Activatie/Ceremonie

Heb jij ook zo de behoefte om Moeder Aarde te willen helpen?
D
at kan heel eenvoudig door het doen van een Ceremonie of Activatie ergens aan de waterkant of bij een Bron.

Doe het alleen of samen met een groepje Lichtwerkers een Ceremonie of Activatie met je eigen Skull – Draak of andere kristallen. Ben je aan het einde gekomen van je/jullie Ceremonie, gooi dan alsjeblieft tot slot altijd een helder kristal in het water, want deze bevat dan namelijk alle opgeslagen intenties van de korte of lange Ceremonie. Hiervoor zou je bij ook speciaal bestemde en gewijde Drakenoog kristallen kunnen kopen in mijn webshop. Deze zijn volledig voorbereid en ingestraald met de formules van Kwan Yin, die de Goddelijke Moeder ons in de oude tijd van LeMUria ooit geschonken heeft, om het Leven via de waterwegen uit te kristalliseren t.b.v.  al het leven: plant, boom, dier en mens.

Ook nu wij weer als stille krachten aan de vooravond staan van een krachtige weder opbloei van LeMUria, van het Christus-Christina Bewustzijn, kunnen we nu ook allen weer bijdragen om dit weer opnieuw via onze rivieren, meren, kanalen, poelen, vijvers, bronnen mee te geven (lees: Kristallicht uit te strooien).

Hieronder plaats ik enkele voorbeelden, die je kan inspireren én mogelijk ook kan activeren, want:

Moeder Aarde & Moeder LeMUria danken je
bij voorbaat voor jouw hulp en dienstbaarheid.
Zij zullen je wederkerig hiervoor belonen!

Print hiervoor gerust onderstaande PDF’s uit, plastificeer ze tegen het vocht als je ermee naar buiten gaat én ga er mee aan de slag. Oefen gerust eerst thuis. Fouten maken bestaat niet, want je zal omringd worden door Hathors en vele Hoge Spirits terwijl jij met deze teksten aan de slag gaat!

PDF 1LeMUria ACTIVATIE tekst in samenwerking met jouw eigen Draak.docx

PDF 2: ULURU ROCK LEYLIJN MANDALA.docx
Gepubliceerd eerder in mijn bericht: Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Mandala Leylijn’ Ceremonie

 

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: