Ingewijde Amitabha – de Rode Dhyanni Boeddha – Roep haar aan voor een Lang, Gezond en Gelukkig Leven: Messing Nr 5

33.00

Gewicht: 34 gram  –  Afmeting: 3×1.5×5 cm (brxdxh)

Chakra’s: Allen

Handgemaakt in Nepal.

Inclusief rood brokaten zakje in een rood geschenkdoosje met beschrijving van de Boeddhin.

Altaarbeeldje van de Dhyanni Boeddhin Amitabha ofwel Amitayus genoemd. Ze is de beschermende Boeddha van het Oneindige Leven en Licht (Wijsheid). In haar handen houdt zij een vaas die gevuld is met Amrit, de heilige nectar van onsterfelijkheid. Op de vaas staat de heilige Ashoke Boom, die verdriet af laat nemen en wensen in vervulling laat gaan. Bovenop de Ashoke Boom staat een miniatuur van Amitabha.

Boeddha’s beschermen jou tegen gevaar, brengen een goede gezondheid, voorspoed en geluk. Deze eeuwenoude traditie is heden ten dage nog steeds onderdeel van het boeddhisme. 

Dit kleine Boeddha beeldje kun je in huis of op een altaar plaatsen maar is ook geschikt om mee te nemen in je tas.

Het reciteren van de Mantra Wijsheid ‘OM AMARANI JIVANTAYE SOHA‘ bevordert zowel je eigen leven als de levens van andere Wezens op Moeder Aarde.

Klik HIER om deze Mantra via mijn Spotify Afspeellijst (nr 30) te beluisteren

Lees meer over de 5 Dhyani Boeddha’s in mijn artikel: 

Op Weg naar Kwan Yin Boeddha-schap & 5 Dhyani Boeddha Godinnen Mantra

2 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…