23) MP3 Kristal Activatie met Meester Adama uit Telos LeMUria en de Ancient Moederskulls, 26.58 min

8.00

Deze MP3 is een opname van een Kristal Activatie in mijn Sterrenpoort, vlak voor een Leeuwinnen Elfen Poortdag in augustus, waarbij een LeMUria Lichtschip de Sterrenpoort naderde met aan boord Meester Adama uit TELOS, om van hieruit een Ontmaskering van ‘Schone Schijn’ kristallen te laten plaatsvinden in opdracht van de Etherische Ancient LeMUria Moederskulls!

 NatuurWezens en Wezentjes uit vele Dimensies zullen ook jouw anti LeMUria kristalkrachten gaan omringen en afvoeren tijdens deze ingekorte MP3 opname, omdat de rest van de info nog niet wereldkundig gemaakt mag worden uit veiligheidsoverwegingen.

Wil je extra ondersteund worden in je energie? Overweeg dan zelf ook eens de aanschaf van een:

LET OP: heb jij een Gmail adres? Kijk dan bij je SPAM, als je de link van de MP3 na betaling niet meteen ontvangen wordt. Graag anders even een mail sturen naar: Maria@sterrenpoort.com

Meer info staat linksonder!

Beschrijving

Deze MP3 wordt na bestelling persoonlijk voor jou door Moeder LeMuria & de Hathors met extra Kwan Yin Licht gecodeerd tijdens verzending naar jouw Mailbox, hierdoor zal jij naast Uitlijning, Healing en BijScholing ook talloze vernieuwende INWIJDENDE Holy Kwan Yin Healing codes ingestraald krijgen vanuit jouw ZielsDomein in het Versteend Hout Bewustzijn van de Uluru Rock ontvangen. 

Tijdens het luisteren zal je informatie ontvangen en tegelijk via mijn stem, muziek en achtergrond geluiden, doordrongen en ingestraald worden met de allerhoogste kristalfrequenties vanuit een pas voor jou geopend en geactiveerd kristal, onder de Uluru Rock downunder, in het Versteend Hout Bewustzijn. Je zal omringd worden door de Centrale Moederziel, maar ook de etherische Ancient LeMUria Moederskulls en de fysieke Ancient skulls anywhere op, in, rond Moeder Aarde! Besef dat mijn Holy-stische bewustzijn continue voor jou zal worden ingestraald vanuit de LeMUria MoederBron.

Des te vaker je deze MP3 beluistert, des te meer Bezielende coderingen zal je vanuit de Hathorbron ontvangen en zal jouw Oer LeMUria Ziel en Geest dieper indalen om je Celgeheugen te transformeren met Helende Frequenties. Deze MP3 zal op AFSTAND verlichting, rust en heling schenken

 

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om al mijn MP3’s met KOPTELEFOON of OORDOPJES te beluisteren, zodat de meegezonden Trillingen uit de LeMUria Moeder Bron Tempels, extra diep via je gehoor in je celbewustzijn zullen binnendringen.
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…