Goud Obsidiaan Hart 4 – Afgestemd op de Gouden LeMUria MoederBron – uit Nieuw Zeeland

88.00

Afmeting: 7,8 x 8 x 3,8 cm  (l x br x dikte)  –    Gewicht 255 gram

Chakra 1, 3, 4e (HART chakra)

Al mijn Goud Obsidiaan heb ik speciaal laten komen uit Nieuw-Zeeland, zodat dit Goud-Zwarte Hart een extra krachtig LeMUria Maori Bewustzijn heeft ontvangen.

Zit barstensvol Oercodes / LeMUria Scheppingscodes en planetaire data coderingen. Zij IS ABSOLUUT EEN DATABANK VOOR MOEDERLIEFDE!

Al in de Steentijd werd obsidiaan gebruikt voor het maken van werktuigen. Zo gebruikten de Indianen in Noord-Amerika al goud obsidiaan om er scherpe speren en pijlpunten van te maken, zoals de Maori’s deden en nog altijd doen met hun Groene Jade.

Goud + Zwart + Regenboog + Andara Obsidiaan was tevens voor de Indianen een hele belangrijke Healingsteen en Talisman.

Dit Goud Glanzende Obsidiaan Hart moedigt je aan om voor GOUD te gaan! Dit hart helpt bij het manifesteren van datgene wat jou echt geluk en vreugde zal schenken. Zij brengt geluk en voorspoed en trekt welvaart en goede dingen naar zich toe. Dit goud glanzende zwarte hart helpt je om bewust te worden van de dingen waar je tijd aan besteed en laat je inzien welke wel en welke niet nuttig zijn of van negatieve invloed zijn. Dit schitterende Moederbron Hart helpt je om je te focussen op jouw doel. Goud Glans Obsidiaan wordt ook wel de etherische waakhond genoemd omdat zij je energieveld beschermd en werkt als een schild tegen negativiteit en degene die je proberen tegen te houden om je doelen te bereiken.

Leg dit Goud Glanzende Obsidiaan LeMUria Hart op jouw zonnevlechtchakra om je energie te richten op je wens.

Straalt uit haar Gouden LeMUria Harte Kern doorlopend: Geluk, Voorspoed, Ankering, Volharding, Spirituele Groei, Manifestatie!

Dit op de Moederbron afgestemde Holy Hart  is een échte Zielswerker en brengt met haar Gouden Zonne Hart, jouw waarheid, jouw kern aan het Licht en weerspiegelt deze, zodat je kan ontdekken wie je van binnen werkelijk bent. Dit gebeurt op een krachtige waarachtige en Holy-stische wijze, vol Magie, door jouw diamanten Hartenkern met haar Goud twinkelende LeMUria Regenboogstralen fijn te slijpen.

Ze vermindert hiermee tegelijk alle blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen om helderheid van geest te bevorderen en de zintuigen scherper te laten waarnemen.

Ook positieve inwerking op gewrichtsproblemen, krampen en beperkingen in de bloedsomloop. Leg haar regelmatig in de gouden zon of zilveren maan om haar te ontdoen van opgenomen verontreinigingen na gebruik omdat zij veel negativiteit kan opnemen.

Goud obsidiaan is zwarte obsidiaan met een gouden glans
Een bijzonder krachtige steensoort, sterk reinigend. Ze trekt negatieve energie uit jouw lichaam, omgeving, ontlast de invloed van straling, wateraders, elektrosmog en beschermt daarom ook tegen psychische aanvallen.

Vermindert negatieve invloeden van angst, haat, twijfel, woede en andersoortige narigheid die je op zou kunnen ontvangen in je omgeving

Zorgt voor een stevige gronding en geeft hij (zelf)inzicht, bevordert hij persoonlijke ontwikkeling en helpt zodoende met het opruimen van ballast uit het verleden.

Ze biedt een pijnstillende, kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering, verbetert de doorbloeding en ontgift. Chronische kou zal door betere gronding en doorbloeding verdwijnen.

Zij versterkt het immuunsysteem en heeft een positief effect bij dyslexie, duizeligheid en haaruitval.

Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina verder!

1 op voorraad

Beschrijving

Goud obsidiaan stimuleert je om de kwesties rond de wil op te lossen. Hij werkt krachtig bij het verwijderen van drijfveren die vanuit het ego aangestuurd worden. Goud obsidiaan leert je hoe je je leven beter kunt creëren en sturing kan geven aan wat je moet doen om je doelen te bereiken. Hij laat je jouw verborgen talenten zien en helpt je om deze tot expressie te brengen zonder compromissen of aanpassingen aan de buitenwereld. Hij laat je niet alleen bergen verzetten, maar schenkt je inzicht in het feit dat de bergen altijd al op de juiste plek stonden. Nu is het aan jou het pad te volgen zonder machtsmisbruik of manipulatie.

Hart

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die dit LeMUria Hart  in haar bezit krijgt, zal de LeMUria MoederBron energie in haar Gouden Hart ontvangen en gaan verspreiden, zodanig dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en zich zal gaan verspreiden via jou over heel Moeder Aarde.

Haar Venus energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordend LeMUria-veld jouw LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…