1 Healing Moeder Maria Stick 2: Robijn in Fuchsiet / Apetiet t.b.v. Meridianen Healing – Uit privé collectie Sterrenpoort praktijk

77.00

Afmeting: 7,5 x 2 cm (lxdikte)  –  49 gram per stuk

Chakra’s: ALLEN

Deze Meridiaan Healing Stick is jarenlang doorstraald via mijn handen met de Goudgele Christus Christina Bronenergieën vanuit de Moederbron van al het Leven downunder de Uluru Rock van LeMUria. Zijn speciaal ingegraveerd om Kosmisch afgestemde Healing, acupunctuur en drukpunten massage te geven. 

Door ze links of rechts vast te houden, waarvoor zij speicaal geopend én geactiveerd is, worden alle meridianen via de vingers van je hand met een gigantische hoeveelheid Gouden LeMUria Regenboog energie doorstraald richting de tenen en doorheen alle organen, om alle beperkende zwakheden en blokkades los te weaveren.

Werking Healing & Massage stick / Wand 

Je kunt jezelf of iemand anders er een op de LeMUria MoederBrond gerichte Healing mee geven.

De bolle kanten zijn om op zachte wijze verharde plekken massage te geven en te openen voor de doorstraling van het Moeder Maria LeMUria Bronlicht vanonder uit Moeder Aarde.

Zij ondersteunt de bewustzijnsontwikkeling en geeft alle chakra’s een balanserende Regenboog booster aan geneeskrachtige en opbeurende zon, maan en Sterren energie. Kortom een duidelijke stemmingsverbeteraar op alle gebieden brengt zij teweeg en beschermt je energieveld.

Een rond gevormde Healing / Massage stick werkt roterend door door de Meridianen heen en in 2 richtingen van vingertoppen naar tenen visa versa, maar tevens tussen geest en lichaam (yin/yang).

Zij verbindt je met Moeder Aarde en tegelijk met het Hart van de Centrale Zon én Centrale Maan.  

Werking van deze LeMUria Healing MoederBron Stick-set

Zij brandt jouw waarheid, de kern of oorzaak van dingen, ervaringen of emoties naar boven en werkt deze als een spiegel omhoog, zodat je kan ontdekken wat voor bijzondere ziel je bent. Zij zal hiervoor uiteraard ook je minder prettige kwaliteiten onder de loep nemen om ze op een krachtige doortastende wijze om te buigen, zodat jouw waarachtige magische diamanten kern wordt geopenbaard met de Regenboogstralen vanuit de LeMUria Moeder Tempel van Kwan Yin!

 • Krachtig genezende en reinigende werking
 • Werkt ondersteunend bij alle vormen van healing en energetisch werk
 • Versnelt de bewustzijnsontwikkeling
 • Zuivert het lichaam, de aura en brengt de chakra’s in balans
 • Voert energetische blokkades af
 • Brengt jou meer in harmonie
 • Beschermt je energieveld tegen straling, negatieve energie en vervuiling
 • Stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is
 • Geeft energie en maakt wilskrachtig
 • Brengt harmonie en balans
 • Bevordert concentratie, helder denken en maakt doelgericht
 • Geeft heldere inzichten en maakt je meer zelfbewust
 • Reinigt, zuivert en versterkt ook de omgeving (in je huis of werkruimte) 

Laat ook de Helende klanken van mijn stem eens door je heen werken, door af en toe een LeMUria Sound & BronHealing MP3 te bestellen in deze webshop. Zij staan in categorie 8a.

Of de krachtig HOLY-stische Helende energieën van een van mijn Holy Aura Sprays of Holy Crystal Rollers, allen licht geparfumeerd, dus plezierig in gebruik.

TIP: doe ook eens mee op een maandelijkse Poortdag, Volle Maan en/of Zoom Sound Healing, want dan zal zij onmiddellijk in actie komen en je nog dieper afstemmen op jouw SterZielenwezen en op reis gaan vanuit het Hart van Moeder Aarde, via de Uluru Rock Zon & Sterrenpoort door de Kosmos, naar jouw eigen Sterrenziel Planeet waar je ooit vandaan bent op weg gegaan om Moeder Aarde te helpen bij de aanleg van haar waterwegen netwerk i.s.m. het Net van Licht. Klik HIER om te zien welke activiteiten er op het programma staan en lees ook vooral de laatste artikelen op deze website door allereerst op HOME te klikken OF BESTEL METEEN JOUW DEELNAME TICKET IN CATEGORIE 60 VAN DEZE WEBSHOP

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

1 op voorraad

Extra informatie

Gewicht 82-121 g