Regenboog Kwarts Titanium Skull – Uit privé Sterrenpoort collectie!

555.00

Gewicht: 1030 gr       Afmeting: 12.5 x 7 x 8 cm (lxbrxh)

Chakra’s: ALLEN

TREFWOORDEN:
Vitaliteit – Power – Levensvreugde – Ontspanning – Genieten van het Leven – Humor

Deze vrouwelijk aanvoelende LeMUria Regenboogkwarts Skull is door haar uitwisseling met Titanium, een van de allerkrachtigste kwartssoorten geworden en zorgt voor een enorme booster aan energetische kracht, mentale scherpte en fysieke fitheid.
Deze worden door de werking van de heldere Kwarts vele malen verhoogd.

De vele inwendige facetten reflecteren het invallende licht in alle richtingen. Deze prachtige skull is werkelijk een lust voor het oog met al haar tinten rood-roze-oranje goud-groen-blauw-paars-zilver. De kleuren activeren het REGENBOOGLICHAAM van de Hoeder doordat haar alles doorstralende energiestroom het hele chakra systeem verlicht, voeding biedt en dit weer doorstraalt naar iedere cel, orgaan, bloed et cetera van het menselijk lichaam.

In haar liggen Oer LeMUriaanse Regenboog Coderingen opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.   

Zij activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Zij werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Zij verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Zij stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Zij zal negatieve energie uit een ruimte weren.

Fysiek stimuleert zij de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert (haar) groei. Tevens heeft Regenboogkwarts een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname. Zij herstelt de geestelijke balans en werkt mede als een stemmingsverbeteraar.

Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…