36) MP3 Indaling Zilveren LeMUria straal vanaf Maan in Moeder Aarde via Hart, Buik en Bekken m.b.v. Saint Brigid, 1.04.22 min

11.00

 Deze MP3 is opgenomen aan de vooravond van een super belangrijke poortdag in februari, waarop andermaal de Silvery Moon straal door de geopende sterrenpoorten Moeder Aarde binnenstroomt. Ook tijdens alle Volle Manen en Poortdagen van 2021 zal de Zilveren Moeder straal vanuit het Hart van de Maan geschoten worden, om via alle Sterrenpoorten, en dus zeker via de Dolfijn-Walvis-Eenhoorn-Draak Sterrenpoort van Leiden/Oegstgeest, naar het hart van Moeder Aarde geleid te worden.

Als Holy LichtCirkel zullen wij telkens op Volle Maan een belangrijk aandeel leveren voor  de terugkeer van de Moeder Geest via de Vrouwelijke LeMUria Lichtlijnen & Waterwegen wereldwijd.

Saint Brigid, de Moeder Maria van het Keltische MoederRijk en ook een oude wijze LeMUria Godinnenmoeder, was de aanjager tijdens deze AfstandsHealing t.b.v. de deelnemers alsook Moeder Aarde.

Leven er nog diep in jouw oude angsten of oertrauma’s als gevolg van de ondergang van LeMUria of het latere Atlantis? Dan zullen de geluidsfrequenties tijdens het beluisteren van deze opname (liefst met oordopjes in) jouw Ziel bereiken en in je Hart, Buik en Bekken opgeslagen naargeestige herinneringen Schonen.

Lees voor meer informatie over Saint Brigid alvast ook de artikelen op dit Blog.

TIPS t.b.v. deze Volle Maan

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!

Beschrijving

Deze Gewijde MP3 wordt na bestelling ook nog eens persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors Ge-Kwan Yin-nificeerd met extra Groene Tara, Kwan Yin en Moeder Maria energie gecoderingen tijdens verzending naar jouw Mailbox. Hierdoor zal jij naast Afstemming op LeMUria, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein onder het bezielde Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopende Elf-Draak-Eenhoorn LeMUria POORT in Tibet, afgestemd op de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls ergens op Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy Kristal Bewustzijn jou continue met kristallicht zal instralen, gronden en Holy-ficeren vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze Healing Opname beluistert, des te meer Bezielende coderingen  je vanuit de Hathorbron zal ontvangen om jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper te laten indalen en uitkristalliseren om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze Opname zal op AFSTAND Verlichting, Gronding, Rust en op eendrachtelijke wijze telkens opnieuw vanuit de Moeder Bron Heling jou met Healing Overgieten!

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…