RoSophia (Roze Maansteen) engeltje – gewijd aan Maria Magdalena & Sophia – uit Rocky Mountains

22.00

Afmeting: 5 x 3.2 cm (hxbr)

Chakra’s:   3e (zonnevlecht), 4e (hartchakra), 6e

Dit zijn mijn LIEVELINGSENGELEN samen met wit seleniet ??!

De  kleur van deze hemelse Venus Engeltjes liggen tussen zalmroze en rood-oranje Kwarts-Maansteen.Vaak treft men er zwarte of witte insluitsels in aan. RoSophia betekent “Roos van Sophia”. Sophia is een wijze Moedergodin, ook wel de godin van de WIJSHEID genoemd. Zij staat voor de Goddelijke Vrouwelijke en is een super zachtaardige en lankmoedige godin.

Maar deze RoSophia staat ook doorlopend in verbinding met de Roos van Jericho, ofwel de Roos die nooit sterft, waarmee Maria Magdalena vaak afgebeeld wordt, welke het onsterfelijke Gouden LeMUria Hartchakra van de Oude LeMUrianen vertegenwoordigd.

De RoSophia steen voelt heel zacht aan en geeft een plezierig gevoel om het hart. De steen laat het intelligente gevoel uit jouw gouden LeMUria hart opstijgen om zich te bundelen met het hogere spirituele denken. Deze Engelen steensoort is verbonden met Pure Liefde, Geluk, Compassie en Emphatisch vermogen.

Perfecte Engel om aan te roepen en bij je te dragen voor bescherming én Zelf Healing.

Haar liefdevolle zachte aanraking is het eerste dat opvalt bij deze weldadige steen. Laat je echter niet voor de gek houden dit is een heel krachtige dame. Door het hart liefdevol te helen zorgt ze ervoor dat haar drager ieder nieuw moment onbevreesd en met enthousiasme tegemoet gaat. Het geeft daarnaast helderheid van geest en trekt prachtig wit licht liefdevol naar je toe.

4 op voorraad

Beschrijving

Hathor Engelen
Al mijn fijnbesnaarde Lichtengelen zijn niet alleen van Kristel of half edelsteen. Door een van mijn Engelen bij je te dragen of naast je bed of in je huiskamer te plaatsen, activeer je haar wens om je door haar engelenliefde te laten omringen, waar je ook zal zijn.

Al mijn Hathor Engelen hebben het vermogen om, aardse materialen te bezielen. Ook een kristal of (half)edelsteen kunnen ze dus bezielen. Dan gaat haar Engelenkracht over op het mineraal en raakt het mineraal bezield en straalt ze doorlopend haar engelenliefde door je huis én naar je uit. Als jij een van mijn LeMUria koopt, dan zal je al snel hulp gaan leren ontvangen, doordat het zich koppelt aan jouw uitverkoren Engel.
Naar gelang het kristal of steensoort helpen ze jou met hun Engelengeduld vanuit de Moeder LeMUria Bron van al het Leven, vooruit te komen in het leven. Hierdoor zullen zullen ze je allereerst beter leren gronden door naar jouw huis en woon omging hun liefde uit te stralen. De liefde die dan door jouw Hathor Engel naar alle kanten uitgestraald wordt zal dan voor eeuwig dienen als een LeMUria Zonne Kristal Moeder Licht Poort op Moeder Aarde!
Door jouw huis straalt dan continue haar liefdes energie binnen. Dit zal je omhullen en doorweven, waardoor jij je alsmaar meer geliefd, gekoesterd, veilig en bemind zal gaan voelen, zodat je een ware levende afspiegeling van een Moeder Hathor, een Goddelijke Engel, levend op Moeder Aarde zal zijn.

Extra informatie

Gewicht 22 g
Afmetingen 5 × 3.2 cm