Introductie

Mijn officiële praktijknaam is STERRENPOORT
Ik ben Maria van der Geest – een LeMUria Sound Healer.

Deze website bevat een LeMUria Healing Webshop en dient voor:

  • Nieuws van mijn Praktijk
  • Nieuwe LeMUria Healing Producten in mijn Webshop aan te kondigen (te bereiken via deze LINK of de link bovenaan deze site)
  • LeMUria Healing Boodschappen door te geven. Deze komen naar voren in Berichten, via Helende MP3’s, Helende Gebeden, gewijde Mantra’s, Healing muzieklijsten op Spotify onder profiel STERRENPOORT, Visualisatie oefeningen, Affirmaties en talloze uiteenlopende spirituele onderwerpen afhankelijk van de energie van dat moment.

Ik Ben Maria van der Geest, levenslang voorbereid en opgeleid vanuit de oorspronkelijke kristallijnen LeMUria Dimensies van het Uluru Rock Domein tot Sound & Kristal Healer.

Ik voel me diep gezegend om voor de mensheid weer een Goddelijk Moeder LeMUria Kanaal van Onvoorwaardelijke Liefde te mogen zijn om met elkaar de Wedergeboorte van LeMUria te laten zegevieren en haar Liefde door te kunnen geven aan allen op Moeder Aarde en hun Zielendelen elders in het Omniversum.

Hiervoor vormt mijn Sterrenpoort in Oegstgeest een Energetisch Coördinatie Centrum tussen de Lichtsteden in de Kosmos en de LeMUriaanse Lichtsteden, waaronder Yerushalaïm down-under de Uluru Rock in Centraal Australië en wijde omgeving.

Wie mee doet aan mijn LeMUria Healing LichtCirkels (op Afstand of in de Sterrenpoort), wordt ontvangen in mijn LeMUria Moeder Lichtschip, waarin ook Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus, Isis en vele vele andere Goddelijke afgezanten. Waar ik ben, daar zijn zij ook, dus maken zij rechtstreeks via mij contact met je Ziel en Hogere Zelven om Lichaam, Ziel & Geest te herenigen t.b.v. de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde – in Vrede én Eenheid!

Mijn kracht bestaat onder andere uit het terugvinden van jouw TWEELINGZIELSTER, in welk deel van het Omniversum die zich ook zal bevinden, omdat ik vele sterrenstelsels inmiddels terug heb ontdekt waar onze LeMUria Ziele Familie vanaf stamt én vandaan op reis te zijn uitgezonden om de Licht-opbouw van ons MoederRijk MU / LeMUria op onze planeet Aarde in te zaaien. Dit geschiedde via vele Sterrenpoorten en Netwerken van Licht. We daalden af met onze fijnbesnaarde Geneeskrachtige Goddelijke Moeder Klanken van onze Ster & Planeetstelsels – via Sirius, Orion, de 7 Pleiadische Zusters, Andromeda, Arcturius, Zon en Maan, naar ons LeMUria Domein rondom de ElfjesPoorten van de Uluru Rock, om daar vanuit ons Sterren Lichtschip, ons meegebrachte Holy Water & Licht Plasma uit te zaaien over de wateren rondom in de Gaia Tree –  LeMUria Rassen Stamboom.

Ik ben door vele barre barrières in de Kosmos alsook in de binnenaarde dimensies gereisd op  Eenhoorns, Draken en Drakinnen, Dolfijnen, Walvissen, Schildpadden et cetera, om samen met de Elfen, Elohim Engelen & Aartsengelen o.l.v. mijn grote beschermheer Meester Jezus. Mede dankzij Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en een voltallige lichtcirkel van Hathorgodinnen hebben we een heel scala aan gesloten Sterrenpoorten teruggevonden en mogen heropenen, waaronder de àllerbelangrijkste GEHEIME Centrale Moeder LeMUria Maria Poort bij de Maasplassen in (Moeder Maria) Limburg! Als uitdrukking hiervan prijkt er tussen Hemel & Aarde diep down-under de Uluru Rock in Centraal Australië, nu weer een Magisch functionerend Bolwerk als Holystisch Meridianen Uurwerk!


Al deze SOULfeggio Klank Piramides zijn te bestellen in mijn WEBSHOP. Zij maken deel uit van het Net van kristallijnen Licht in de diepte van Moeder Aarde, ronddraaiend als een Kadastraal Meridianen Uurwerk door de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom, gesteund vanuit de Kosmos door een Team van Kristallen Moeder Schedels met een Bewustzijn dat teruggaat tot de allereerste
Ei-Sprong en leidde tot de allereerste Foetus in de baarmoeder van Moeder Aarde.

LEES BIJVOORBEELD EENS MIJN 4 BERICHTEN OVER HET SCHELPENBEWUSTZIJN; Klik voor deel 1 HIER

Ik wil je helpen je innerlijke kracht terug te vinden, je verbinding met je Tweeling Sterrenziel, je LevensMissie op de tijdlijn van ons Nieuwe Moeder Aarde.

Ik dien Moeder Aarde als een samensmelting vanuit alle 13 Goddelijke Moeder dimensies, waaruit ons geheugen en LeMUria bewustzijn functioneert. Dit doe ik als Schepper, Boodschapper, Healer en Bewonderaar van alles wat leeft.

Dit is mijn Doel en mijn Waarheid!

 Ik Verwelkom je met mijn Moeder LeMUria Lichthart in Liefde! 

   

CEREMONIE IN STERRENPOORT
LeMUria Healing & InwijdingsTempel

WEBSHOP

Mijn LeMUria Healing Webshop is geen gewone webshop, want ik verkoop alleen maar BeZielde en geactiveerde Healing Kristallen ( Engelen, Schedels, Draken, Eenhoorns, Dolfijnen, Piramides etc) of BeZielde Orgonites, Holy Aura Sprays en Essence Crystal Rollers en enkele andere producten, maar altijd ondergedompeld in de Holy energie van Christus – Christina ofwel Kristal- EenheidsBewustzijn van de Goddelijke Moeder Maria – LeMUria.
Toegang tot mijn ‘LeMUria Healing Webshop‘ krijg je via een van de links bovenaan deze website. Zij is ingedeeld in vele categorieën om het zoeken te vereenvoudigen. 

Door mijn kristallen aandachtig en zonder oordeel rustig aan te kijken, leggen ze direct contact met jouw SterZielwezen. Ben je hoog gevoelig? Dan zal je duidelijker kunnen waarnemen, of ze connectie met je hart maken om te laten voelen dat ze je kunnen bijstaan in het Proces van verdere Spirituele Ontwikkeling en Bezielende Eénwording met Lichaam & Geest.

Wij Herenigen ons met LeMUria

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Om Moeder Aarde nieuw leven in te blazen
Om haar Wateren te Kristalliseren
En haar Wind te verfrissen

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door Boom-, Plant- en Mineralenrijk
met ons Kristallijnen Licht te Verrijken
En voor het Dierenrijk een leefbare wereld te Scheppen

Wij Herenigen ons met Moeder LeMUria
Om het MoederLicht te Kanaliseren en door te geven
Via onze Merdianen en Chakra’s
Via Leylijnen, Bronnen, Rivieren en Zeeën
Naar de LeMUria Lemniscaat
Draak-Drakinnenstroom

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door ons dagelijks af te stemmen op HUNAB K’U
En de LeMUria Tempels in de binnenaarde
Door in Vrede samen te Leven en onze
Voorouders te eren t.b.v. ons nageslacht

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Ons MU en Moeder ZonBron land
Door Eenwording met onze Soulbroeders & zusters
Afkomstig van de Sterrenrijken & Hemelse Sferen

Dit doen wij vanuit Harten Eenheid
Afgestemd op de Uluru Rock BaarMoeder
In het Versteend Hout & LeMUria RassenStamboom
Vanuit Al onze verschillende Culturele expressies
Door Tegenstellingen als Macht & Onzekerheid
om te vormen tot Kracht & Vertrouwen
Door Angst, Verdriet & Onrechtvaardigheidsgevoel
Om te buigen tot Vrede, Vreugde & Harmonie
Via de Wortels van de Flower & Gaia Tree of Life Stamboom
Zoals het ooit was aangelegd

AMEN

Maria van der Geest@Sterrenpoort Oegstgeest

TEKST kun je downloaden op je pc en zelf uitprinten door op de TITEL van bovenstaand Gebed te klikken.

Maria van der Geest

Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

Neem gerust af en toe ook een kijkje in nog twee andere websites van de Sterrenpoort. Langlopende levensprojecten van mij 😍!
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: