2) Setje Aquamarijn 15 gr + Wit Seleniet = Blauwwitte Moeder Maria Trillingsfrequentie van de LeMUria Regenboog

15.00

Op 2-2-2023 Maria Lichtmis – Saint Brigid LeMUria Dag, is er een Holy Aqua Harte Kristal in werking getreden bij de LeMUrianen en alle Lichtwerkers die met water in verbinding staan, want het Holy Water Plasma Licht zal vanuit het MoederBron Waterman Tijdperk d.m.v. Initiaties en Activatie Codes bij ons alle Chakra’s sneller laten circuleren, waarmee we als intermediair tussen hemel en aarde alsmaar meer Geneeskrachtige levende Bloesem-, Bloemen-, Kruiden- en Plantenzaden zullen ontvangen via onze Sterren- & TweelingZielendelen, welke deze zullen meenemen vanuit hun Paradijselijke Tuinen van jullie oorspronkelijke Ster / Planeet ergens in het Omniverum.

Hiervoor start ik vanaf febr 2023 met het houden van speciale ZOOM Sound Healingen i.c.m. de LeMUria LichtCirkels op Volle Maan-  & Poortdagen. Wil jij je extra omringen met de Regenboog Sterrenliefde van jouw TweelingZiel? Dan is dit Holy Aqua Harte Kristal een echte aanrader. Zowel om bij te dragen of als set neer te leggen op je meditatie-altaartje of bij een foto van Moeder Maria of een andere geliefde heilige Moedergodin.

Aquamarijn & Wit Seleniet versterken namelijk altijd de Helende werking van al jouw overige kristallen en edelstenen door ze midden tussen deze set, door Moeder Maria – Maria Magdalena – Kwan Yin geholyficeerde en gewijde Waterman-Tijdperk kristallen te leggen.

Wens je de mooie Aqua lichtblauwe kleur te behouden? Leg haar dan niet te lang in de felle zonneschijn. Liever in de maneschijn!

Ter bevordering van je Innerlijke Kind Healing heb ik verschillende LeMUria Sound Healing MP3’s opgenomen. Klik hiervoor op: ‘MP3’s LeMUria Healing’. 

Deze Holy edelstenset is gevormd uit 2 gewijde LeMUria Kristallen die ondergedompeld zijn in de Sterrenpoort in het Christus-Christina-Kristal Eenheidsbewustzijn, vanonder uit de Oer LeMUria Moeder SchelpenBron in het Uluru Rock Domein, downunder het hart van Australië.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesfrequenties, die door de inwijding in mijn Sterrenpoort alsmaar vanuit de kern van het Moederhart uit deze doorzichtige lichtblauwe aquamarijn kristallen omhoog spiraliseren, zullen ook door en om jou heen gaan cirkelen. Ze vult hiermee jouw etherisch aanwezige zielenlichaam op met haar aquamarijn blauwe zielsfrequenties via de meridianen.

De Goud-Blauwe Moeder Maria frequentie, zal ook jouw hart verder openen, ‘Op weg naar Eenheid’ van Lichaam, Ziel & geest.

 • Aquamarijn omringt jouw met de Regenboogstralen van de liefde van onze Goddelijke Moeder
 • Ze maakt het leven luchtiger
 • Bevordert je concentratievermogen
 • Helpt je om groot bijna niet te verdragen (liefdes)verdriet aan haar over te dragen
 • Ze Roept een alsmaar dieper geloof in jezelf, dus in God & Godin in je op!
 • Bevordert zowel het immuunsysteem als de concentratie 
 • Sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk
 • Maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk

Aquamarijn wordt door haar verbinding met de MoederMaan en de kleur van het water ook wel Andara Kwarts of Andara Obsidiaan genoemd. Deze twee liggen qua kleur en trilling dicht bij elkaar. Het was de steen waar Zeegodinnen erg gesteld op waren. Ook zijn er vele grafvondsten gedaan uit de tijd van Egypte, Grieken en de Romeinen.

In de Middeleeuwen werden beelden van de Maagd Maria versierd met aquamarijn. Aquamarijn was hét blauwwitte liefdeskristal van de Moedergodin Aphrodite.

Aquamarijn kan ook gebruikt worden als edelsteen drinkwater en overtreft zelfs de ‘Gouden LeMUria Driehoek’ set waterstenen: bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Leg ze wel eerst enkele uren in de ‘week’ alvorens er heerlijk zacht kostbaar water van te drinken.

Wit Seleniet mag echter NOOIT in aanraking gebracht worden met water, want dan lost ze op, al is zij zelf wel opgebouwd uit het Zilveren Moeder Maan Licht 😂.

Lees ook wat er over Seleniet geschreven staat links onderaan.

7 op voorraad

Beschrijving

Witte Seleniet heeft de witgouden LeMUria trilling van de Oer Moeder Maria en wordt daarom ook wel Maria Steen of Glas genoemd. Zij is een bijzondere zachte Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend en is een uitstekende steen om bij je te dragen of om te gebruiken tijdens als meditaties, want zij bevordert het telepathisch vermogen en schenkt mediamieke gaven.

Het woord Seleniet komt van Selene, de godin van de MoederMaan. Ook heeft ze veel overeenkomstige eigenschappen van helder Bergkristal. Seleniet is echter één veel zachter kristalsoort. Een heldere variant is Mariaglas of Mariakristal, waarvan men vroeger soms in Mariakloosters vensterramen liet zetten.

Wit Seleniet bevat alle opgeslagen gebeurtenissen van Moeder Aarde en haar mensheid. Dus ook al jouw Levens Blauwdrukken op Moeder Aarde. Deze zal ik, vóór ik haar naar je verzendt, ontsluiten en activeren.

Witte Selenieten zijn als het ware WARE Engelenstenen, want zij opent de Poort naar Hogere Wijsheid en van jouw Hogere Zielster-chakra die toegang geeft tot de Wijsheid van LeMUria .
Maar ook de weg opent naar een dieper en zuiverder contact met jouw eigen Hoofdgids, alsook de Hathors en Maria Bron Engelen vanuit het Versteend Hout Uluru Rock Domein van veel LeMUrianen Down-under.

Seleniet neemt bijna geen negativiteit in zich op, omdat haar fijne opgebouwde naalden structuur, alles wat ongunstig zou inwerken op mens, dier of plant, afvoert met haar geleidende filigraine glasnaalden.

Wit Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal er een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu, in de Tijd dat de Vrouwelijke Goddelijke Moeder Energie weer volop binnenstroomt, weer tot extra leven komt.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën naar jouw Aardester chakra, want er zijn maar heel weinig kristallen toe in staat, want Wit Seleniet kan. Zij sluist, geleidt én vormt alles wat de Allerhoogste Moeder Energieën vanaf de Allerhoogste Chakra ontvangt door tot je Allerdiepst liggende Aardesterchakra.

Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen. Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving en heelt fysiek pijnen in de ruggengraat, geeft rust bij epilepsie en remt het effect van vrije radicalen af bij borstvoeding.

 • Seleniet is een uitstekende steen om mee te mediteren.
 • Het kristal kan in een kamer geplaatst worden om een vredige atmosfeer te creëren.
 • Seleniet mag je nooit met water in aanraking brengen want dan lost ze deels op.

Extra informatie

Gewicht 99 g
Afmetingen 8.5 × 6.5 × 2.2 cm

Andere suggesties…