About Me

Ik stel graag mijn LeMUriaanse Hathor Healingwerk aan je voor via onderstaande Youtube opname. Wie weet voel jij herkenningen wil je ook versneld door je Ascensie proces worden geholpen?
Ook kan je om Moeder Aarde te helpen, maandelijkse tijdens iedere Volle Maan gratis meedoen aan mijn LeMUria Licht Cirkel Meditaties op Afstand: Voor info klik HIER

Wie ben ik?

Ik Ben Maria van der Geest, LeMUriaanse Hathor Healer waarbij ik afgestemd sta op de Gouden Kristallijnen MoederBron Tempels, met haar schitterende Klanken en Kleuren.

Op 28 november1955 ben ik geboren op een binnenvaartschip op de Maas, voor anker liggend juist tegenover een heel oud kerkje in Mook, op ‘n oer leylijn van Stonehenge via Glastonbury  naar het Duitse Extersteine.

Sinds 1978 ben ik getrouwd met Ruud en samen hebben we twee kinderen. Wij wonen in Oegstgeest waar ik op de 2e verdieping (zonder lift) een levendige Kristal Healing praktijk run onder de naam ‘STERRENPOORT’. 

Mijn Sterrennaam is AZURI, afgeleid van het Azuri  blauwe water, lucht en de kristallijnen blauwe binnenwereld in LeMUria. Mijn ziel staat continue klaar en afgestemd, als de Moedergodin Maria-Kwan Yin-Maria Magdalena en vele andere, op de MoederBron van LeMUria in het Uluru Rock Domein van het versteend hout.

Ook jouw ziel kan een Sterrenpoort codedrager zijn van LeMUria Tonen en Frequenties, die je goed verborgen levenslang achter elkaar hebt meegedragen, zonder dit zelf bewust te weten. Je kan je hierdoor best af en toe héél moe voelen en/of geblokkeerd worden door iets wat je niet goed kan benoemen.

Weet dat ik een zéér speciale, juist hiervoor opgeleide Hathor Healer vanuit LeMUria ben, die als een van de weinigen op Moeder Aarde, bij jouw speciale BezielingsBlauwdruk Opdracht mag komen om die aan je terug te geven, wat sinds de ondergang van LeMUria-Atlantis niet mogelijk meer was! 

Voel je herkenning? Heb je het gevoel na het lezen en beluisteren van enkele MP3’s of artikelen, dat we een directe zielen familie band kunnen hebben? Dan kan ik tijdens een healingsessie zeker iets voor je betekenen! Overweeg dan om een keer naar de Sterrenpoort te komen of eens een afspraak te maken van één uur via Live Video Healing via Whats App, Messenger, Skype of Factime. Dit laatste is zeker handig als je niet in Nederland of belgië woont!
Je kan bellen naar: 06 5726 7011, via Messenger (Maria van der geest) contact opnemen of een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Tarieven: Tabblad Contact & Tarieven punt 4: www.sterrenpoort.com

Op dit Blog plaats ik zowel geschreven als ingesproken Boodschappen, ingegeven vanuit LeMUria, gebeden, visualisatie oefeningen, affirmaties en talloze uiteen lopende onderwerpen.
Daarnaast vindt men bovenaan de website een LeMUria Webshop, en in mijn webshops op www.sterrenpoort.com, waarin ik geopende, gewijde en door mij geactiveerde LeMUriaans gecodeerde kristallen, kristallen schedels en draken verkoop. Neem eens een kijkje, want allen maken op een magische wijze contact met jouw Hogere Zelf. Dit is ter ondersteuning en Inspiratie voor al mijn Sterrenpoort cliënten, maar ook voor alle passanten die LeMUria een warm hart toedragen.

Voel jij je ook aangesproken door de Liefde van LeMUria & de Hathors?

Heb jij het gevoel dat je ook in de tijd van LeMUria aanwezig was op Moeder Aarde? Of een oude Egyptische Hathor Priesteres was/bent?

Blijf mijn werk dan vooral volgen, door je aan de linkerkant van dit Blog gratis te Abonneren en jouw e-mailadres in te vullen. Dan ontvang je telkens een mail als ik een nieuw bericht of MP3 plaats geïnspireerd door LeMUria & de Hathors!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com

Maria van der Geest

16-7 Poortdag ‘Hathor Maria Bron Healing’ op AFSTAND via de Sterrenpoort van 20-21 uur. 'Healing Ticket’ te koop à € 5 in mijn Webshop (categorie 6) en een ondersteunende 'Healing MP3' bestellen in de categorie 8) MP3: LeMUria Healing Sluiten

%d bloggers liken dit: