Aragoniet LeMUria Dolfijn – liggend XL 3 wit

144.00

Afmetingen: 22x6x10.5 cm (lxbrxh)  – 692 gram

Chakra’s: 3e en 7e

Deze vrolijke LeMUria Dolfijn is fijn heeft een vrolijke opbeurende inwijdende resonantie kracht met haar sonar geluiden. Zij tuned alsmaar hele speciale LeMUria Regenboog Tonen vanuit de moederschoot van Moeder Aarde, waar haar helende Dolfijnenbron ligt en ze graag met jou naar toe zal gaan. Zet haar regelmatig naast je bed of hoofdkussen en ze zal ‘s nachts jou aura verrijken en Sound Healing geven, waardoor je rustig en uitgeslapen zal ontwaken.

Aragoniet

Aragoniet werkt aardend, stabiliserend en kalmerend. Het helpt je even een pas op de plaats te maken en tot rust te komen bij overstimulatie en stress.

De steen herstelt het evenwicht bij een te snelle spirituele of lichamelijke ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Aragoniet werkt kalmerend bij overgevoeligheid, innerlijke onrust, spanningen en woede. De steen biedt kracht en ondersteuning en bevordert flexibiliteit, tolerantie, geduld, concentratie, discipline en acceptatie. Fysiek werkt aragoniet verwarmend en kramp opheffend, werkt in op heup-, knie- en enkelgewrichten. en heeft een positieve werking op verkoudheid, calcium opname en de botten, de spijsvertering en het immuunsysteem.

TIP:

Ter ondersteuning van jouw Healingweg, kan je ook gebruik maken van mijn Dolfijnen Bewustzijn, verzegeld in een flesje helend Bronwater, welke je in je Aura kan sproeien voor je gaat slapen. Dan komen er meerdere Dolfijnen om je bed heen liggen om je ‘s nachts diepe resonantie healing te geven én wie weet zie je me dan in je dromen verschijnen. Klik HIER om de C) LeMUria Crystal Dolphin Spray INCLUSIEF MP3 in deze Webshop op te zoeken.
Zij is te koop in gewijde flesjes van 30 of 100 ml.

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

Dolfijnen vormen een Regenboog Brug  tussen Hemel en Moeder Aarde en helpen je te Herinneren wie je van Oorsprong bent!

Ze hebben als spirituele functie op zich genomen om ons mensen tijdens het leven op aarde te ondersteunen bij de re-connectie met ons hogere kristalbewustzijn.

Ze doen dit door contact te maken met jouw Innerlijke Kind, het deel wat verbonden is met jouw creatiekracht uit je kindertijd.

Ze helpen je dan ook om meer onbevangen als volwassene in het leven te komen staan en dit stevig gaan te verankeren! Op deze wijze leiden ze je terug naar de Bron van LeMUria, waar alles nog puur en ongeschonden was.

Door onbevangener in het leven te gaan staan, raak je meer bezielt vanuit Eenheidsbewustzijn. Je leert jouw innerlijke kind opnieuw te verbinden met jouw volwassen persoonlijkheid.

Kinderen en zij die met een beperking door het leven moeten gaan, worden door mijn liefdevolle dolfijnen extra met zachtheid tegemoet getreden, verwarmd, omringd en gesteund.

Extra informatie

Gewicht 692 g
Afmetingen 22 × 6 × 10.5 cm

Andere suggesties…