Apofyliet (spiegel) – LeMUria Kristal Cluster – Kwan Yin verbonden – Jaren zelf mee gewerkt!

144.00

Afmeting:  14 x 8,5 x 9 cm – 629 gram

Chakra’s: 6 + 7

Deze Spiegel Apofyliet is een extra krachtige Apofyliet  en heeft de allerhoogste LeMUria trilling, want zij dient naast de Silvery Moonpoort ook voor steunpunt op Moeder Aarde voor de Gouden & Roze Venus LeMUria stralen vanuit het hart van de Maan, Venus en de Zon, die het op hun beurt ontvangen vanaf de Centrale Maan en Zon in de Kosmos.

Haar kwaliteiten bestaan o.a. uit:

  • Bezit zeer hoge LeMUria vibratie
  • Is verbonden met de Engelen en Dolfijnen Dimensies
  • Is drager van de hogere Akasha Regenboog LeMUria Kronieken
  • Bekrachtigd de energie in de ruimte waar zij aanwezig is
  • Schept verbinding tussen de Fysieke én Spirituele Dimensies
  • Lijnt Chakra’s uit, balanceert, kalmeert en ontstresst
  • Werkt aan ondermijnend onzeker gevoel
  • Zacht doch intens Healing Kristal

Dit LeMUriaans afgestemde Kwan Yin Kristal heeft minstens 10 jaar deelgenomen aan (afstands) Healingen hier in mijn Sterrenpoort. Het is een uniek staaltje Licht dat hierdoor heen trilt. Dit licht spiegelt alle kanten op via de mens die in de buurt is of het vasthoudt, om vervolgens af te dalen via de voet- en aardechakra’s naar de waterwegen van Moeder Aarde. Om zo bij het hart van de MoederBron down-under de Uluru Rock in Centraal Australië, uit te komen.

Het door de Moedergodin Kwan Yin gewijde Kristal Cluster, zit boordevol regenbooglicht uit de MoederBron, dus zal dit licht ook door jouw huis heen kaatsen en zich verspreiden als je hoeder wordt van dit MoederBron kristal.

Zij zal extra geïnitieerd worden door een mooi plekje te krijgen tussen andere geopende en geactiveerde kristallen in, om daar haar Christus – Christina Regenbooglicht aan door te geven en te wortelen.

Apofyliet wordt gevonden in meerdere kleurstelling. Soms roze, soms groenig, met zwart en ook vurig rood-roze er doorheen! Dit wordt verkocht als Stilbiet, Heulandiet, met Chalcedoon of Japsis.

Ook dit schitterende heldere stuk Spiegel Apofyliet is aan de onderkant groen / rood van kleur. Bekijk daarom de foto’s bovenaan goed van alle kanten! Je zal meteen een vrolijke opgewekte uitstraling door je heen voelen komen.

Naast dit stuk verkoop ik ook schitterende kleine stukjes geopend, geactiveerd én LeMUriaans ingewijd!
Kijk dan bij: ‘Apofyliet – Stilbiet – Heulandiet’

Spiegel Apofyliet kenmerkt zich door haar LeMUria energie i.c.m. de donkere zijde aan de onderkant. Zij werkt diep in op onze emoties, spiegelt de negatieve zijde van ons bestaan, maar stimuleert tegelijk de helende eigenschappen met haar alsmaar inspirerende frequenties en tonen. Alleen bestemd voor hen die nu werkelijk eens af willen van de emoties veroorzaakt door inwendige stemmetjes, die het gevoel van eigenwaarde, zelfbeeld en zelfrespect onderuit wensen te halen!

Nu er op de poortdagen van 2021 eerherstel heeft plaatsgevonden en de Silvery Moon straal van de OerMoeder LeMUria weer op Moeder Aarde valt én om zich heen straalt via de wateren, zal er alleen voor de Moedigen onder ons, flink geschoond kunnen worden in de catacomben van ons bestaan.

Wens je de steun van Kwan Yin en het Apofyliet Bewustzijn? Dan is dit exclusieve Kristal Cluster een formidabel instrument, maar zij zijn er ook in kleinere exemplaren. Ook stuk voor stuk uniek en krachtig. Ik plaats hieronder een foto om je alvast een indruk te geven van de kleinere gewijde Apofyliet – Heulandiet (groen) – Stilbiet (roze) – grijszwart (chalcedoon) beauty’s à € 15 gewijd door de Meester Jezus & Maria’s! Klik HIER om er meteen even rechtstreeks een kijkje te nemen.

 

 

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 679 g
Afmetingen 14 × 8.5 × 6 cm