Rode Jaspis Alien MINI Skull nr 1 – Uluru Rock Trillingsfrequentie

33.00

Afmeting 4 x 2.2 x 2/5 cm (lxbrxh)   39 gram

Kijk voor ‘Rode Jaspis’ in deze Webshop ook bij de J van JASPIS ROOD

Chakra’s: 1e, 2e, 3e  

Ik behoor tot een groep Aliens die samen met de Rode Vuurdraken op en neer te reizen tussen Rode Planeten en Sterren naar het Binnenste van Moeder Aarde visa versa, om het vuurtje op te stoken t.b.v. de groei van inheemse bloemen, planten, struiken en bomen. Ook met verscheidene oorspronkelijke LeMUria vogels zoals de Papegaaiachtigen, werken we nauw samen. Om met elkaar de opbloeiende LeMUria Levenskracht via de in Moeder Aarde lopende Vuurlijnen en Waterwegen te verspreiden. Vogels maken met hun soms snerpende of op mensengeluiden lijkende tonen, waarmee ze met ons in contact kunnen komen, want wij herkennen.  Heb jij wel eens honger naar meer inzichten? Dan zal deze Aliendame ook met jou op haar reis gaan langs rode sterren, planeten en binnenaarde. Dit zal je direct meer levensenergie, gronding, spirituele kracht en groei opleveren. Je zal directer ook met Moeder Aarde leren te communiceren.

Ze heeft een handig zakformaat, dus kan je haar regelmatig meenemen al wandelend door de natuur, langs wateren, op bezoek gaat bij iemand of tijdens het winkelen. Ze zal dan haar LeMUria energiesporen duidelijk achterlaten overal waar je binnenloopt.

Rode Jaspis & Breccie Jaspis zijn dynamische en activerende jaspis soorten.

Jaspis werkt aardend en beschermend.
De steen helpt je om doelen waar te maken en ideeën om te zetten in actie.
Maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan.
Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

TIP:

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…