Sneeuwvlok Obsidiaan Boeddha nr 2 – Drager van Bezielende Boeddha Meesterschap Codes

44.00

Afmetingen: 5 x 2.2 x 5.5 cm (brxdxh)   Gewicht ongeveer 100 gram

Basischakra en 3e oog

Boeddha om mee op reis te nemen of om in een bureau la op je werk te plaatsen ter bescherming en ontmanteling van negatieve krachten, maar ook om een rustige arbeidssfeer ter plekke te creëren voor jezelf en je collega’s.

Verwen haar dagelijks door haar even aan te kijken en neem haar gerust mee naar bed, want ze zal ook ‘s nachts met je mee op reis gaan langs sterrenstelsels waar LeMUrianen vandaan naar Moeder Aarde zijn gereisd om hier te helpen bij de aanleg van het Meridianen- en Waterwegenstelsel.

Een Boeddha Beeldje bij uitstek tegen angsten en het uitzuiveren van Anti LeMUria krachten om je heen (dus ook in je slaap- en studeerkamer), maar ook een Altaartje en om mee te mediteren, een gebed mee op te zeggen of een mantra met haar te chanten.
Neem eens een kijkje op mijn verschillende pagina’s en websites door bovenaan op een van mijn Links te klikken.

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om het beste uit jezelf te halen en het slachtofferschap af te leggen.

Sneeuwvlok obsidiaan neemt geestelijke stress uit je aura weg

Het is een zacht werkende steen die je innerlijke rust en vrede bezorgt. Zij zal je stimuleren om eens spontaan in actie te komen en alle negatieve gedachten over jezelf los te laten.

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je om herinneringen uit vorige levens of weggestopte gebeurtenissen uit je huidige leven naar boven te halen zodat deze (h)erkent en opgelost kunnen worden.

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…