Malachiet Alien Skull nr 4 – MINI

33.00

Gewicht: 44 gr  Afmeting: 4×2.3×3 (lxbrxh)

Chakra: 4e (hart en hogerhart de Thymus)

Affirmatie: Ik stem mijn persoonlijke wil af op de hogere Wil van God & Godina en zal met helderheid en zelfvertrouwen voorwaarts gaan.

Deze Malachiet mini skull is een vrolijk doch sterk Drakinnen Elf die samenwerkt met zeemeerminnen en andere mystieke waterwezens. Ze oogt niet zo mooi, maar is innerlijk werkelijk een wonder elfenwezen met een sterke uitstraling.

Malachiet is een enorm sterke steen met gevoel. De edelsteen werkt sterk op het hartchakra met name sinds het Aquarius tijdperk is aangevangen. Malachiet laat schoonheid ervaren vanuit liefde. Het leert liefhebben zonder voorbehoud. Niet enkel naar anderen maar zeer zeker ook naar de eigen zelf. De kleur zegt het eigenlijk al, groen staat voor vrede, rust en liefde. 

Malachiet heel het hartchakra. Daar heeft het aardig wat voor over gezien de enorme kracht die het daar tegenaan gooit. Zware en diepe blokkades op de eigen liefde worden simpelweg opengereten. Dit is natuurlijk niet altijd prettig hoewel het eind resultaat alles vergoed. Doordat de edelsteen met een open hart leert kijken versterkt het gezonde, gelijkwaardige relaties (vriendschappelijk zowel als in de liefde). De steen beschermt tegen energetische vervuiling, straling, negatieve energie en zelfs gevaar of ongelukken.

Haar energie zorgt voor geduld, invoelingsvermogen het verminderen van angst zorgt. Malachiet verwijderd alle negatieve energieën die zich op en rond de hartstreek hebben verzamelt. Jaloezie, afgunst, emotionele disbalans, timiditeit, onderdrukte gevoelens en andere angsten worden verwijderd door deze krachtige genezer. De geneeskrachtige steen maakt ook inzichtelijk waarom bepaalde angsten zijn ontstaan zodat ze eindelijk kunnen worden opgelost. Zo worden opgekropte gevoelens losgelaten en gedragspatronen ten positieve beïnvloed.

Fysiek is het een van de krachtigste healers.

Malachiet is soms vergroeid met Azuriet of chrysocolla. Ook komt Malachiet voor in het zeldzame Eilat gesteente in Israël i.c.m. azuriet, turkoois en chrysolcolla.

Reeds 3000 jaar voor Chr. was het groene Malachiet een bekende steen in de Genezings-Tempels van het Oude Zonnerijk Egypte, de Grieken en de Romeinen om als kostbaar sieraad te gebruiken.

In de veel latere Middeleeuwen werd Malachiet ingezet tegen bescherming van Boze Geesten.

Zaïre is de belangrijkste is de belangrijkste bron van malachiet.

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt