Groen Maansteen: geïnitieerd door Groene Tara

88.00

Gewicht 534 gram   –   Afmeting 4 x 8 x 7.5 cm (dikte x br x l)

Chakra: 2 & 4

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie vanuit de kern van dit groene maansteen hart, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen. Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de Aqua-MA-Reine Goud Diamanten straal vanuit de 9 dimensie ingestraald krijgen gecombineerd met de MoederBron energie vanuit de Groene Tara Tempels in LeMUria down-under en deze zodanig gaan verspreiden, dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Groene Tara energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & Geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn in een steeds groter wordend LeMUria-veld van Goud Diamanten Hartenkracht.

Groene Tara is een vrouwelijke meditatie-Boeddha en staat symbool voor wijsheid en de juiste actie. In het boeddhisme is Tara een vrouwelijke Boeddha van verlichtende wijsheid. Ze heeft 21 verschillende gedaanten in alle kleuren van de regenboog.

TIP

1 op voorraad

Andere suggesties…