Speksteen Kikker – Draagster van Oeroude LeMUria Codes

33.00

Afmetingen: 5 x 4 x 3.5 cm (lxbrxh)  gewicht 82 gram

Chakra’s: 6e, 7e, 8e

Een Elfjesachtige MoederBron Triling heeft deze Oerwijze LeMUria Kikker, want zij is een Oerdier en was reeds met haar ziel in het Oude LeMUria & Atlantis aanwezig, als drager en bewaarder van LeMUria Coderingen!

Deze LeMUria Kikker is een ware geluksbrenger. Haar kracht brengt jou meer Vrede, geluk, genezing, plezier, transformatie, evolutie, reiniging.

Ze is gevormd uit Speksteen en heeft een krachtige, maar vooral magische geneeskrachtige werking en kan met name worden gebruikt bij talloze vormen van huidproblematiek zoals: een rode huid, jeukende plekken, overmatige transpiratie, tegen gaan van verouderingsverschijnselen, maar ook om toekomstige huidproblemen te voorkomen.

Zij versterkt kunstzinnige uitingsvormen en creativiteit. Dit wordt veroorzaakt doordat zij jou zal helpen om dieper te gaan GRONDEN door je mee te nemen naar de schelpengrotten en daar uit te lijnen tussen Hemel en Aarde, waarna ze letterlijk samen met jou een leidraad zal vormen vanuit de LeMUria Schelp-Elf Moeder Schelpenbron voor het ontvangen van de hogere Wijsheid.

Meer kan je over het ‘Schelpenbewustzijn’ terugvinden op dit Blog, door rechts bovenaan in het zoekvenster (loepje) dit woord te typen.

Speksteen – soms steatiet genoemd – werd al sinds 4000 v.C. gebruikt als snijwerk, omdat de zachte steen zich zo gemakkelijk laat bewerken. Met name de vredespijpen van de Indianen waren bijna altijd van speksteen gemaakt. Sinds de oudheid gaat het verhaal dat speksteenpoeder dat tot pasta werd verwerkt en verjongend inwerkt op de huid.

Hildegard von Bingen beschreef dit verjongende effect op de huid uitvoerig. Zij was een opmerkelijke vrouw die leefde in de middeleeuwen van 1098-1179. Als non in de orde van Benedictus was zij de eerste Duitse vrouwelijke arts van betekenis. Zij genas mensen met o.a. Speksteen maar ook vele andere metalen, edelstenen, kruiden, gebed en handoplegging.

Speksteen bestaat grotendeels uit kalk en is dus rijk aan magnesium. Zij is beschermend, kalmerend en zet zaken in beweging, maar leert je ook hoe om te gaan met veranderingen.

Speksteen is een heel zachte steen en kan beter niet in aanraking komen met water.

1 op voorraad

Beschrijving

In deze tijd waar alles alleen maar sneller moet gaan, is het makkelijk om de weg kwijt te raken. Jouw leven mag een rustig kabbelend beekje zijn dat onderweg van alles tegenkomt, maar daardoor niet van koers verandert. Op het moment dat er van alles in jouw beekje gedumpt wordt, komt er een stroomversnelling op gang of vindt er een splitsing of stagnatie plaats, die je zelf niet wenst. Hoe blijf je dan liefdevol vrolijk doorkabbelen?

Voor nog veel meer spirituele info klik HIER

Andere suggesties…