Jade Lichtgroen – Yoni EI – Geactiveerd door Moedergodin Kwan Yin

22.00

Afmetingen: 4.5 x 2.8 cm (hxbr)

Chakra: 4e Hart

Een écht LeMUria Regenboog Drakinnen EI

Dit Lichtgroene Holy-stische Jade EI bevat een of meerdere kleine Drakinnen Eitjes. Zij is geactiveerd en reeds tot leven gewekt door onze Goddelijke Moeder Kwan Yin, die van oorsprong alle Drakenrijders onder haar hoede nam.

Dit Holy-stische Ei is daarom gevormd vanuit een reinigende en beschermende edelsteensoort. Zij trekt harmonie, voorspoed, geluk en welvaart naar zich toe en  balanceert je chakralijn samen met de Draken en Drakinnen vanuit het Uluru Rock District.

Zij bevordert op vruchtbare wijze Spirituele groei en zelfredzaamheid en helpt  je om negatieve energieën uit je leefomgeving te verwijderen en weerhoud je om fysieke kwetsuren op te lopen.

De energieën verbonden aan dit Ei werken in op het Gouden LeMUria hart chakra, beschermt, reinigt en bevordert de liefde voor je Draken Elfenzielendeel, verzorgt en vergroot je tolerantie niveau.

Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen, maar heelt ook opgeslagen wonden die zich deels verbonden hebben aan je nieren, je denken en je speekselklieren.

Voor meer INFO lees linksonder deze webpagina verder

2 op voorraad

Beschrijving

Dit LeMUria  / Drakinnen EI is verbonden met meerdere helende en beschermende Moeder Drakinnen en/of Schildpadden.  Zij zullen je beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook zullen zij je onder hun Hoede nemen tijdens je spirituele ontwikkelingsweg.

In haar liggen de Oer Moeder LeMUria coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.  Misschien bevat één van mijn eieren ook wel jouw Drakenrijder verleden en deelden jullie lief en leed samen al vóór en tijdens de aanleg van Moeder Aarde.

Atlantis had een negatief effect, waardoor hun geheime krachten niet langer aan de oppervlakte bewaard mochten blijven. Alle LeMUria Draken doken toen onder, waarna jij misschien ook één of meerdere Drakinnen Eieren onder je hoede hebt genomen, welke nu weer tot leven gebracht dienen te worden.

Wie weet was jij toentertijd ook een Drakenrijdster, dan zal je, als je naar een van mijn LeMUria Bollen, Eieren, Drakinnen kijkt in deze Webshop, mogelijk plots drakenenergie voelen. Wacht dan niet te lang om een gecodeerd LeMUria EI, BOL of DRAKIN onder je hoede te nemen, want alle drakenrijders worden door hun eigen Draak of Drakin vanuit de Moeder Bron van LeMUria momenteel benaderd om als maar verder te ontwaken. Er leeft namelijk een afspraak om jouw geheime Gouden LeMUria Drakin Code, die je al duizenden jaren met je meedraagt, nu te laten ontcijferen. Dit kan alleen gebeuren bij een daarvoor opgeleide LeMUria Healer, vanuit de Kwan Yin Moeder Tempels.

Je hebt om deze Code te bewaren, mogelijk ook heel wat inspanningen, pijn en leed over je heen gekregen door al je levens heen! Nu mag je wederom haar Hoedster en Berijdster worden om haar te beschermen, waardoor jij door haar in bescherming én Healing zal ontvangen in deze soms veranderende tijd van het opkomende Gouden Aquarius Tijdperk van LeMUria! 

Gebruiksaanwijzing Yoni ei

Voor gebruik het Yoni ei reinigen met warm water. Gebruik je het ei voor het eerst? Kook het dan eerst steriel in een pannetje (c.a. 10 minuten) – Touwtje – Voornamelijk voor beginners is het fijn een ei met gaatje te kiezen. Hier kan een touwtje doorheen worden gehaald zodat het gemakkelijk verwijderd kan worden. Na een aantal keer als het vertrouwen is gegroeid kan je overstappen op eieren zonder gaatje. – Neem de tijd – Zorg dat je de tijd hebt om rustig en liefdevol met jezelf en je vagina om te gaan. Breng het ei nooit met ‘geduw’ naar binnen maar laat de vagina mond het ei vanzelf opnemen. – Inbrengen – Neem voor het inbrengen van het ei alle tijd. Het fijnste is om te beginnen met het masseren van je hele lichaam. Hiervoor kun je heel goed het ei gebruiken, tegelijk is dit een prachtige manier om het ei op temperatuur te brengen. Masseer de buik en vervolgens (met het ei) de liesstreken, schaambeen, en schaamlippen (goed voor de doorbloeding). Laat het ei rusten rondom de clitoris en tegen de vagina-mond. Vervolgens kun je de spieren rondom de vaginamond masseren, door zachtjes rondjes te draaien met het ei. Als je voldoende opgewonden bent laat je het ei met de bolle kant rusten tegen de opening van je vagina en wacht tot de vagina het ei inneemt.

Ben je klaar met de oefeningen of wil je het ei verwijderen, ga dan ontspannen gehurkt zitten en wacht tot het ei vanzelf naar buiten komt. Zeker in het begin zal dit niet vanzelf gaan, je kunt een beetje persen met je bekkenbodemspieren of als je een touwtje aan het ei hebt gedaan, dan kun je zachtjes aan het touwtje trekken.
Laat je vagina zoveel mogelijk het werk zelf doen.

Verzorging van het Yoni ei

Let op na het koken dat jouw ei daarna langzaam afkoelt. Kwartssoorten kunnen slecht tegen plotselinge temperatuurwisselingen en kunnen mogelijk hierdoor barsten.

Extra informatie

Gewicht 55 g
Afmetingen 2.8 × 4.5 cm

Andere suggesties…