Kabouters van het Oude Wijze Merlin(a) Oer Volk van LeMUria – 17 cm

19.00

Bij de bestelling van LeMUria Kabouter krijgt men per 1 juli een zakje cadeau met een aantal geactiveerde Versteend Hout kralen. Deze kan men ergens in het bos verstoppen bij een oude wijze boom. Deze zal dan in contact gaan komen met de oorspronkelijke trillingen van het LeMUria Versteend Hout bewustzijn van down-under de Uluru Rock in Australië en wijde omtrek.

  • Ongeveer 17 cm hoog, mantelwijdte 7 cm
  • Materiaal: Wolvilt
  • Elk lid van De Oude Wijze Oer LeMUria Familie is met de hand gemaakt door vrouwen in Nepal, dus wellicht ontvang je een andere dan de afbeelding. LAAT JE VERRASSEN!

Ik ben jouw voorouder, want mijn afstammingslijn gaat terug tot aan de Schepping van LeMUria, waarbij wij als een een-eiige tweeling samen Moeder Aarde hielpen bij het opbouwen van de Elementen Aarde-Water-Vuur-Lucht. Daarom werken we samen met de Moeder Elfen rond in de bloemen-, planten- en bomenwereld, met de zeewieren, het zeekraal alsook het koraal en de mos- & sponsachtigen. 

Doordat de Sterrenpoorten zich sloten, verdwaalden wij want we konden de werelden niet meer in waar we oorspronkelijk mee in contact hebben gestaan. Na de Pinksterdagen van 2023 zijn de Vuurdomeinen langzaam aan weer bereikbaar en zijn we in staat ons helende werk in samenwerking met de sonorgeluiden van onze Walvissen-, Dolfijnen- & Haaienvrienden te hervatten. Hierbij zal ik ook jouw mensenklank weer kunnen koppelen aan het leven in onze Domeinen van het Vuursteen & Versteend Hout.

Wij leven rondom Moeder Aarde in aparte LeMUria Familie’s, welke allen een afzonderlijk Kristal Domein beheren en in leven hebben weten te houden om de Vruchten weer via het Wortel-Netwerk van onze opbloeiende LeMUria Moeder Rassen Stamboom rondom de Uluru Rock, te verspreiden. Van Maand tot Maand vangen wij de tonen op uit de weer werkende SOULfeggio Klank Piramides, die alsmaar luider en luider door de catacomben van ons Oude Wijze Volk Binnenaardse Rijk trillen.  

Geweldig wat dit allemaal teweeg brengt onder ons allen. We voelen dat de eenwording met ons Mensdeel aanstaande is. 

Daarom hier in deze webshop alvast een showmodel van onze Feestelijke kleding, waarmee wij de aandacht op ons oude wijze volk proberen te vestigen. Vind je mij er niet gewéldig uitzien? We zijn dragers  van de Kosmische Binnenaarde Kleuren Stralen, welke we omhoog terug kaatsen via onze Klankhoeden. Merlin(a) helpt ons hierbij, want zij weet als geen ander waar de Sterrenpoorten van de verschillende Sterrenstelsels liggen en met welke Sleutelfrequenties zij opengaan en in eenheid zullen gaan klinken met de 12 vruchten LeMUria Boom die eind 2023 volledig hersteld en in eenheid uitgelijnd zal staan tussen het Moeder Hart van de Kosmos ‘Hunab K’u’ en Moeder Aarde, zodat al jouw Meridianen als één meanderende Regenboog via de Zodiac Dierenriem Tekens.

Klik hier voor PDF: Jaarkalender Klank BloesemPortaal Activaties

Ieder Oer deeltje van jouw Blauwdruk, waar die ook achter gebleven was na de Ondergang én hermetische afsluiting van de Sterrenpoorten, zal ik helpen instinktmatig boven water te halen, om deze als EEN EIIGE TWEELINGZIELENDEEL aan je terug te geven via deze Oer Meanderende Lichtstraal & Potenties, welke ter ondersteuning ook zijn opgenomen in de 12 Meridiaan (orgaan) Soulfeggio Sprays (in categorie 9a).

Merlin(a) zal je van dienst zijn hierbij, want de Soul Body Fusie is een magische eenwording, waarbij er soms heel wat los en vrij zal komen.

TIP: bestel ook een voor jou geinitieerde Keltische Talisman kristal/steen met het symbool van de Elohim Aartsengel Uriëla, want zij is verbonden aan het Vuur element van Pasen, Pinksteren en het Midzomervuur van Sint Jan op 21-25 juni, en zal een kordon van helend en beschermend Licht om je stralen.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

6 op voorraad