Aanbieding!

Aventurijn Groen Drakin 11 L

133.00

Afmeting: 10x5x5.5 cm (lxbrxh)  –  Gewicht 336 gram

Chakra: 4e (hart)

Deze glanzende zachtgroene Drakin wordt doorlopend gevoed vanonder uit de Moeder Kwan Yin Healing Tempels van het groene Aventurijn Bewustzijn in LeMUria. Ze heeft een warm hart en dus een ware vóór-liefde voor Moeder natuur, met name het water. Ze wil graag samen met jou, liefst regelmatig, door bos, duin en langs meer, rivier en zee afleggen. Jij bent ook zo’n ware liefhebber van de natuur en draagt Moeder Aarde daarom al je hele leven lang, een warm hart toe. Jouw LeMUria hart zal dankzij haar helende vermogens wijder open gaan staan! Je gronding verdiept, zodat je beter afgestemd zal staan op de SchelpElfen Moeder Bron, waar jij samen met haar naar toe zal gaan tijdens nachtelijke Binnenaarde avonturen, langs bronnen, rivieren via boomwortelkanalen en drakenlijnen.

DOE GERUST NU AL SAMEN DE VOLGENDE MEDITATIE TERWIJL JE HAAR AANKIJKT, WAT VOEL JE DAN?

Deze Drakin zoekt een Hoeder als Drakenrijder die snakt naar vrijheid. Zij gaat daarom niets liever dan tijdens het samen doen van Hartmeditaties, met je op avontuur.

Visualiseer dat jullie van Hart tot Hart verbonden zijn met elkaar via een Wit Zilveren Draad en vanonder uit de Smaragdgroene Tempel van de Hemel van de Goddelijke Moeder Kwan Yin, op Drakenreis gaan. Je zal geen teugels nodig hebben, maar losjes door haar begeleid worden door het Totale Bosrijke Rivieren en Bronnenstelsel in de Binnenaarde, om daar JOUW SCHAT VAN OERWIJSHEID OP TE HALEN. Ja, want jullie zullen klassieke Hiërogliefen op Smaragdkleurige gesteenten tegen gaan komen, die bewaakt en beschermd werden door deze Groene Moeder Kwan Yin Drakin samen met de Moeder Elfjes Koningin, want zij beschikken met elkaar over specifieke Wijsheid en Kennis OVER HELENDE KRACHTEN VAN BOOM, PLANT & DE NATUUR.

Werking

Groen Aventurijn werkt kalmerend, beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Zij trekt alsmaar meer voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Zij stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Zij werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties.

Groen Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Groene aventurijn heeft fysiek een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, enz.).

Om jouw Bezielende Drakinnen Code in je Gouden hart te Heropenen en te Activeren, heb ik samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen, vanuit een LeMUria Moeder Bron Tempel, een bezielende MP3 opgenomen die jouw hart vanaf de Wedergeboorte Volle Maan op 7 mei 2020 zal bevrijden & verder zal openen. Deze MP3 is te bestellen door te klikken op: ‘OP WEG NAAR EENHEID’ DL 2, KWAN YIN LEMURIA HEALING MET HAAR DRAKINNEN CIRKEL,1 UUR.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan huisarts / specialist.

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!