10) MP3 ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 1 – LeMUria Ontwaakt via de Moeder Ancient Skulls, 1 uur

11.00

‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 1 – LeMUria Ontwaakt via de Moeder Ancient Skulls, 1 uur 5-6-2020

Deze Healing is opgenomen tijdens de vorige maan op 7-5-2020, waarin er sprake was van een bijzondere samenkomst van het Christus Eenheidsbewustzijnveld rondom Moeder Aarde met het Christina Kristallijnenveld van LeMUria via de samenwerking tussen de etherische Ancient Moederskulls en de mannelijke Ancient skulls die fysiek al honderden jaren op Moeder Aarde aanwezig zijn, zoals Synergy, E.T., Mitchel Hedges, Max en vele andere krachtige Oeroude skulls. Wie deze MP3 op de Volle Maan belusiterd zal wederom getuige zijn van een krachtige Kristal Healing Activatie vanuit de MoederBron van LeMUria geleid.

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om dieper in je celbewustzijn door te laten dringen.

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je van de Hathors ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen en je Celgeheugen transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

De MP3 is op zeer speciale wijze opgenomen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, nog eens extra persoonlijk voor jou door de Hathors ingecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of elders.
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit LeMUria Moeder Bron Tempels extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…