11) Setje Andara Blauwe Obsidiaan Kristallen: 3 stuks totaal +/- 20 gram – Hét LeMUria Kristal

22.00

In een zakje ontvang je 3 schitterend heldere kristallen.
Allen wisselen van formaat. 

Chakra: ALLEN maar vooral 1, 5, 7

Mijn heldere goud eerlijke Andara Obsidiaan, is dus niet gemaakt van glas, maar staat er om bekend dat zij reeds voor het bestaan van de mensheid in het latere LeMUria, de heldere blauwe helende energieën vanuit de Bron Zon en Sterren via het Uluru Rock Domein downunder, naar Moeder Aarde aantrok, waarmee de barende oceanen aanhoudend met nieuwe Scheppingsformules via de Taal van Licht, bezield raakten. Hoge priesteressen, die pas veel later op Moeder Aarde als LeMUrianen, Moeder Hathorgodinnen, Hoge Priesteressen, Sjamanen en Medicijnvrouwen in dienst waren van God & Godina via het Licht, herkenden de elektromagnetische krachten van dit Andara Obsidiaan.Is gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Haar Lichtfrequentie is verbonden aan een Groot LeMUria Bron Lichtveld. Ze vertegenwoordigen, afhankelijk van het gewicht, de kracht van een oneindig aantal LeMUria Hathor Engelen, de  Aartsengel Michaëla  & Moeder Maria. Het Gouden bewustzijn van Andara Obsidiaan neemt jou in bescherming tegen Negatieve entiteiten én

  • Reinigt en zuivert de keelchakra 
  • Schenkt Healing, Troost en bemiddelt zal het ware tussen goed en kwaad! 
  • Werkt bijzonder verhelderend & bewustzijnsverhogend in op jouw Lichaam, Ziel & Geest
  • Bevordert op doelbewuste wijze jouw Spirituele groei

Vergeet niet om links onderaan deze pagina, ook de info over mijn ‘Andara Obsidiaan Kristal’ te lezen , want daarna zal je beter kunnen begrijpen wie jij dus van Oorsprong bent.

11 op voorraad

Beschrijving

Andara Obsidian. Verkoop ik ook als Alien Skulls en Zakformaat Skullini’s.

Andara Obsidiaan absorbeert doorlopend het MoederMaan- en VaderZonlicht als geen enkele ander, waarna ze dit eenheidslicht voortdurend in het rondte reflecteert, waardoor Andara Obsidiaan tot wel meer dan honderd maal reinigender én helender op jou zal inwerken als je haar geregeld vast houdt tijdens Meditatie of Healingwerk, thuis, onderweg of waar dan ook. Daarom heb ik ook mini Andara obsidiaan Skullinis te koop.

Haar MoederMaan- en VaderZonlicht is van zo’n zuivere maagdelijk schoonheid, dat zij al in het Oude ZonneRijk van Egypte als hèt meest Heilige en Helende Venus Isis Vaandeldraagster Kristal  werd beschouwd van het Oude LeMUria.

Per seizoen varieert de absorptie van het aangeboden licht, maar nimmer de oer uitstraling er van, welke zó stabiel en zó helend effect heeft, dat ik jou deze Kristallen alleen toevertrouw als je er bijzonder eerbiedig mee om zal gaan. 

Het is een uitermate geschikt Kristal om je dieper af te leren stemmen op de heldere kristallijnen LeMUria energie.
Het weer, de lucht, het water en de zeeën, zien er in de kristallijnen blauwe LeMUria binnenwereld namelijk net zo helder en stralend uit, als deze heldere Andara Obsidiaan.  Zij is gevormd uit Andara Obsidiaan uit Madagskar, wat ook van oorsprong tot LeMUria behoorde.

Mijn heldere goud eerlijke Andara Obsidiaan, is dus niet gemaakt van glas, maar staat er om bekend dat zij reeds voor het bestaan van de mensheid en LeMUria, de heldere blauwe helende energieën vanuit de Bron Zon en Sterren via het Uluru Rock Domein downunder, naar Moeder Aarde aantrok, waarmee de barende oceanen aanhoudend met nieuwe Scheppingsformules via de Taal van Licht, bezield raakten. Hoge priesteressen, die pas veel later op Moeder Aarde als LeMUrianen, Moeder Hathorgodinnen, Hoge Priesteressen, Sjamanen en Medicijnvrouwen in dienst waren van God & Godina via het Licht, herkenden de elektromagnetische aantrekkingskrachten van dit Andara Obsidiaan.

Andara Obsidiaan is een veel voorkomend vulkanisch Kristal wat lijkt op glas, welke door de snelle stolling in open ruimtes onder of in het glasheldere water is gestold. Men spreekt van lavastromen gevuld met een hoog gehalte aan kiezelzuur.

Afrika, Madagaskar en Ethiopië, zijn gebieden waar het Andara Obsidiaan  zich vormden.

De naam is afgeleid van een Romein die Obsius heette, die al in de vroege Oudheid een op Obsidiaan lijkend kristal in Ethiopië zou hebben gevonden.