Cintamani = Heilige Meteoriet-Obsidiaan: Gezuiverd van Blaam & volledig geactiveerd!

33.00

UNIEK EN NERGENS GEHOLYSEERD TE KOOP!

Ongeacht grootte en gewicht kosten deze unieke steentjes
allen € 33

Ik heb een kleine voorraad van deze Heilige Steen, dus per persoon kan men slechts één Holy Cintamani steentje bestellen in mijn webshop. 

Lees ook mijn blogbericht van 13 april 2021 over Chintamani – Cintamani doorHIER te klikken.

De Cintamani steen is van oorsprong zwart donkergroen bruin van kleur. Vaak een beetje glasachtig dus ook wat doorzichtig, net als Moldaviet. De energie van de Cintamani steen is ondanks haar donkere uiterlijk, als zij gezuiverd is van blaam, geactiveerd volledig geopend is, toch puur licht én brengt ook veel ‘aan het licht’, ook op persoonlijk vlak. Lees a.u.b. mijn ervaring over Cintamani helemaal onderaan deze pagina!

Ze zal verborgen zaken, welke soms diep verborgen liggen aan het licht brengen en helpen te transformeren, zodat je klaar bent voor je zielstaak  en jouw aandeel kan leveren in het planetaire bevrijdingsproces van Moeder Aarde. Dit kan doordat zij je uit te lijnen met je hogere zelf, zodat je in totale heelheid op aarde kunt gaan leven en al je dromen kunt verwezenlijken. Dit is een echte steen om ons te helpen op Weg naar verlichting.

De Cintamani steen is Obsidiaan en dus vulkaansteen. Het bevat kristallijn magnetiet.

Helende werking van Cintamani obsidiaan

Balanceert en lijnt je chakra’s geweldig uit.
Transformeert alle vormen donker in licht
Zet negativiteit om in positieve energie.
Cintamani steen helpt alleen bij kristal zuivere intenties
Zorgt voor helderheid van geest

Schenkt rust vanuit je Hart.
Lost blokkades op.
Doorbreekt en stabiliseert oude negatieve patronen.
Leert je om onvoorwaardelijke van jezelf te leren houden, waardoor oordeel naar jezelf en anderen geleidelijk aan verdwijnt.
Ze versterkt overgave en vertrouwen.
Angsten leren overwinnen.
Stimuleert immuunsysteem.
Verhoogt creativiteit, inspiratie en intuïtie.
Harmoniseert elektromagnetische vervuiling om je heen.

Voor meer info lees je linksonder deze pagina verder:

14 op voorraad

Beschrijving

Deze Cintamani steen is geactiveerd als een ontvanger van de kosmische stralen, om het etherische grid van Moeder Aarde te stabiliseren. Zij is de ontvanger en doorgever voor de energieën van de Galactische Centrale Zon én Maan, zodat alle levensvormen op Moeder Aarde hun vibratie kunnen verhogen.  Naar verluid zijn er op Moeder Aarde deeltjes van de grote Cintamani steen verspreid. Allen liggen verscholen en zijn immer doorlopend in resonantie met het grote magische Cintamie Kristal Ei.

Voor de werking maakt het dus niet uit of je een grote of een kleine Cintamani steen hebt. LET WEL: Toch kan er in hedendaags gevonden Cintamani steen onvoorstelbaar veel narigheid opgeslagen liggen. Zo ontving ik een zakje van iemand die te goeder trouw dacht dat zij Heilig Cintamani stenen had gekocht ergens in Nederland voor een gunstige prijs. Nou dat heb ik geweten, meerdere dagen werd ik afgehouden van mijn werk en probeerden infiltranten via deze zogenaamde stenen in te breken in mijn gewijde Witte Tempel Energie. Als een magneet trok het vervolgens van alles naar Oegstgeest toe om mijn Heilige werk trachten te verhinderen. Gelukkig word ik vanuit het allerhoogste continue in bescherming genomen en bleef ik in mijn Holy Bubble terwijl ik er achter probeerde te komen wat hiermee aan de hand was. Na meer dan een week er mee gewijde ceremonies te hebben gedaan, kwam ik er uiteindelijk achter en kreeg ik vat op deze duistere tegenkrachten, waarna ik ze kon overdragen aan Maria Magdalena & Meester Jezus of beter gezegd Sananda en Lady Nada, die deze negatieve ‘schijnheilige entiteiten’ hoogstpersoonlijk via een SiriusPoort in Egypte overdroeg aan een speciaal Kosmisch Galactisch Team om hier noooooit meer naar toe terug te keren. Ten slotte keerde de Heilige Moeder Tempelgeest terug in deze prachtige stenen en staan ze nu weer veilig afgestemd op de Centrale Moeder Maan & Zonnegeest van ons Universum, in verbinding met het Kosmische Oer Moeder Kristal van de Murray River in Australië, vlakbij de Uluru Rock.

Cintamani zou enkele miljoenen jaren geleden vanaf Sirius hier naar toe zijn gezonden tijdens een galactische supergolf toen een planeet die rond Sirius A cirkelde explodeerde en alle kanten op vloog. Een groot Ei-vormig deel bereikte Moeder Aarde na een reis door de interstellaire Kosmos. De steen was zo zeldzaam dat slechts een paar bijzondere mensen deze bezat. Deze eivormige Cintamani steen is voor mij ook voelbaar ergens tussen de Eufraat en de Tigris en in de buurt van het Titicacameer op de grens van Peru en Bolivia. Vanuit alle hoeken en gaten op Moeder Aarde zal zij nu weer haar invloed mogen gaan uitoefenen op het samengaan van de heilige Christus-Christina Geest.