Andara Blauwe Obsidiaan Skull L 17

333.00

Afmeting  7.5 x 5.5 x 7 cm (lxbrxh)     Gewicht 327 gram

Chakra’s 1, 5, 7  –  uit Mexico. Dit is wat zwaarder dan het Andara Obsidiaan uit Madagaskar (zie skulls XL 10, 11)

 

Mooie Andara Obsidiaan Skull – Speciaal voor LICHTWERK!
Dit Meesterkristal is op aarde aanwezig om te helpen ons het Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Zij is gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal d.m.v. samenkomst van het Vuur met Water Element.

Haar Lichtfrequentie is verbonden aan een Groot LeMUria Bron Lichtveld, daarom vertegenwoordigt deze Alien Moeder Skull gelijk de kracht van een oneindig aantal LeMUria Hathor Engelen, de  Aartsengel Michaëla  & Moeder Maria. Zij neemt je in bescherming tegen Negatieve entiteiten én

  • Reinigt en zuivert de keelchakra 
  • Ze schenkt je troost als je het moeilijk hebt
  • Ze geeft deze Healing vanuit de Uluru Rock Moeder Bron in LeMUria
  • Werkt bijzonder verhelderend & bewustzijnsverhogend in op Lichaam, Ziel & Geest
  • Ze bevordert op doelbewuste wijze jouw Spirituele groei.

Deze LeMUria Alien Skull is verbonden met een Moeder Ziel en zal je in je slaap regelmatig mee op reis nemen naar haar eigen huiselijke omgeving om bij te laten tanken. Deze Skull is dus niet om zo maar ergens voor het mooie in een kast of vensterbank te plaatsen. Slaap en Mediteer geregeld met haar, want ik wil alleen dat zij door een LeMUriaanse Lichtwerker gekocht zal worden, die daadwerkelijk met haar aan de slag wil gaan. Tot die tijd helpt ze in mij tijdens het geven van Hathor (Afstands)Healingen in mijn prakrijk.

Ze zegt: Ik houd van liefdevolle gedachten en zal jou helpen vooruit te komen middels positieve Intenties en Affirmaties. Graag zou ik je nu al in mijn omvangrijke energieveld willen insluiten. Krijg je interesse in mij, dan kun je mij via de foto een tijdje aankijken om zo mijn energie beter te doorgronden. Hierdoor zal ik je op Afstand ‘aanraken’ met mijn LeMUria MoederBron Hathor Liefde.

Andara-Obsidiaan is een natuurlijk ontstane vulkanische glassoort, welke insluitsels kunnen bevatten die alleen maar in steen kunnen ontstaan en niet in glas!

Vergeet niet om links onderaan deze pagina, ook de info over mijn ‘Andara Obsidiaan Kristal’ te lezen , want daarna zal je beter kunnen begrijpen wie jij dus van Oorsprong bent en waarom ik naar jou weer op zoek ben gegaan!

Voor cliënten en oud-cliënten van de Sterrenpoort: Ontbreekt momenteel even het geld en zou je wel in enkele termijnen deze prachtige skull kunnen betalen? Neem dan even contact mij op, dan komen we zeker tot een oplossing.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Andara Obsidian absorbeert doorlopend het MoederMaan- en VaderZonlicht als geen enkele ander, waarna ze dit eenheidslicht voortdurend in het rondte reflecteert, waardoor Andara Obsidiaan tot wel meer dan honderd maal reinigender én helender op jou zal inwerken als je haar geregeld vast houdt tijdens Meditatie of Healingwerk, thuis, onderweg of waar dan ook. Daarom heb ik ook mini Andara obsidiaan Skullinis te koop. 

Haar MoederMaan- en VaderZonlicht is van zo’n zuivere maagdelijk schoonheid, dat zij al in het Oude ZonneRijk van Egypte als hèt meest Heilige en Helende Venus Isis Vaandeldraagster Kristal  werd beschouwd van het Oude LeMUria.

Per seizoen varieert de absorptie van het aangeboden licht, maar nimmer de oer uitstraling er van, welke zó stabiel en zó helend effect heeft, dat ik jou deze Alien Moeder Skull alleen kan toevertrouwen als je bijzonder eerbiedig met haar om zal gaan. 

Het is een uitermate geschikte Skull om je dieper af te leren stemmen op de heldere kristallijnen LeMUria energie.
Het weer, de lucht, het water en de zeeën, zien er in de kristallijnen blauwe LeMUria binnenwereld namelijk net zo helder en stralend uit, als deze heldere Andara Obsidiaan.  Zij is gevormd uit Andara Obsidiaan uit Madagskar, wat ook van oorsprong tot LeMUria behoorde.

Mijn heldere goud eerlijke Andara Obsidiaan, is dus niet gemaakt van glas, maar staat er om bekend dat zij reeds voor het bestaan van de mensheid en LeMUria, de heldere blauwe helende energieën vanuit de Bron Zon en Sterren via het Uluru Rock Domein downunder, naar Moeder Aarde aantrok, waarmee de barende oceanen aanhoudend met nieuwe Scheppingsformules via de Taal van Licht, bezield raakten. Hoge priesteressen, die pas veel later op Moeder Aarde als LeMUrianen, Moeder Hathorgodinnen, Hoge Priesteressen, Sjamanen en Medicijnvrouwen in dienst waren van God & Godina via het Licht, herkenden de elektromagnetische aantrekkingskrachten van dit Andara Obsidiaan.

Andara Obsidiaan is een veel voorkomend vulkanisch glas, welke door de snelle stolling in open ruimtes onder of in het glasheldere water is gestold. Men spreekt van lavastromen gevuld met een hoog gehalte aan kiezelzuur.

Afrika, Madagaskar en Ethiopië, zijn gebieden waar het Andara Obsidiaan  zich vormden.

De naam is afgeleid van een Romein die Obsius heette, die al in de vroege Oudheid een op Obsidiaan lijkend kristal in Ethiopië zou hebben gevonden.