Draken ballen set – stimuleert de doorstroom van de Meridianen – door Kwan-Yin geïnitieerd

22.00

Doorsnede van beide Draken Ballen is ongeveer 3,5 cm 

Je ontvangt de set ballen in een mooi bekleed doosje (rood, blauw of groen) 150 gram  9  x 5 x 4,5 cm (lxbrxh) 

Het gebruik van deze Draken ballen set werkt grondend, beschermend, want de Regenboog Kwan Yin Drakin, die zich aan deze set verbonden heeft, helpt je hierdoor beter in je kracht te komen staan. Werd van oudsher al in de Oude Chinese Wijsheids Traditie gebruikt t.b.v. de Volksgezondheid. 

Deze set versterkt namelijk de doorstroom van levensenergie (chi, ki of prana) en helpt blokkades te doorbreken. Ze maakt de mens positief, vrolijk en geeft een gevoel van geluk. Dus ook fantastisch hulpmiddel bij langdurige depressiviteit en neerslachtigheid. Ze brengt door de Goddelijke Moeder Kwan Yin Regenboogkrachten, weer de balans tussen Lichaam, Geest en Ziel.

Deze Draak-Drakin Ballen set helpt ook ter ontspanning en bij slaapproblemen.  beschermen en helpen in je kracht te staan worden ze in de Indiaanse traditie gebruikt.

De Goddelijke energiestroom in ons lichaam wordt gevormd door CHI. Zij vertegenwoordigt de Vader en de Moeder in ieders lichaam. Hiervoor is er een Yin en een Yang pool: twee bij elkaar horende polen, zoals zomer en winter, bergen en dalen en koel en warm.

CHI Yin is de vrouwelijke energie – CHI Yang de mannelijke energie. Deze krachten zijn de voedende bouwstenen van het menselijk lichaam, maar in feite van de hele natuur tussen Hemel & Aarde.

Het lichaam bestaat uit 12 (onzichtbare) hoofdmeridianen: 6 x yin en 6 x yang, die een energienetwerk vormen waarom de acupunctuurpunten liggen.  
Wanneer er té weinig YANG-energie is ben je bijvoorbeeld snel vermoeid en kun je koude klachten krijgen. Daar staat tegenover dat té weinig YIN-energie zal leiden tot slapeloosheid.

Door te spelen met deze Drakenenergieën, nemen je fysieke krachten toe om talloze ziekten te voorkomen of te helpen verminderen. De acupunctuurpunten van de handen worden gestimuleerd, resulterend in een verbetering van de bloedsomloop en het soepeler worden van de spieren. Vooral de al wat oudere mens kan hier veel baat bij hebben. Het spelen in de handen met deze krachtige tools, voorkomt namelijk het verstijven van handen en vingers, dankzij de activatie van de meridianen, want aan de vingertoppen van de vingers eindigt een netwerk van Meridianen. Dit zijn onzichtbare energie Lichtbanen. De meridianen zijn allen met een orgaan verbonden, die het circuit voeden met energie via de milt, hart, blaas, longen, nieren, lever, galblaas, bloedsomloop, drievoudige verwarmer, maag, dikke en dunne darm meridiaan, verdeelt over 6 Yin en 6 Yang meridianen. Bij te weinig yin- of te weinig yang energie raakt het lichaam uit balans en kunnen allerlei klachten ontstaan.

Mijn advies is om elke dag even een paar keer beide ballen tegelijk in één hand rond te draaien. Dit kan makkelijk gedurende het kijken naar de televisie of wanneer men in meditatie gaat. Na een tijdje oefenen kun je merken dat je handen en vingers soepeler worden. 

Het is de bedoeling dat de 2 Drakenballen elkaar op den duur niet meer zullen raken als je ze samen ronddraait in één hand. Wissel op gevoel telkens na enkele minuten van hand.

6 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…