Unakiet Trommelsteen (Jaspissoort): 2 cm – Elfjessteen & Sterrenstelsel steen Andromeda

3.00

Chakra: 1e + 4e (hart)

Unakiet is een van de meest liefdevolle LeMUria edelsteensoorten. Ze maakt je vrolijker, zelfs als jij je overspoeld voelt door emoties,

Het Andromedeaanse Unakiet bewustzijnsveld staat je bij door haar verbondenheid met de wereld van de vele Natuurwezens en zal je hullen in de liefdevolle Nevelen van Avalon om weer op krachten te komen en je op te monteren.

Draag deze met name bij je aan de linkerkant, jouw meest gevoelige kant wat betref LeMUria en de vrouwelijke Elfjes.

Aarding | bescherming | genezing | herstel & bemoediging

Unakiet werkt aardend, kalmerend en geeft talloze inzichten in de oorzaak van problemen en blokkades uit dit leven of vorig levens, zodat beperkend gedrag- en denkpatronen doorbroken zullen gaan worden en groei van Bewustzijn toeneemt.

Ook harmoniseert Unakiet elektromagnetische straling om je heen, als je bij een apparaat of andere stralingsbron staat. Fysiek stimuleert zij jouw zelfgenezend vermogen, waardoor zij een krachtig lichamelijk herstel stimuleert tijdens of na een ziekte.

Daarnaast heeft dit groen roodbruine Unakiet een positieve invloed op jouw geslachtsorganen, bevordert gewichtstoename mits dit wenselijk is en stimuleert de haargroei. Ben je zwanger? Dan is deze mineraalsoort bij uitstek een bevorderaar van de groei van de foetus en heeft het dus een positieve invloed op de zwangerschap.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

9 op voorraad

Beschrijving

 

Andere suggesties…