Aanbieding!

Seleniet Oranje Zilver Wit BOL: geïnitieerd door Maria Magdalena om dieper te Bezielen

111.00

Weegt ongeveer 1646 gram   –   Doorsnede 11,5 cm

Chakra: ALLEN – met name 2e en 7e

Deze Wit Zilver Oranje Bol is een ZON-MAAN-VENUS Bol en bijzonder fijn besnaard. Ze werkt vooral tijdens de Volle Manen extra krachtig in via jou op Moeder Aarde.

Zij zal naast de Wit Zilver Antimonium straal vanaf de Grote Centrale Moeder Maan, tegelijk de Gouden straal vanf de Grote Centrale Zon, alsook de Oranje Roze Venus Liefdes Stralen aantrekken.

Naast de algemene eigenschappen van seleniet is oranje seleniet een goede steen om jezelf dieper te gronden en te bezielen als je met engelen wil samenwerken.

Seleniet is een Healer alsook een fantastische beschermend kristal, waar zij ook staat zal een meer vredige serene sfeer ontstaan. Verre het meest liefdevolle kristallen steensoort die er op Moeder Aarde aanwezig is en nu weer tot extra leven gebracht wordt vanuit de mijn Sterrenpoort.

Seleniet grondt de energie uit de hogere energieën ion het Aardester chakra.
Zij stimuleert de geest, maakt haar helder en geeft inzicht in je levenslessen.
Zij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.
Fysiek heeft zij een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Seleniet lost op in water, dus niet onder water reinigen en geen elixer van maken.

In mijn Webshop gekochte stenen, dus ook dit Seleniet, behoeft geen reiniging omdat het negativiteit niet absorbeert maar juist afvoert als een geleider.


Bestel bijvoorbeeld ook de:

 

 

 

 

1 op voorraad

Beschrijving

Bollen

Door het in huis halen van een van mijn geactiveerde LeMUria bollen, zal er een Goddelijke rustige atmosfeer geschept worden in jouw woning  door haar stralende Godinnelijkheid.

De Gouden LeMUria Cirkels van Liefdesenergie, die vanuit haar kern vrijkomen, zullen in een steeds grotere reikwijdte om zich heen gaan cirkelen.Ze vult hiermee jouw woning op met kracht, liefde en leggen hiermee een beschermende LeMUria Christus-Christina Eenheids Kristalmantel die door niemand ontkracht zal kunnen worden.

Degene die deze LeMUria Bol  in haar bezit zal hebben, zorgt er voor dat de LeMUria MoederBron energie zich in jouw ruimte zodanig manifesteert dat zij ook voedend zal inwerken op alle overige aanwezigen en over heel Moeder Aarde.

Haar blauwe energie zal je stimuleren om te groeien tot Eenheidsbewustzijn van Lichaam, Ziel & geest, om hierdoor alsmaar meer aanwezig te durven zijn, om in een steeds groter wordende beweging je LeMUria Hartenkracht door en over Moeder Aarde uit te gaan Stralen.

Andere suggesties…