Ingewijde Bodhisattva Groene Tara van Verlossing & Redding & Beschermer tegen 8 Grote Gevaren – Messing nr 4

33.00

Gewicht: 34 gram  –  Afmeting: 3×1.5×5 cm (brxdxh)

Chakra’s: Allen

Inclusief groen brokaten zakje in een groen geschenkdoosje en beschrijving van de Groene Tara.

Altaarbeeldje Groene Tara, Bodhisattva van de Verlossing en de Redding. Ze is snel en actief bij het bevrijden van alle angsten, het oplossen van problemen. Ze helpt je bij het bereiken van je ambities en om je doelstellingen te verwezenlijken. Tevens beschermt ze tegen gevaren.

Ze is dé Beschermster tegen de 8 Grote Gevaren:

  1. Leeuwen
  2. Olifanten
  3. Slangen
  4. Demonen
  5. Dieven
  6. Water
  7. Vuur
  8. Opsluiting

Dit kleine Boeddha beeldje kun je in huis of op een altaar plaatsen maar is ook geschikt om mee te nemen in je tas.

De mantra van Witte Tara is: Om Tare Tutare. Klik HIER om deze Mantra via mijn Spotify Afspeellijst (nr 15) te beluisteren en mee te reciteren.

Of klik HIER om meer over de ware betekenis van de Mantra te lezen.

2 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…