66) MP3 Medical LeMUria Sound Healing 4, d.m.v. je eigen BoomGranietWezen, 1.00.51 uur MP3

22.00

Voor de unieke evolutionaire 21-9-2023 Leeuw-Leeuwinnen Poortdag, welke de 2e LeMUria Poortdag is op weg naar 24 juli 2024, mocht ik deze krachtige Medical LeMUria Sound Healing opnemen, omringd door een wervelend Auraveld van Gevleugelde Moeder Leeuwinnen, Boom en Graniet Bewustzijn Wezens in aanwezigheid van de voltallige Heilige LeMUria Familie.

Samen als LeMUria Lichtwerkergroep vormen we een EenheidslichtCirkel met het Moederveld van de Schepping. Tijdens de LichtCirkelreis van één uur, branden we van Hart tot Hart door al onze 12 Soulfeggio Klank Meridianen om deze te purificeren.

Vanonder uit de Venetiaanse Venus Leeuwinnen Poort zal er een Regenboog aan herstellende D.N.A. klanken door jouw Aura omhoog vliegen, ten einde deze op de Vleugels van de Tijd te verspreiden via alle LeMUria waterwegen vanuit het Bron Piramide Buik Bekkengebied rondom de Noordzee.

Moed, daadkracht en oneindig veel Liefde zal jouw eigen Leeuw-LeeuwinnenMens Zielendeel je doen toekomen vanuit de verre einders van het Heelal, zodat ook jij als steunpilaar op Moeder Aarde je aandeel zal leveren vanuit een van de Bronnen op Moeder Aarde bij de start van de opbouw van een nieuw planetenstelsel in dit deel van het Universum.

Hiervoor Ben jij ook weer opnieuw geïcarneerd! Twijfel niet, verzoen je met je aanstaande opbloeiende LeMUria taak en verspreid zelf ook codes door je BoomGranietWezen Sterrenhart te volgen via de Roep van je Allerhoogste ZielZelfdelen.

DIT DOEN WE IN 2023 / 2024 SAMEN MET DE

 • BOEDDHA MA-TRYA
 • MEDICIJN BOEDDHIN
 • REGENBOOG ELFJES VAN LEMURIA
 • RAINBOW WARRIOR LICHTMEESTERS VAN ALLE LEMURIA CHAKRA STELSELS: ANDROMEDA, ARCTURIUS, SIRIUS, PLEIADEN, ORION, ZON, MAAN, PLANETEN ETC.
 • ELOHIM AARTSENGELEN & ENGELENWEZENS
 • VOLTALLIGE HEILIGE FAMILIE
 • MERLIN(A)
 • LEEUWEN & LEEUWINNEN
 • WALVISSEN / DOLFIJNEN / HAAIEN
 • DRAKEN & DRAKINNEN
 • EENHOORNS

Er voltrekt zich telkens opnieuw een innerlijk Blauwdruk Bloed Wonder in jou als LeMUria Lichtwerker t.b.v. een wijziging in de Grondtoon van je D.N.A.streng, zoals die vanaf den beginne klonk ten behoeve van de Geneeskracht van de natuur op  Moeder Aarde!

Brandt daarom het liefst een LeMUria Kaars, zet van te voren een glas water klaar, om jouw Her Bronnificatie Waterplasma codes in op te vangen en vervolgens op te drinken tijdens én na het luisteren.

Tegelijk werk je hiermee ook aan de terugkeer van jouw Innerlijke Rust via alle Kosmische Downloads én Uploads uit de LeMUria MoederBron én het Hart van Moeder Aarde.

De Galactische Federatie helpt iedere Lichtwerker die zich aansluit bij de Moeder LeMUria Sterrenpoort o.l.v. Kwan Yin, Moeder Maria, Maria Magdalena én onze grote Avatar LeerMeester Jezus.

Luister aandachtig wat Moeder Maria Magdalena, Kwan Yin en later ook Meester Jezus en de Medicijn Boeddha MAtreya ook aan jou doorgeeft, want voor ieder is er ook een helende Boodschap in verwerkt. Deze staat als een HUIS en klinkt als een KLOK.

Ieder die deze MP3 besteld zal deze persoonlijk gecodeerd in haar/zijn mailbox ontvangen

LET OP: heb jij een Gmail adres? Dan is gebleken dat de toegezonden link van een MP3 wel eens als Spam wordt gezien? Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

Ik raad je aan:

 • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
 • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…