hathor Healing thuis gewekt zal worden.
  • Bestel ook een MP3 vooraf in mijn Webshop van ongeveer 1 uur (categorie 8) om deze in dit Healing uur liggend te beluisteren met oordopjes in. Je hoeft dan niet als maar op je klok te kijken, waardoor je meer rust zal mogen ervaren!
  • Steek een kaarsje aan en eventueel een zacht muziekje, als je geen MP3 beluistert, op de achtergrond.

Graag van te voren ook alle storende elementen om je heen uit zetten – want we gaan op afstand samen een Goddelijke correctie toepassen vanuit de Holy MoederBron in het LeMUria Uluru Rock Domein, waar de oorspronkelijke LeMUria Blauwdrukken liggen opgeslaggen in Holy-stische Kristal Discen die ik voor je mag ophalen en uitkristalliseren.

Voor iedere cliënt en tijdens iedere afzonderlijke sessie, zal er door de Spirituele Wereld een op haar Ziel afgestemd ge-HOLY-seerd Programma gecreëerd worden d.m.v. mijn Kristallen Schedels, Kristallicht, kleuren, klanken en geuren.

Mijn werkdagen zijn doorgaans maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Totaal duurt dus een privé LeMUria sessie ongeveer 2 uur.

Voor de spiritueel zoekende mens, zullen mijn Healingen veel inzichten opleveren tijdens het gesprek, maar ook zal je keer op keer meer afgestemd worden jouw Hoger Zelf, door het naar boven halen van jouw oorspronkelijke LeMUria frequenties.

Mijn Holy Healingsessies zullen met name de Lichtkring die ook ten tijde van het leven van Jezus rondom hem en de Heilige Familie aanwezig waren om hem/hen te steunen, heel veel voorspoed, bescherming en op navolgbare wijze voldoening geven. Alsook ontvang je een Gouden reeks aan Regenboog Activaties, die je levensmissie meer vervulling zal gaan geven.

Ook zal je op afstand, tussen de sessies door, op bezielende wijze gesteund worden vanuit mijn Sterrenpoort Domein. 

Na het maken van de eerste afspraak krijg je een intakeformulier toegezonden, waarin je jouw healingverzoek duidelijk kan omschrijven. 

Heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier.
Ik bel of mail je dan zo spoedig mogelijk terug.
  

Afspraak maken 06 5726 7011
of via een
Mail naar: Maria@sterrenpoort.com

Op dit Blog plaats ik zowel LeMUria Healing Boodschappen, gebeden, visualisatie oefeningen, affirmaties en schrijf ik over talloze uiteenlopende spirituele onderwerpen o.l.v. de Goddelijke Moeder Bron.

Daarnaast vindt men bovenaan deze website een LeMUria Healing Webshop, waarin ik Healing MP3’s, Holy Aura Sprays & Edelsteen Essence Rollers én gewijde kristallen, kristallen skulls, draken etc. verkoop. Neem eens een kijkje, want allen maken op een magische wijze contact met jouw Ziel en/of Hogere Zelf ter ondersteuning, Inspiratie & Heelwording tot Goddelijke DRIE-EENHEID.

  • Voel jij je aangetrokken tot LeMUria OF de Hathors?
  • Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria bezield mee hielp Moeder Aarde op te bouwen? Of vele (10)duizenden jaren later als een Egyptische Hoge Priester(es)?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren en jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door LeMUria & de Hathors!

Ook kan je om Moeder Aarde te helpen, maandelijkse tijdens iedere Volle Maan meedoen aan mijn LeMUria Licht Cirkel Healing Meditaties op Afstand, door per datum een Healing Ticket te kopen voor € 13 in mijn Webshop: Voor info klik HIER!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: