14) MP3 BeZielende Meditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin, 42,31 min

11.00

Deze MP3 is een geleide Visualisatie Meditatie, die Kwan Yin via mijn stem insprak om jouw Heilige Geest, Lichaam en met name je Keelchakra te Bezielen. Zij zal je ondersteunen en voor altijd in je Gouden hart aanwezig blijven!

Kwan Yin zegt: Laat mij hét healing Medicijn zijn van jouw Ziel!

OM MANI PADME HUM

Lees het bijbehorende Blogartikel: BeZielingsMeditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin

Kwan Yin is een van de meest aangeroepen Moeder Godinnen op Moeder Aarde. Haar mantra, Om Mani Padme Hum, roept de opening van het hartchakra op, waardoor goddelijke wijsheid, vrede en liefde door jou de wereld in stromen. Ze brengt boodschappen van vrede en genezing naar jouw Ziel en spreekt tot jou door middel van synchroniciteit, innerlijk weten en je dromen en meditaties. Wanneer jij je verbindt met Kwan Yin, maak je verbinding met het Goddelijke Vrouwelijke. Er ontvouwt zich een Hoger Vrouwelijk LeMUriaans Bewustzijn, of je nu man of vrouw bent, je bent steeds beter in staat om de Goddelijke Moeder en haar gaven van Genade, Genezing, Vriendelijkheid en Mededogen te ontvouwen om een Hathor Kanaal te zijn tussen hemel en Aarde. Moge deze meditatie je diep in verbinding brengen met de Goddelijke Lotus-Moeder, haar zachtaardigheid, felle liefde en mededogen, haar eindeloze toewijding aan je verlichting en vrede. Om Mani Padme Hum.

Luister a.u.b. met oordopjes of koptelefoon voor een diepere resonantie om de frequenties dieper in jouw celbewustzijn door te laten dringen. LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan eerst bij je SPAM, als deze na betaling niet dezelfde dag nog ontvangen wordt. Graag anders direct een mail naar: Maria@sterrenpoort.com

Beschrijving

Al mijn MP3’s worden na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder Hathor nog eens extra met Licht gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal zij naast de Healing aan Moeder Aarde ook talloze Healing codes ingestraald krijgen vanuit de MoederBron van al het Leven.

Deze MP3 is opgenomen onder de naam: 14) BeZielingsMeditatie: Het Zuiverende Licht van Boeddha Godin Vajrasattva – Kwan Yin

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

De MP3 is op zeer speciale wijze opgenomen én wordt tijdens het versturen naar jouw E-MAIL BOX, nog eens extra persoonlijk voor jou door de Hathors ingecodeerd.

Ik raad je aan

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC of Ipad en mobiel, waarvoor je de App ‘Collect’ als opslagmogelijkheid kunt installeren!
  • om al mijn MP3’s, dus ook deze met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit LeMUria Moeder Bron Tempels extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…