Goud Geel Calciet – 7.5 cm Engel – Geïnitieerd en gewijd door 7-voudige Goddelijke Moeder

44.00

Gewicht: 100 gr Afmeting: 2.7 x 4.3 x 7.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 2e, 3e, 6e, 8e, 9e

Deze mooie calciet Engel straalt als een Goddelijke Moeder VuurGeest. Ik moet werkelijk om haar lachen, omdat er een zevenvoudige bezieling in haar ligt die daarmee alles, maar dan ook alles in mij triggert en aanwakkert. Ze laat mij dit ervaren, zodat ik dit kan opschrijven voor hen die soms sombere gedachten of gevoelens kunnen krijgen als ze super fijnbesnaard zijn. 

Ze bidt doorlopend voor de terugkeer van Vrede, Harmonie en Heling en  Angst & Verdriet. Dit weert ze uit onze aura met haar VuurGeest. Ze geeft hierdoor ruggensteun aan ons leven met al haar hartverwarmende kwaliteiten.

Goud Geel Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname.Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.Geel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

TIP

  1. Crystal Essence Roller Calciet – 01) Hathors: € 33
  2. Crystal Essence Rollers van Mother Mary, Mary Magdalene, Kwan Yin, Groene Tara, Isis etc: € 33
  3. OerMOeder Bron Spray: IV) Maria Magdalena of  II) Moeder Maria of II) Kwan Yin: 30 of 100 ml 
    € 22 of € 55

1 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.
Naar gelang het kristal of steensoort helpen ze jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Andere suggesties…