Jaspis (Landschap) nr 1- Drager van Bezielende Boeddha Meesterschap Codes

44.00

Afmetingen: 5 x 2.2 x 5.5 cm (brxdxh)   Gewicht ongeveer 125 gram

Basischakra en 6e chakra van het 3e oog

Deze vrolijke LeMUria Boeddhin neemt je gerust mee tijdens meditaties naar LeMUriaanse Tempels of naar vroegere oude beschavingen of heilige plaatsen, want het mineraal Landschapsjaspis is zowel een grondende steen alsook een steen om innerlijke beelden en dromen te stimuleren. Zij stelt je in hierdoor in staat om af krachtig af te stemmen op krachtplekken in het elektromagnetische veld en energiesysteem van Moeder Aarde. Haar kracht stelt je in staat om vol moed en vertrouwen in het leven te komen staan om je dromen waar te maken.

Mooi zachtaardig en rustgevend Boeddha beeldje om mee op (Aardehealing)reis te nemen of om in een bureau la op je werk te plaatsen ter bescherming en ontmanteling van negatieve krachten, maar ook om een rustige arbeidssfeer ter plekke te creëren voor jezelf en je collega’s.

Verwen haar dagelijks door haar even aan te kijken en neem haar gerust mee naar bed, want ze zal ook ‘s nachts met je mee op reis gaan langs sterrenstelsels waar LeMUrianen vandaan naar Moeder Aarde zijn gereisd om hier te helpen bij de aanleg van het Meridianen-, Leylijnen en Waterwegenstelsel.

Werkt ook heel efficiënt tegen angsten en het uitzuiveren van Anti LeMUria krachten om je heen (dus ook in je slaap- en studeerkamer), maar ook een Altaartje en om mee te mediteren, een gebed mee op te zeggen of een mantra met haar te chanten.
Neem eens een kijkje op mijn verschillende pagina’s en websites door bovenaan op een van mijn Links te klikken.

1 op voorraad

Beschrijving

Boeddha

Ze straalt permanent uit dat ze voor je zal zorgen, dat je rust moet nemen, dat er voor elk probleem een oplossing bestaat.

Als je deze Boeddha aankijkt met haar rustige glimlach en oneindige liefde, dan besef je dat wij ons veel te vaak overmatig druk maken.

Te veel stress? Plaats deze Boeddha dan in je buurt, pak haar regelmatig vast, kijk in haar ogen en geniet van haar alles doordringbare uitstraling.

Zij vormt tevens een ankerpunt in je omgeving als een Boeddha-Poort tussen Hemel en Moeder Aarde, waar doorheen dankzij haar rustige uitstraling, heel veel zielen ook de weg terug zullen vinden naar het Licht!

Andere suggesties…