Labradoriet – BOL

188.00

Doorsnede: 10 cm     Gewicht 1422 gram

Chakra’s: 3e, 4e. 5e, 6e

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Deze Drakin BOL kan tevens in een ruimte geplaatst worden als bescherming tegen negatieve invloeden en energie.

Voor meer info lees je linksonder verder!

 

Beschrijving

Deze Kwan Yin LeMUria BOL is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en Schildpadden.  Zij zal je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Draken verleden van ruim Honderdduizend jaar geleden!

Atlantis had hiermee niets meer van doen, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle Draken doken toen onder in Oude LeMUria Zielen!

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, heel wat pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om jouw te helpen én te beschermen in deze soms veranderende tijd voor een Oud LeMUriaan!

Helende werking van Bollen

Door het plaatsen van een geactiveerde bol in een ruimte schep
je een rustige atmosfeer door haar stralende vrouwelijke
goddelijkheid.
De cirkels van energie die vanuit haar kern vrijkomen gaan in een
steeds grotere reikwijdte om zich heen in jouw ruimte uitstralen.
Ze vullen de ruimte met kracht, liefde en bieden bescherming.
De Hoeder van de specifieke steensoort zorgt er voor dat de
energie zich in de ruimte zodanig manifesteert dat het voedend
inwerkt op alle aanwezigen.
Het haalt jou ook veilig uit je kern en stimuleert je “groter” te
worden, om aanwezig te durven zijn, om jouw energie in een
steeds groter wordende beweging de wereld in te helpen zenden.
Vanuit jouw stralende hartenkern, helder en oplichtend.