Bergkristal – LeMUria Wortel Laserkristal nr 6 – Diamantina in Minas Gerais Brazilië

144.00

Lengte: 18 cm  438 gram

Dit is een ware parel in Kristalland, want dit Kristalheldere laserwand van Bergkristal komt uit een speciale LeMUria grot in Brazilië, waar door onze LeMUriaanse voorouders, die de ondergang zagen aankomen, deze beauty kristallen punten in Cirkels op zandkristallenbodems zijn neergelegd in hun grotten, waarna zij ze uit het zicht van de mens werden onttrokken.
Pas sinds de beginjaren negentig van de vorige eeuw kwamen deze LeMUrische laser kristallen langzaam weer aan het licht en werden gevonden om ons te helpen herinneren wie we van oorsprong écht zijn!

Kunnen gebruikt worden voor het doen van serieuze ceremonies
en om de chakra’s te reinigen en uit te lijnen tussen Hemel en Aarde. Tevens ideaal om mee te wandelen en je kristal te richten.

VAN DIT KRISTAL MAG GEEN MISBRUIK GEMAAKT WORDEN, DOOR HET ZO MAAR TE RICHTEN ZONDER LIEFDE UIT JE EIGEN HART MEE TE ZENDEN VOOR HET ALLERHOOGSTE GOED VAN MOEDER AARDE

LeMUriaanse Laser kristallen zijn bijzonder helende en krachtige instrumenten voor het verwijderen van negatieve insluitsels in en om kristallen en fysieke lichamen. Ze werden hiervoor speciaal gebruikt ten tijde van LeMUria en ook nog in het Oude Atlantis in de Boeddha GenezingsBron Tempels.

Deze staat bol van de LeMUria Coderingen, met name over healingstechnieken en het ontstaan van Moeder Aarde, maar ook met Heilige Codes van de allereerste SterrenZielen. Zij namen toen  HOLY-stische Wijsheidscoderingen mee, uit hun deel van het Universum.

Via het Uluru Rock Domein downunder in Australië stond men in verbinding met alle Kristaldomeinen en grotten rond Moeder Aarde, zoals de plek van het National Park Diamantina, een plaats in de Kristal Gerais mijnen Streek in Brazilië. Niet alleen hun oude pure wijsheid over de aanleg van Moeder Aarde, maar ook van hun eigen Sterrenstelsel, dragen dit LeMUria Moeder Laserwandkristal in zich mee, welke in verbinding staat met de oude SterrenZielen, maar ook t.b.v. de aanleg van Lichtsteden rondom Moeder Aarde waar vandaan zij door Sterrenpoort-Lichttunnels Puur Licht binnensluisden om zich later ook te gaan vestigen. Deze Sterrenpoorten werden mogelijk mede aangelegd met de inzet en energetische hulp van jouw Eenhoorn zielendeel of dat van een Draak-Drakin-, ZeeMeermin, Walvis-, Dolfijn- en Oerschildpad- en/of Elfendeel.

Voel maar eens wat de Uitstraling vanuit mijn Sterrenpoort van dit Goud LeMUria Kristal met jouw Bewustzijn doet als je haar een poosje bekijkt!Nodig haar gerust uit om jouw Ziel aan te raken!

Voor meer INFO over het gebruik van LeMUriaanse Laserwand Bergkristallen? Zie linksonder deze pagina:

1 op voorraad

Beschrijving

Het Chapada Diamantina National Park is een van de mooiste natuurparken in Brazilië. Er liggen prachtige valleien, bergplateaus en betoverende Kristal grotten en mijnen. De natuur is er nog oogstrelend en ongerept. 

Gebruik van Bergkristallen punten:

  • Je kunt de Top naar jezelf toe richten om helende energie naar binnen te sluizen
  • Je kunt de Top van je af richten om je Aura te ontdoen van negatieve insluitsels, maar hou het kristal wel dichtbij je lichaam
  • Leg de punt op een zieke of pijnlijke plek om kristallicht binnen te sluizen en genezing te bevorderen of blokkade op te heffen of tegen te gaan. LET OP: ondersteun deze helende activiteiten met lichtgedachtes, gebed of het zingen van een helende Mantra, bijvoorbeeld van de ‘Medicine Boeddha’.
  • Verstopte aderen doorstralen door te visualiseren dat dit laserkristal er stapsgewijs doorheen glijdt.

 

Extra informatie

Gewicht 438 g
Afmetingen 18 cm