Mariaglas 10 – Hildegard von Bingen / Visstaart Zilver Seleniet – LeMUria Regenboog Frequentie

33.00

Mariaglas kristal van ongeveer 10.5x4x1.8 cm (lxbrxh)

Is een gewijd Holy-stisch LeMUria Kristal en door straalt door het Christus-Christina-Kristal Bronlicht van Eenheidsbewustzijn, vanonder uit de Oer LeMUria Moeder SchelpenBron in het Uluru Rock Domein, downunder het hart van Australië.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesfrequenties, die door de inwijding in mijn Sterrenpoort alsmaar vanuit de kern van het Moederhart uit deze doorzichtige witachtige seleniet kristallen omhoog zal spiraliseren, zullen ook door en om jou heen gaan cirkelen. Ze vult hiermee jouw etherisch aanwezige zielenlichaam op met haar frequenties, door trilt je fysieke lichaam via de meridianen en legt om je Aura een LeMUria Christus-Christina Kristalmantel aan.

De Goud-Blauwe Moeder Maria frequentie, zal ook jouw hart verder openen, ‘Op weg naar Eenheid’ van Lichaam, Ziel & geest.

  • Dit Mariaglas Kristal omringt jouw met de Regenboogstralen van de liefde van onze Goddelijke Moeder
  • Ze maakt het leven luchtiger
  • Bevordert je concentratievermogen
  • Helpt je om groot bijna niet te verdragen (liefdes)verdriet aan haar over te dragen
  • Ze Roept een alsmaar dieper geloof in jezelf, dus in God & Godin in je op!

In combinatie met iedere andere steen versterkt zij de ware LeMUria Moeder Geneeskracht in al jouw andere kristallen en edelstenen, als je ze om dit alles zuiverende en doordringende Kosmische stukje Mariakristal heen in een cirkel zet!

Ter ondersteuning en Healing kan je ook een van mijn helende MP3’s bestellen. Kijk hiervoor in de categorie: ‘MP3’s LeMUria Healing’

Lees naar beneden scrollend, links hieronder verder voor nog meer INFO

1 op voorraad

Beschrijving

Witte Seleniet heeft de witgouden LeMUria trilling van de Oer Moeder Maria en wordt daarom ook wel Maria Steen of Glas genoemd. Zij is een bijzondere zachte Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend en is een uitstekende steen om bij je te dragen of om te gebruiken tijdens als meditaties, want zij bevordert het telepathisch vermogen en schenkt mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de MoederMaan. Ook heeft ze veel overeenkomstige eigenschappen van helder Bergkristal. Seleniet is echter één veel zachter kristalsoort. Een heldere variant is Mariaglas of Mariakristal, waarvan men vroeger soms in Mariakloosters vensterramen liet zetten.

Wit Seleniet bevat alle opgeslagen gebeurtenissen van Moeder Aarde en haar mensheid. Dus ook al jouw Levens Blauwdrukken op Moeder Aarde. Deze zal ik, vóór ik haar naar je verzendt, ontsluiten en activeren.

Witte Selenieten zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de Poort naar Hogere Wijsheid en van jouw Hogere Zielster-chakra die toegang geeft tot de Wijsheid van LeMUria .
Maar ook de weg opent naar een dieper en zuiverder contact met jouw eigen Hoofdgids, alsook de Hathors en Maria Bron Engelen vanuit het Versteend Hout Uluru Rock Domein van veel LeMUrianen Down-under.

Seleniet neemt bijna geen negativiteit in zich op, omdat haar fijne opgebouwde naalden structuur, alles wat ongunstig zou inwerken op mens, dier of plant, afvoert met haar geleidende filigraine glasnaalden.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal er een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu, in de Tijd dat de Vrouwelijke Goddelijke Moeder Energie weer volop binnenstroomt, weer tot extra leven komt.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën naar jouw Aardester chakra, want er zijn maar heel weinig kristallen toe in staat, want Wit Seleniet kan. Zij sluist, geleidt én vormt alles wat de Allerhoogste Moeder Energieën vanaf de Allerhoogste Chakra ontvangt door tot je Allerdiepst liggende Aardesterchakra.

Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen. Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving en heelt fysiek pijnen in de ruggengraat, geeft rust bij epilepsie en remt het effect van vrije radicalen af bij borstvoeding.

  • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
  • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
  • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

In deze Categorie staan alleen geopende, gecodeerde, geactiveerde en GEWIJDE seleniet-glas-achtige, door Moeder Maria en de Aartsengelen, te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder. Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor onderstaande kristallen, maar voor al mijn kristallen.
Ook al jouw Kristallen kan ik op LeMUriaanse wijze her-openen en verhogen in trilling. Dit doe ik tijdens het geven van Healingen in de Sterrenpoort, maar doe ik ook geregeld op Afstand. Wil jij jou Kristallen laten ontdoen van ongunstige tegenwerkende krachten om vervolgens hun oude Meesterlijke Helende LeMUria vermogens, die er in besloten liggen, terug te krijgen? 

Extra informatie

Gewicht 101 g
Afmetingen 10.5 × 4 × 1.8 cm

Andere suggesties…