Aventurijn Geel skull 1

55.00

Afmeting 5.5 x 4 x 4 cm (lxbrxh)  Gewicht 123 gram

Chakra’s: 2e en 3e

Wat een lieve vrolijke uitstraling heeft deze Godinne skull. Ze werkt graag stevig door om de moed er in te houden. Maakt enthousiast en heeft passievolle interesse in de meest uiteen lopende onderwerpen. Aan samenwerking geen gebrek, want van alle kanten wordt ze gesteund vanuit de Elfenwereld. Opbloeiende resultaten heeft ze op ieder terrein! Ze steunt je werkelijk op ieder gebied, omdat ze zo veelzijdig is. Ze put dit uit haar enthousiasmerende regenboog energie arsenaal. Vreugde tranen horen hier soms ook bij hoor, want bitterheid vormt ze met een kwinkslag om.  Ze zal in haar nopjes zijn als je haar geregeld even mee naar buiten neemt, liefst de vrije natuur in.

AFFIRMATIE: MIJN HOGERE ELF-ZELF BRENGT MAGIE EN LUCHTIGHEID IN MIJN LEVEN, WAARDOOR OPTIMISME EN TOENEMENDE REDZAAMHEID, MIJN ZELFVERTROUWEN EEN BOOSTER GEEFT OM MIJ VITALER EN ZELF BEWUSTER TE LATEN LEVEN TE MIDDEN VAN DE 3-D WERELD IN CHAOS!

Geel Aventurijn heeft naast de algemene eigenschappen van aventurijn een positief effect op darmen, seksualiteit en de voortplantingsorganen.

Aventurijn

Werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling van mobiele telefoons en computers, beschermt tegen de invloeden milieuvervuiling en wateraders. Werkt pijnstillend, ontstekingsremmend, heeft positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

 

1 op voorraad

Beschrijving

Wat kan een Kristallen Schedel voor jou betekenen ?

  • Zonder één wanklank nemen de in mijn Hathor Webshop gekochte kristallen schedels, jouw negatieve energieën over, die vrij komen bij ‘Karma verbranding’. Hierdoor gaat er meer hoogwaardig Kosmisch Licht door je heen stromen en vindt er een ware recycling plaats tussen jou en je kristallen schedel
  • Je ontvangt op magische wijze Inzichten: Bijvoorbeeld tijdens Mediteren
  • Hulp bij Innerlijke groei in Bewustzijn
  • Geeft Inspiratie
  • Hulp bij het Carrière maken
  • Hulp in jouw praktijk of op het werk
  • In geval van een eigen praktijk, dienen ze als intermediair tussen jou en de cliënt
  • Ze Helpen jouw Oer Wijsheid en Talenten op passionele wijze tot bloei te brengen
  • Mijn kristallen schedels werken volgens een vernuftig coderingssysteem, welke alleen vrij zal komen als er met een positieve Intentie met hen samengewerkt wordt

Andere suggesties…