Moeder LeMUria Agaat Geode Engel – 12,2 x 9 x 1,7 cm – inclusief standaard

99.00

Gewicht 204 gram

Chakra’s: 5e en 6e en 8e

Deze Agaat Engel is een LeMUria Engel van Licht en Liefde. Zij bevordert het contact met jouw Zielenfamilie doordat ze in staat is jouw uitlijning te bevorderen tussen het gesteente in Moeder Aarde waar de ware LeMUria Hartslag & Trilling bewaard is gebleven én het Hart van de Kosmos.  

Zij is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing en geeft een diepe grondende werking. Zij vermindert gevoelens van stress, angst, twijfels of afgunstig, waardoor men metaal weer veerkrachtiger haar doel en visie zal weten uit te dragen en stralen.

Haar transparante uitstraling zal ook de Hoeder van deze prachtige Geode Engel Transparanter maken. ADVIES: Om haar stabiliteit te bevorderen, zou ik haar wel in de meegeleverde standaard plaatsen. Zie onderstaande foto:

Agaat bevordert ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan je spirituele ervaringen in je dagelijkse realiteit brengen.
Het verbetert alle mentale functies en kan je helpen bij kwesties om meer duidelijkheid en stabiliteit in je leven binnen te halen.

Agaat is ook nuttig bij het overwinnen van negatieve emoties. Dit gebeurt door de liefde van deze Agaat schijf Hanger, in je chakra’s te laten stromen.

De zachte aard van Agaat werkt in een rustig tempo in op je hele gestel om een ​​blijvende impact te hebben.

Ondersteunende Tips:

Maria Magdalena Spray 100 ml
Maria Magdalena Spray 30 ml
Mary Magdalene Bloemen Essence Rozenkwarts Roller

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

LeMUria Engelen

Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Ze hebben het vermogen om aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.

Met behulp van de Gouden LeMUria trilling het kristal of steensoort helpen deze Engel jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven.

Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!

Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…