Golden LeMUria Healing Engel nr 10 – lichtgeel

155.00

Afmeting: 14 x 8 cm (hxbr)

Chakra’s:  1, 2, 3, 6, 7 eigenlijk ALLEN

Golden Healer LeMUrian is samengesteld uit Bergkristal met enkele rood oranje Hematiet insluitsels.

Dit krachtige healer kristal verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. Deze kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, het Christus – Christina Bewustzijn en heelt het DNA. Dit helende LeMUria kristal brengt spirituele overvloed.

Golden Healer LeMUrian brengt zoals gezegd krachtige heling naar de chakra’s en reinigt het gehele lichtlichaam. Hierdoor is de hanger uitermate geschikt voor elk chakra. Toch is deze krachtig helende edelsteen voor jouw 3e chakra heel krachtig, omdat dit het Portaal is naar jouw LeMUria Zielendeel. Deze wordt geheeld door haar zonnige uitstraling.

Golden Healer zorgt dat de ‘persoonlijke’ wil die ook wel het ego wordt genoemd afgestemd wordt op de goddelijke. In het kort zorgt zij er voor dat jouw 3e chakra beter afgestemd gaat resoneren met alle de hogere chakra’s én met name met je Hoger Zelf.

Werkt bijzonder positief op het zenuwstelsel, de bloedvaten, krampen in benen,  vermindert seksualiteit- en slaapproblemen.

1 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.
Naar gelang het kristal of steensoort helpen ze jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Extra informatie

Gewicht 456 g
Afmetingen 14 × 8 cm