Ceremonie

Doe thuis of onderweg eens een Ceremonie, Ritueel en Activatie ten behoeve van jouw Terugkeer in LeMUria.

Dat kan heel eenvoudig bij jou thuis of ergens aan de waterkant of bij een Bron. Zie maar waar het uitkomt en goed voelt.

Je kan het alleen doen of samen met een groepje Lichtwerkers, maar gebruik hierbij (liefst d.m.v. Sound Healing) een gewijde en geactiveerde LeMUria Kristallijnen Skull, Engel, Regenboog MoederElf, Drakin, Eenhoorn en/of Dolfijn etc., ter bescherming van jezelf, maar ook van Moeder Aarde.

Ben je aan het einde gekomen van een Buiten Ceremonie, gooi dan alsjeblieft tot slot een helder kristal in het water, want deze bevat namelijk alle opgeslagen intenties van jouw korte of lange Ceremonie. Hiervoor verkoop ik speciaal ingewijde Drakenoog kristallen in mijn webshop. Deze zijn volledig voorbereid en ingestraald met de formules van Kwan Yin, die de Goddelijke Moeder ons in de oude tijd van LeMUria ooit geschonken heeft, om het Leven via de waterwegen uit te kristalliseren t.b.v.  al het leven: plant, boom, dier, schelp en mens.

Ook nu de Terugkeer van LeMUria, van het Christus-Christina Bewustzijn, op Moeder Aarde aanstaande is, kunnen we allen bijdragen om dit weer opnieuw via onze chakra’s aan de rivieren, meren, kanalen, poelen, vijvers, bronnen mee te geven (lees: Kristallicht uit te strooien).

Hieronder plaats ik enkele voorbeelden om je te inspireren én want:

Moeder Aarde & Moeder LeMUria danken je
bij voorbaat voor jouw hulp en dienstbaarheid.
Zij zullen je hiervoor ruimhartig belonen!

 

Onderstaande PDF’s kun je als voorbeeld gebruiken, maar pas ze aan aan je eigen voorkeur en gevoel. Fouten maken kan niet, want je zal omringd worden door talloze Natuurwezentjes o.l.v. de witte Tovenaar Merlijn/Merlina en vele afgezanten van de Galactische & LeMUriaans Federatie,w aaronder enkele Hoge Spirits, maar vooral ook door het verhoogde bewustzijn van de LeMUria MoederElfen. Terwijl jij met deze teksten aan de slag gaat gaat er een verhoogde Gouden trilling door je hemels afgestemde lichaam stromen. Gebruik a.u.b. je STEM flink hierbij – Laat je horen, want met name worden de trillingen van jouw stem herkend en je weeft samen met hen een schitterende nieuwe Regenboog uitlijning tussen de Elfjesbronnen in Moeder Aarde en jouw eigen SterrenHemel Afkomst!

PDF 1LeMUria ACTIVATIE tekst in samenwerking met jouw eigen Draak.docx

PDF 2: ULURU ROCK LEYLIJN MANDALA.docx
Gepubliceerd eerder in mijn bericht: Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Mandala Leylijn’ Ceremonie

PDF 3: LeMUria Jij Bent Ons Moederland
Ritueel met samenzang: Ben je met een groep(je) bij elkaar?

Vorm dan met elkaar een Lichtcirkel.

Hieronder staat een uitgebreidere versie dan op het PDF
1) VOORAF plaatst de ceremonie-leider een Gewijde LeMUria Kaars in het midden van de Cirkel. Allen gaan hierom heen staan. Daarna start de ‘leider’ van de Cirkel met het leggen van de linker handpalm omlaag in de geopende rechterhand van haar/zijn linker buurman/vrouw. Deze persoon legt aansluitend de linkerhand met de handpalm omlaag in de naar bovengerichte handpalm van buurman/buurvrouw en ga zo door, tot de Cirkel gesloten is. Adem allen een paar keer diep in en uit én klink uit volle borst 3 x harmonisch AUM – SHANTI – OM én zing aansluitend het eerste couplet en refrein

Hierdoor gaat de LeMUria Regenboog energie uit de handen stromen via de armen en de LeMUria Hartchakra’s, linksom door de Cirkel bewegen en langzaam rondcirkelen tijdens het Ademen, Klinken en Zingen.

2) Bij het tweede couplet steek je nu de armen bij elkaar in
3) En bij het derde couplet beweegt de Lichtcirkel zich eerst linksom draaiend en vervolgens, als daar ruimte voor is, naar het midden van de Cirkel.
4) En steek hier in het midden een Gewijde LeMUria Kaars aan (te koop in mijn webshop categorie 03b) OF plaats
een lampje als Vredeslicht Licht Baken van LeMUria Eenheid.
5)  Waarna je allemaal nog een eigen ritueel hier aan toe zou kunnen volgen.

Men kan dit Ritueel herhalen ter afsluiting van een Ceremonie door de Gewijde LeMUria Kaars in het midden uit te blazen. Je plaats er dan bijvoorbeeld net zoveel kop[en thee als er deelnemers zijn, en drinken deze dan gezamenlijk op, zittend in een Cirkel.

Waarom dit Ritueel ?
Om LeMUria door ons allen heen met elkaar weer uit het ‘moeras’ omhoog te zingen, want toen ons Moederland LeMUria in lang vervlogen tijden ten onder ging, hielden de Hoge Priesteressen staande in een LichtCirkel elkaars handen vast alvorens men samen met miljoenen anderen in de kolkende zee massa verdween. Slechts enkele duizenden wisten boven te komen en Atlantis te bereiken om hier voet aan wal te zetten. Gelukkig waren er wel vóór de ondergang van LeMUria, meerdere kristalsteden gebouwd in de binnenaarde, omdat men al duizenden jaren aan zag komen dat dit zou gaan plaatsvinden. Vele kristalsteden weet ik me nog te herinneren, met name onze Gouden kristalstad Yeru-Shalaïm, maar ook Telos en Shamballah. Vele tienduizenden Kristal- LichtMeesters zijn hier op tijd naar verhuisd, zodat ze de kristalkrachten konden vasthouden in Moeder Aarde.

Nu zijn in 2022 de Gouden Lichtsteden, waaronder ook Yerushalaïm weer ingedaald in Moeder Aarde, waardoor de SOULfeggio Klanken van ons LeMUrianen weer langzaam aan naar boven door gaan klinken om onze ware uitlijning met de aloude oorspronkelijke Sterrenziel aan te trekken. Hoe vaker je met mij maandelijks mee doet op afstand tijdens de LeMUria LichtCirkels, des te sneller zal ook jouw eenwording weer een feit kunnen worden. Schroom niet en neem contact op als je vragen hebt OF als je het gevoel hebt ook te beschikken over info die je graag wenst te delen met een ervaren Lichtwerker.

PDF 4: LeMUria Zang & Vredes Ritueel  LeMUria Is Coming Home
Het Inwijdingslied dat ik speciaal voor LeMUrianen heb geschreven kan je alleen maar ook staande in een kring zingen. Plaats vooraf een brandende Gewijde LeMUria Kaars (te koop in mijn webshop categorie 03b) in het midden van de LeMUria Kring, waarop het STER SYMBOOL staat of dat van de Holy Moeder.

  • Iedereen haalt een paar keer diep adem om vervolgens haar/zijn rechterhand op het Hogere LeMUria Hartchakra te leggen (waar deze STER symbool voor staat) = 5-10cm boven Hartchakra.
  • Allen zingen vervolgens uit volle borst losjes in de heupen én een beetje swingend bovenstaande tekst. Als je de tekst kent, kan je overgaan tot het leggen van beide hadden op je Hogere LeMUria Hartchakra, soms de Thymus genoemd of Aquarius chakra.
  • Na afloop kijk je elkaar om de beurt aan. Om de beurt ga je tegenover een van hen staan. Je legt dan elkaar aankijkend, beiden eerst je eigen linkerhand op je eigen Hogere Hartchakra, waarna jullie beide je rechterhand kruislings bovenop de hand van de ander leggen, die nog altijd op haar/zijn eigen LeMUria Hogere Hartchakra rust….om elkaar vervolgens hardop of in stilte VREDE TE WENSEN in verbinding met het Hoger Hart van de Moeder Bron in LeMUria, etherisch aanwezig down-under de Uluru Rock in Centraal Australië.
  • Je zou het kunnen uitbreiden door daarna allemaal een eigen gebed voor te laten lezen met het Thema LeMUria en/of Vrede. Zie maar hoe dit zich ontwikkelt, want niets staat vast…het is maar een opzetje voor een mooi gezamenlijk LeMUria Ritueel die iedereen vrolijk zal stemmen.

Luister voor de Melodie een paar keer naar mijn stem op onderstaande YouTube

 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

   
%d bloggers liken dit: