Heliotroop Jaspis / Bloedsteen Skull XL 1 – Gouden LeMUria ZonneZiel

555.00

Afmeting 12 x 8,5 x 8 cm (lxbrxh)  Gewicht 1363 gram

Chakra: 1e & 4e 

Een Ware Parel is deze LeMUria ZONNE SKULL, want Heliotroop is afgeleid van Helios dat ZON betekent. Zij zal de Gouden LeMUria Zon in je leven willen terugbrengen. Ze straalt en glanst als een Zonnetje. Dit komt door haar zonnige humeur en karakter, welke eigenschappen er voor zullen zorgen dat ze jou langzaam los zal maken van traumatische aangelegenheden, diep nog ergens in je verzegeld liggen of anderzijds naargeestig aanvoelende incidenten uit het verleden. Ze werkt het weg met haar stralende groen, brons kleurige Trillingen.
Zij voelt voor mij aan als een kweekvijver vol met Liefde en Smiley’s. Met haar grappige inborst zal ze menige minder gezellig aanvoelende dag in ras tempo kunnen omvormen en jij weer een dieper gevoel van eigenliefde en waardering zal krijgen voor het genezingsproces van je Innerlijke Kind.

Ik raad je aan om als Hoedster dagelijks minstens even 5 minuten op schoot te nemen. Je hoeft dan alleen maar stil te zitten en haar aan te kijken of je ogen gesloten te houden. Doe bijvoorbeeld samen even een jou rustig makende gezamenlijke ademhalingsoefening, door te visualiseren dat je haar adem in je opneemt, waarna zij op jouw uitademing alle negatieve energie van je afneemt en hier weer schone met Zonnecodes van deze Heliotroop skull voor terug zal geven bij de volgende inademing.

Deze ademhalingsoefening mag je al oefenen met me, terwijl ik in deze Webshop sta hoor! Ik adem graag met je mee, als je maar even 5 minuten er voor wil gaan zitten! Zet dan wel goed je voeten eerst stevig op de grond en zorg dat het stil is om je heen, want geluiden zouden mijn ‘gulle lach’ frequenties kunnen ombuigen. 😍

Een legende over Heliotroop uit de Middeleeuwen zegt dat Heliotroop tot een Goddelijke Bloedsteen werd gevormd bij de kruisiging van Jezus. Toen de LeMUria Zonnegeest doorbrak en het bloed van Jezus op Moeder Aarde sijpelde viel en dit tot steen veranderde. Tegenwoordig wordt bloedsteen, net als toen, beschouwd als een juweel van nobele opoffering en kan het moed en troost bieden aan haar/hem die geroepen is om zichzelf te geven voor het Welzijn van en de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde. Vaak hebben deze mensen ook een dienstbare taak voor een medemens op zich genomen wat tot de ontwikkeling van onbaatzuchtige Liefde in het leven zal leiden.

Bijzonder werking van Heliotroop is dat zij positief inwerkt bij vallende ziektes. Zet haar vaak dicht bij je als je in je aan het revalideren bent. Het doet er niet toe van wat, want zij zal dan een enorme steun voor je kunnen zijn.

Werkt uitstekend tegen galblaasontsteking, maagkrampen, steken in de milt, darmklachten terwijl het de lever ontgift. Het stimuleert mede de galblaas en de bloedsomloop zoals bij hartritmestoornissen, spataderen, aambeien, bloedend tandvlees, bloedarmoede. Bloedsteen vergroot namelijk het ijzergehalte en het zuurstofgehalte van het bloed. De steen kan helpen bij veelvuldig terugkerende bloedneuzen

Soldaten uit het Romeinse leger droegen amuletten van heliotroop ter bescherming en om het genezen van wonden te versnellen.

Bij de oude Grieken werd Heliotroop gedragen als amulet voor krijgers en atleten. Het zou hen dichter bij de Goden voor geluk en voorspoed brengen.

1 op voorraad

Beschrijving

Chakra: 1e & 4e 

Bloedsteen wordt ook wel Bloed Jaspis genoemd door de bloedrode vlekken. Het heeft veel overeenkomsten met Heliotroop die in vele kleuren voorkomt. Goede steen bij ziektes en in je nabijheid te hebben tijdens een revalidatie proces.

Werkt uitstekend tegen galblaasontsteking, maagkrampen, miltsteken, darmklachten terwijl het de lever ontgift. Het stimuleert mede de galblaas en de bloedsomloop zoals bij hartritmestoornissen, spataderen, aambeien, bloedend tandvlees, bloedarmoede. Bloedsteen vergroot namelijk het ijzergehalte en het zuurstofgehalte van het bloed. De steen kan helpen bij veelvuldig terugkerende bloedneuzen

Soldaten uit het Romeinse leger droegen amuletten van heliotroop ter bescherming en om het genezen van wonden te versnellen.

Bij de oude Grieken werd Heliotroop gedragen als amulet voor krijgers en atleten. Het zou hen dichter bij de Goden voor geluk en voorspoed brengen. De rode vlekken op de Heliotroop zouden bloedspatten van Moeder Aarde zijn.

Andere suggesties…