Agaat geode Eenhoorn – Met de LeMUria Trilling uit Nieuw-Zeeland

177.00

Afmetingen: 9.8 x  1.5 x12 cm (brxdxh)   Gewicht 253 gram

Chakra’s: 5e en 6e en 8e

Deze Krachtige Agaat Eenhoorn is van zichzelf al een LeMUria Sterrenpoort van Licht en Liefde. Zij bevordert het contact met jouw Zielenfamilie doordat ze in staat is jouw uitlijning te bevorderen tussen het Hart van Moeder Aarde en het Hart van de Kosmos. Je Aura zal door haar op afstand continue ‘uitgekamd’ worden om haar zo zuiver mogelijk te houden.

Deze Eenhoorn is in Nieuw-Zeeland met de LeMUria Maori Tweelingzielen Trilling opladen van de aldaar aanwezige planetaire bezielende verbindingen.

Ook staan zij in verbinding met het Kristallijnen netwerk van de Zebra Jaspis Familie op Moeder Aarde, omdat deze groep een uitmuntende uitlijning heeft met de LeMUria Binnenaarde. Kijk bij de letter Z in mijn Kristallen Schedel Webshop voor nog meer info hieromtrent.

Agaat

Is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht.

Agaat bevordert ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan je spirituele ervaringen in je dagelijkse realiteit brengen.
Het verbetert alle mentale functies en kan je helpen bij kwesties om meer duidelijkheid en stabiliteit in je leven binnen te halen.

Agaat is ook nuttig bij het overwinnen van negatieve emoties. Dit gebeurt door de liefde van deze Agaat schijf Hanger, in je chakra’s te laten stromen.

De zachte aard van Agaat werkt in een rustig tempo in op je hele gestel om een ​​blijvende impact te hebben.

1 op voorraad

Beschrijving

Deze Heilige LeMUria Drie Eenheid Eenhoorn werkt vanuit de 7e dimensie en van daaruit werken ze samen met de Vliegende Pegasus LeMUria Brigade, Hathors en LeMUria Engelen. Zij zijn een Hogere Gouden Blauwdruk van de Bezielde paarden waarmee paardenfluisteraars coaching en healing geven op Moeder Aarde. Jouw Eenhoorn zal alleen vanuit een zuivere Meester-intentie met jouw Ziel omgaan om  trilling te verhogen naar de LeMUria Trilling van weleer.

Waar Engelen hartenwensen helpen vervullen, zo vervullen mijn Eenhoorns jouw Zielenwensen die natuurlijk afgestemd staan op het Grote ZielPlan van LeMUria, in overeenstemming met jouw Goddelijke Blauwdruk hier op Moeder Aarde.

Doordat steeds meer mensen een geheelde Innerlijke Vader-Moeder-Kind relatie verwerven, kunnen deze soms op een Pegasus (lijken op Eenhoorns) rondvliegen, springen, dansen, zingen, fluiten én bliksemsnel handelen. Hierdoor kunnen ze jou zowel dieper laten gronden alsook tot grote hoogten laten reiken naar je Hogere Elf-Ziel-Zelf, waardoor Hemel en Aarde door jou heen steeds meer zullen samenvallen en jullie samen ook voor de rest van de wereld de LeMUria Toonladder Regenboog Heilige Geest spiraalsgewijs grens verleggend kunnen uitweven.

Ieders hulp is bijzonder welkom. vooral nu LeMUria ook doorbreekt vanuit de allergrootste LeMUria Elfen Poorten op en rondom Tasmanië in de Tasmanzee, en vanuit Nieuw-Zeeland de oversteek maken via alle overige LeMUria continenten naar de rest van de Moeder Aarde.  Met name langs oude rivieren en rivierdelta’s of waar meerdere stromen elkaar ontmoeten, bij Vulkanen, Bronnen en beken in de buurt van Heilige Bomen, bij Vrouw Holle Wegen in bossen…..

Andere suggesties…