Calciet Goudgele Drakin 3

111.00

Afmeting: 7.5x 3.5 x 4.5 cm (lxbrxh)  Gewicht: 118 gr

Chakra’s: 2e, 3e (Zonnevlecht), 6e

Deze zonnige goudgele LeMUria Drakin staat afgestemd op de Zon en nauw in connectie met de Walvissen en gouden Dolfijnen vrienden in de Oceaan van Kristallijnen Levenslicht. Tezamen vormen ze met elkaar een schild om het Gouden LeMUria weer omhoog te klinken en te schitteren.

In haar liggen Oer LeMUriaanse Goudgele Zonnecodea opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria, welke als ze in contact komen met een Drager van Sterrencodes op Moeder Aarde, ze een overvloed aan hervormende energieën zullen binnensluizen om tenbehoede van al het leven. terwijl ze haar Hoeder levenslang op magistale wijze zal dienen. Haar vurige aard is bestemd om lever, nieren en darmen energetisch te schonen en tegelijk te voorzien van nieuw levenslicht. 

Calciet  activeert en stimuleert zowel lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling en werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, maakt daadkrachtiger en standvastiger en geeft hoop en moed.

Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Calciet zal negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert zij de stofwisseling en het immuunsysteem.

Calciet heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname. Goudgeel calciet werkt reinigend en vitaliserend.

Calciet herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeteraar. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Fysiek heeft goudgele callciet een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie) en galblaas. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen. Goudgeel calciet stimuleert wilskracht en geeft energie.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

1 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Andere suggesties…