Doe ‘n Ceremonie tbv Terugkeer LeMUria

Doe zelf ook eens thuis of onderweg ergens een Ceremonie – Ritueel en Activiatie voor de Terugkeer van LeMUria.

Dat kan heel eenvoudig bij jou thuis of ergens aan de waterkant of bij een Bron. Zie maar waar het voor uitkomt en goed voelt.

Het kan zelfs alleen of samen met een groepje Lichtwerkers, een Ceremonie of Activatie met je eigen Skull – Draak of andere kristallen in huiselijke kring of buiten.

Ben je aan het einde gekomen van een Buiten Ceremonie, gooi dan alsjeblieft tot slot altijd een helder kristal in het water, want deze bevat dan namelijk alle opgeslagen intenties van de korte of lange Ceremonie. Hiervoor zou je bij ook speciaal bestemde en gewijde Drakenoog kristallen kunnen kopen in mijn webshop. Deze zijn volledig voorbereid en ingestraald met de formules van Kwan Yin, die de Goddelijke Moeder ons in de oude tijd van LeMUria ooit geschonken heeft, om het Leven via de waterwegen uit te kristalliseren t.b.v.  al het leven: plant, boom, dier en mens.

Ook nu wij weer als stille krachten aan de vooravond staan van de Terugkeer van LeMUria, van het Christus-Christina Bewustzijn, op Moeder Aarde, kunnen we allen bijdragen om dit weer opnieuw via onze chakra’s aan de rivieren, meren, kanalen, poelen, vijvers, bronnen mee te geven (lees: Kristallicht uit te strooien).

Hieronder plaats ik enkele voorbeelden, die je kan inspireren én mogelijk ook kan activeren, want:

Moeder Aarde & Moeder LeMUria danken je
bij voorbaat voor jouw hulp en dienstbaarheid.
Zij zullen je wederkerig hiervoor ruimhartig belonen!

Print gerust onderstaande PDF’s uit, plastificeer ze tegen het vocht als je ermee naar buiten gaat én ga er mee aan de slag. Oefen gerust eerst thuis. Fouten maken kan niet, want je zal omringd worden door Hathors en vele Hoge Spirits terwijl jij met deze teksten aan de slag gaat én gebruik a.u.b. je STEM!

PDF 1LeMUria ACTIVATIE tekst in samenwerking met jouw eigen Draak.docx

PDF 2: ULURU ROCK LEYLIJN MANDALA.docx
Gepubliceerd eerder in mijn bericht: Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Mandala Leylijn’ Ceremonie

PDF 3: LeMUria Jij Bent Ons Moederland
Ritueel met samenzang: Ben je met een groep(je) bij elkaar?

Vorm dan met elkaar een Lichtcirkel.

Hieronder staat een uitgebreidere versie dan op het PDF
1) VOORAF plaatst de ceremonie-leider een Gewijde LeMUria Kaars in het midden van de Cirkel. Allen gaan hierom heen staan. Daarna start de ‘leider’ van de Cirkel met het leggen van de linker handpalm omlaag in de geopende rechterhand van haar/zijn linker buurman/vrouw. Deze persoon legt aansluitend de linkerhand met de handpalm omlaag in de naar bovengerichte handpalm van buurman/buurvrouw en ga zo door, tot de Cirkel gesloten is. Adem allen een paar keer diep in en uit én klink uit volle borst 3 x harmonisch AUM – SHANTI – OM én zing aansluitend het eerste couplet en refrein

Hierdoor gaat de LeMUria Regenboog energie uit de handen stromen via de armen en de LeMUria Hartchakra’s, linksom door de Cirkel bewegen en langzaam rondcirkelen tijdens het Ademen, Klinken en Zingen.

2) Bij het tweede couplet steek je nu de armen bij elkaar in
3) En bij het derde couplet beweegt de Lichtcirkel zich eerst linksom draaiend en vervolgens, als daar ruimte voor is, naar het midden van de Cirkel.
4) En steek hier in het midden een Gewijde LeMUria Kaars aan (te koop in mijn webshop categorie 03b) OF plaats
een lampje als Vredeslicht Licht Baken van LeMUria Eenheid.
5)  Waarna je allemaal nog een eigen ritueel hier aan toe zou kunnen volgen.

Men kan dit Ritueel herhalen ter afsluiting van een Ceremonie door de Gewijde LeMUria Kaars in het midden uit te blazen. Je plaats er dan bijvoorbeeld net zoveel kop[en thee als er deelnemers zijn, en drinken deze dan gezamenlijk op, zittend in een Cirkel.

Waarom dit Ritueel ?
Om LeMUria door ons allen heen met elkaar weer uit het ‘moeras’ omhoog te zingen,
want toen ons Moederland LeMUria in lang vervlogen tijden ten onder ging, hielden de Hoge Priesteressen staande in een LichtCirkel elkaars handen vast alvorens men samen met miljoenen anderen in de kolkende zee massa verdween. Slechts enkele duizenden wisten boven te komen en Atlantis te bereiken om hier voet aan wal te zetten. Gelukkig waren er wel vóór de ondergang van LeMUria, meerdere kristalsteden gebouwd in de binnenaarde, omdat men al duizenden jaren aan zag komen dat dit zou gaan plaatsvinden. Vele kristalsteden weet ik me nog herinneren als Jeru-Shalim, Telos en Shamballah. Vele tienduizenden Kristal- LichtMeesters zijn hier op tijd naar verhuisd, zodat ze de kristalkrachten konden vasthouden in Moeder Aarde.

PDF 4: LeMUria Zang & Vredes Ritueel  LeMUria Is Coming Home
Het Inwijdingslied dat ik speciaal voor LeMUrianen heb geschreven kan je alleen maar ook staande in een kring zingen. Plaats vooraf een brandende Gewijde LeMUria Kaars (te koop in mijn webshop categorie 03b) in het midden van de LeMUria Kring, waarop het STER SYMBOOL staat of dat van de Holy Moeder.

  • Iedereen haalt een paar keer diep adem om vervolgens haar/zijn rechterhand op het Hogere LeMUria Hartchakra te leggen (waar deze STER symbool voor staat) = 5-10cm boven Hartchakra.
  • Allen zingen vervolgens uit volle borst losjes in de heupen én een beetje swingend bovenstaande tekst. Als je de tekst kent, kan je overgaan tot het leggen van beide hadden op je Hogere LeMUria Hartchakra, soms de Thymus genoemd of Aquarius chakra.
  • Na afloop kijk je elkaar om de beurt aan. Om de beurt ga je tegenover een van hen staan. Je legt dan elkaar aankijkend, beiden eerst je eigen linkerhand op je eigen Hogere Hartchakra, waarna jullie beide je rechterhand kruislings bovenop de hand van de ander leggen, die nog altijd op haar/zijn eigen LeMUria Hogere Hartchakra rust….om elkaar vervolgens hardop of in stilte VREDE TE WENSEN in verbinding met het Hoger Hart van de Moeder Bron in LeMUria, etherisch aanwezig down-under de Uluru Rock in Centraal Australië.
  • Je zou het kunnen uitbreiden door daarna allemaal een eigen gebed voor te laten lezen met het Thema LeMUria en/of Vrede. Zie maar hoe dit zich ontwikkelt, want niets staat vast…het is maar een opzetje voor een mooi gezamenlijk LeMUria Ritueel die iedereen vrolijk zal stemmen.

Luister voor het horen van de Melodie eerst een paar keer naar mijn stem op onderstaande YouTube


 Maria@sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: