Agaat Amethist Bergkristal Skull XXL 1 – Legt contact met Merlijn/Merlina

666.00

4148 gram – Afmetingen: 18 x 11 x 13.5 cm

Chakra’s: 6e, 7e, 8e

Zoals hier boven vermeld staat is deze kanjer van een skull van 4,5 kg een geduchte vrouwelijke skull in mijn Collectie Gewijde LeMUria skulls, want Merlijn – Merlina weet dat zij via deze skull werkelijk jouw basischakra zal aanpakken op een zachtaardige voortreffelijke wijze. Waarom dan geducht? Omdat zij, waar jij je ook bevindt, op afstand zal volgen, waardoor je overal beschermd, én geïnitieerd zal worden met haar Tovenaarsbloed ?.

Zij ontmantelt al jouw tegenkrachten en helpt je om af te komen van een oude verslaving of alsmaar terugkomende angsten en helpt bij het maken van een diepere verbinding met God & Godina door eerst te leren vertrouwen om je Hoger Zelf Elf!

Zo helpt zij bij het ontmantelen van tegenkrachten die je telkens verleiden of angst oproepen. Ook kan zij mensen afhelpen van (ernstige) verslavingen en blijvend ondersteunen om het vol te houden.

Agaat

Is een krachtig hulpmiddel bij meditatie en healing. Het heeft een aardende werking en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Het bevordert aldus fysieke en mentale kracht.

Agaat bevordert ook de spirituele ontwikkeling. Hierdoor kan je spirituele ervaringen in je dagelijkse realiteit brengen.
Het verbetert alle mentale functies en kan je helpen bij kwesties om meer duidelijkheid en stabiliteit in je leven binnen te halen.

Agaat is ook nuttig bij het overwinnen van negatieve emoties. Dit gebeurt door de liefde van deze Agaat schijf Hanger, in je chakra’s te laten stromen.

De zachte aard van Agaat werkt in een rustig tempo in op je hele gestel om een ​​blijvende impact te hebben.

Amethist

Amethist helpt verder bij het ontzenuwen en loslaten van verslavingen.  Zij maakt de geest helder.
Amethist brengt het zenuwstelsel en de hersenen in balans en ondersteunt de opname van zuurstof in het  bloed en de afvoer van afvalstoffen.
Amethist in combinatie met bergkristal erg goed op hoofdpijnen werkt.

Amethist helpt je inzicht te krijgen in de oorzaken van gedrag en emotionele patronen die leiden tot onbalans.
Deze LeMUria lamp helpt je om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je weer thuis te gaan voelen op Moeder Aarde.

Amethist is verbonden aan de Violette Vuur van Meester Saint Germain, Lady Amethist, Omri-Tas en de Aartsengel Zadkiëla.

Vooral de donkere amethist bevordert meditatie en helpt je je eigen spirituele kracht te zien.
Zij opent en zuivert je derde oog en geeft zo een impuls aan de ontwikkeling van je heldere vermogens en intuïtie.

AFFIRMATIE: Ik word voor altijd gereinigd, geliefd en beschermd door mijn verbintenis met Merlin(a) en God & Godina

ADVIEZEN

 1. Klik HIER om mede gebruik te maken ‘naast het Violette Moeder Licht’ van mijn Genezende Healing Gebed gericht tot de 12 Beschermende Aartsengelen i.c.m. de Meesterlijke Reinigende kwaliteiten van de Violette Vlam
 2. 08) Saint Germain – Amethist Essence Healing Roller
 3. 04) MP3 ‘Op Weg naar Genezing’ Dl 1: met Moeder LeMUria’s Helende Bezielende BovenTonen, 36 min (5-5-2020)
 4. Vergeet niet om deze skull dagelijks even vast te houden diep aan te kijken als je thuis bent, maar zeker de eerste 3 maanden dat ze bij je in huis/praktijk komt!
 5. Ben je niet in haar buurt, maar kan wel natuurlijk, dan zou je om je te hullen in het bewustzijn van Merlina, haar LeMUria Aura Spray kunnen gebruiken. Klik HIER om onder E) LeMUria Crystal Spray ‘Merlin(a)’ – de Holy Spray voor Lichtwerkers te bestellen in 30 of 100 ml.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

 • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
 • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
 • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
 • Geeft Inspiratie
 • Hulp bij het Carrière maken
 • Hulp in jouw praktijk of op het werk
 • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
 • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
 • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Extra informatie

Gewicht 4148 g
Afmetingen 18 × 11 × 13.5 cm

Andere suggesties…