Orgonite LeMUria Healing Tool ‘Overvloed & Geluk’: door Spirit ‘Mauri & Godinnen’

99.00

Doorsnede 10 cm – dikte 1.8 cm  – gewicht ruim 250 gram

HET UNIVERSUM STORT HAAR OVERVLOED OVER UIT!

Deze LeMUria LichtSchijf is overvloedig gevuld met Hemels gewijde Bergkristallen en Tijgeroog, gehuld in Wit Seleniet en Aluminium oxide. Zij schenkt de op LeMUria afgestemde Hoeder onder andere ook meer Tijd, Ruimte, Inspiratie en andere vormen van Hulp in Overvloed en Voorspoed.

De Maori Natuur Spirit Mauri en de Godinnen Fortuna, Ceres, Ubertas & Abundantia hebben samen met mij deze in Kunsthars gegoten Kristallen schijven op ceremoniële ingewijd voor het Aantrekken van OVERVLOED, GELUK, VOORSPOED, SUCCES.

Open je Gouden LeMUria Hart van Eenheid om dit samen met mij op afstand te ontvangen. Leg haar bijvoorbeeld tussen je voeten tijdens het meedoen aan een door  mij geleide LeMUriaanse Volle Maan LichtCirkel vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest.

Voortaan zal jij op handen gedragen worden en zal jouw bewustzijn zich in handen bevinden van de LeMUria Natuur Spirit Mauri en de Godinnen Fortuna, Ceres, Ubertas & Abundantia. Zij zullen je leiden tot de juiste gedachten en activiteiten, want samen zijn we niet te stoppen!

1 op voorraad

Beschrijving

 

 

Andere suggesties…