Aanbieding!

Goldflush Brons Trommelsteen: 2,5 cm – uitgelijnd met Mercurius

4.00

Chakra’s: 1e, 2e, 5e en 6e

Beschermend, Opbeurend & Herstel bevorderend, via de planeet Mercurius! Activeert de Bloedsomloop Merdiaan en de bloedsomloop in het fysieke lichaam.

Goldflush/Goudsteen is synthetische glas met minuscule stukjes koper wat een mooi glinsterend effect heeft. De steen kan roodbruin, donkerblauw en groen van kleur zijn. Goudsteen werd voor het eerst gemaakt door alchemisten die goud probeerden te maken.

Geeft kracht, energie, hoop en bevordert een positieve kijk op het leven en werkt opbeurend. Hierdoor heeft het een positieve uitwerking op depressies. Het bevordert individualiteit en ambitie en helpt je om je te doelen te bereiken. Fysiek heeft goudsteen een positieve werking op de bloed, maag, nieren, en voortplantingsorganen.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

16 op voorraad

Extra informatie

Afmetingen 4 cm

Andere suggesties…