27) MP3 Gewijde Elfen Draak Poort AardeHealing door M.Magdalena, Pakake de Walvis Dolfijn, 58.26 min

11.00

Deze MP3 is een geleide Gewijde Meditatie geleid door Maria Magdalena samen met de oeroude wijze Maori Walvis Pakake en de Dolfijnen.

Ze verhoogd tijdens het beluisteren jou met Regenboogfrequenties door samen met mij via de Sterrenpoort op reis te gaan in de LeMUria Healing LichtCirkel om Elfen Drakinnen Poorten her en der van GAIA te helpen openen. De Ziel van Moeder Aarde zal je samen met jouw Hogere Elf, Walvis, Dolfijn en Draken zielendeel, bijzonder dankbaar zijn. Ja mag deze Gewijde Meditatie Zó vaak afluisteren als je zelf wenst én is geschikt om te gebruiken tijdens een LeMUria Volle Maan LichtCirkel, geleid vanuit de Sterrenpoort op Afstand.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan zelf ook eens de aanschaf van een:

TOEVOEGING:
Toen ik mijn opname zelf beluisterde vielen mij achteraf 2 dingen op:

  • Ik heb het over de leeftijd van Moeder Aarde, maar zeg 2,5 miljard  oude grotten o.i.d.. Ik bedoelde te zeggen: 2,5 miljard jaar oude Moeder Aarde grotten! (Er viel dus iets weg).
  • En ik hoorde mezelf zeggen dat de invloedrijke perioden van de 12 dierenriemtekens ieder 2600 jaar zijn, maar dit is 26.000 jaar gedeeld door 12 is ongeveer 2160 jaar.

 

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Meer info staat linksonder!

Beschrijving

Deze MP3 wordt na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors met extra Groene Tara en Kwan Yin gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Maria Magdalena Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…