18) MP3 LeMUria Hathor SoulHealing Meditatie 1, 47.42 min

11.00

LET OP: Dit was een eerder gepubliceerde MP3 Meditatie in een Blogbericht t.b.v. 12-12-12 én wordt nu geheel opnieuw geKwan-Yinnificeerd vanuit het Gouden Uluru Rock Domein door LeMUria & de Hathors uitgebracht in de serie ‘LeMUria Hathor Healing Meditatie’, zodat zij telkens over de allerhoogste Bezielingscoderingen zal beschikken, op de datum als je deze MP3 besteld t.b.v. een Volle Maan, Poortdag, LeMUria Feestdag, Seizoenswisseling. Dus herhaaldelijk beluisteren en gebruiken is eigenlijk noodzakelijk

Deze MP3 is een geleide Visualisatie Meditatie vanuit de Uluru Rock Versteend Hout Domeinen van LeMUria via de OerMoeder Kwan Yin. Zij is een van de meest aangeroepen Moeder Godinnen op Moeder Aarde.  Zij spreekt en werkt via mijn stem in op al jouw Lichtlichamen via haar Kwan Yin-nificeer Regenboog kleur-klank-geur kwaliteiten.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan de aanschaf van een Kwan Yin Drakin of een Draak-Drakin Tweeling elders in deze Webshop te kopen. Het zijn gelimiteerde Draakjes en Drakinnen die nergens ter wereld zó krachtig ingewijd zijn!

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als deze na betaling niet ontvangen wordt. Graag anders direct een mail naar: Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Deze is opgenomen tijdens een LeMUriaanse Hathor Healing in mijn Sterrenpoort, voor ik op Aardehealingreis ging naar Mook in Limburg vertrok, toen John Daamen, een oude wijze Zonneziel, op mijn op LeMUria afgestemde healing tafel lag.

Het was een Hathor Healing, waarbij mijn Spirit vroeg de cd ‘Meditation of the Soul’ op te zetten en de kracht- & bewustzijnsvelden op te roepen van mijn LeMUriaans geopende kristallen onder de healingtafel, waarbij ik vandaag een mammoetkies (30.000 jaar), een kies van een Mosasaurus (66 miljoen jaar), een trilobiet (470 miljoen jaar) en een ammoniet (minstens 65 miljoen jaar) plaatste.

Ik nam John mee terug in de tijd naar de kleurrijke Gouden Regenboog en obsidiaan energievelden van LeMUria in het waterrijke gebied rondom de huidige MAAS. Alle Elementen en de Piramide van Gizeh speelden hierbij weer een belangrijke rol. John is onlangs naar Hawaïi afgereisd om daar een LeMUriaanse opdracht te vervullen. Dit bracht de bevrijding van een LeMUriaans zielendeel met zich mee en zal voor meer Oud LeMUriaanse zielen, een krachtige Healing opleveren,  waarvan men de vruchten in 2020 zal mogen gaan plukken.

Beluister deze MP3 zo vaak als je wenst, want dan zal haar Power en de Glorie extra effect hebben door ‘geometrische indrukken’ achter te laten tussen 20-21 uur. Vergeet niet om vooraf eerst nog een  Mantra te zingen, om je dieper te gronden en jouw energie op te tillen en te verruimen.

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

 Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of Ipad en mobiel, waarvoor je de App ‘Collect’ als opslagmogelijkheid kunt installeren!
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit LeMUria Moeder Bron Tempels extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…