Maansteen Groen BOL XL – 12 cm – Tasmaanse Uluru Rock LeMUria Elfen Poort

555.00

12 cm doorsnede         ruim 2,5 kilogram

Chakra’s: 2 & 4

Dit is een magistrale Groene Elfen Maansteen LeMUria BOL, barstensvol heilige coderingen voor de opbouw van het toekomstige Hogere ElfenRijk dat zich aan het herstellen en uitkristalliseren is dankzij het weer Open mogen gaan van de belangrijkste LeMUria Poorten door heel Moeder Aarde.

Maansteen heeft de gouden LeMUria trilling van de OerMoeder LeMUria.

Zij is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzichtgevend. Het is een goede steen om bij je te dragen als je mediteert. Het bevordert telepathie, divinatie en mediamieke gaven. 

Maansteen heeft met haar vrouwelijke energie een sterke connectie met de Maan en de Zon. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

  • Omdat het een broze steen is kunnen water en chemicaliën beter vermeden worden. De steen is ook erg zacht en kwetsbaar en kan makkelijk krassen.
  • Het kan verwerkt worden tot edelsteen water of een elixer.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook deze rasechte LeMUria Maansteen Elfen Bol, behoeft geen reiniging omdat zij negativiteit niet absorberen maar afvoeren als een geleider.

Ze is een Regnboog Healer alsook een fantastische beschermend kristal voor in huis of in de praktijkruimte. Waar zij staat, vormt zich een meer vredige serene sfeer. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit mijn Sterrenpoort.

TIP elders in deze webshop voor Lichtwerkers: Holy LeMUria Crystal Water Forest Elfen Aura Spray: 30 ml of 100 ml

Uitverkocht

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar blauwe energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Extra informatie

Gewicht 532 g
Afmetingen 4.5 × 8 × 9 cm

Andere suggesties…