Seleniet SlangeDrakin + Betakwarts in kunsthars : Gewijd door Kwan Yin & Moeder Maria

44.00

Afmeting: 7,5 x 3,5 x 3,5 cm   123 gram

Chakra’s:  Allen

Deze Moeder Drakin behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Draken Skull Lijn’, welke geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen door Maria van der, voor alle LEMURIA LICHTWERKERS om te helpen ons ondergegane Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Iedere Alien Skull gevormd uit het meest Oorspronkelijke LeMUria Moeder Aarde kristal.

Dit is een bijzonder zachtaardige en moedige, maar vooral Magische Parelmoer gekleurde Sirius LeMUria Drakin.

In verschillende landen van Europa, met name in de Balkan landen en in het hoge Noorden van Scandinavië kwam zij voor in angstaanjagende Mythologische verhalen.  Hier wil ik het niet meer over hebben nu, maar wel over het feit om aan deze verschrikkelijke verhalen over Draken een einde te maken.

Onze Goddelijke Moeder Kwan Yin heeft me gevraagd, nu de alles doordringende helende Zilveren Maanstraal is teruggekeerd op Moeder Aarde sinds 2-2-2021, om haar te helpen door deze prachtige parelmoer getinte ‘half Slangwezen- Half Draak’ te laten bezielen met de door naar Moeder Aarde gezonden Maan Draken en Drakinnen. Je kan duidelijk zien aan haar staart en het schubbenachtige lichaam dat zij van oorsprong een Waterdraak is die samen met een Luchtdrakin is geëvolueerd tot een Moederdraak die overal dwars doorheen kon dringen. Zo ook deze

Zij waren de allereerste Moederdraken die vanaf  de Zonzijde van onze Moeder Maan, binnenkwamen via deze Sterrenpoort, toen al gelegen rondom Oegstgeest/Leiden. Wil jij als fervente Drakenhoeder ook mee helpen om het Bewustzijn van de Drakenwezens te ontlasten van deze negatieve verhalen? Dan zal ze jou zeker met extra liefde en aandacht willen omringen, want wie weet heb jij hier ook wel hinder van ondervonden tijdens de ondergang van LeMUria en het latere Atlantis.

Deze lieve zachte Draken zijn gemaakt van Kunsthars en hebben daarom dezelfde vorm, Ze zijn gevuld met zilver wit Selenietpoeder en Betakwarts welke door Moeder Kwan Yin samen met Dakenkoningin Alba en  Moeder Maria zijn gezuiverd en op krachtige wijze zijn geactiveerd en bezield door Kwan Yin’s Drakenkoningin Moeder LeMUria.

Bèta Kwarts verbind je met de energetische blauwdruk en werkt ondersteunend in op het DNA.
Zij geeft je de Oervermogens terug om jouw Goddelijkheid op Moeder door jouw fysieke lichaam heen, haar herintrede te laten doen, zoals zij dit ook deed in de Hoogtijdagen van LeMUria en Atlantis.

Seleniet
heeft de wit zilver gouden LeMUria trilling van Moeder Maria en wordt ook wel Maria Steen of Glas genoemd en is een Spirituele steen en werkt beschermend en inzicht gevend. Het is daarom een fantastische Drakin om mee op reis te nemen, bij je te dragen of om samen mee te mediteren. Zij bevordert telepathie en jouw mediamieke gaven.

Wanneer deze LeMUria Drakin jou tegemoet treedt, zal haar licht je zo maar in ‘n split second kunnen verblinden. Ook zal je even een haar hoge Toon of Piep in je oor laten horen. Zij staat absoluut voor Liefde, Aandacht en Vrijheid.

Tussen haar vleugels liggen haar klanken en coderingen opgeslagen met haar bijzonder verfijnde hoge ziele snaar trilling, gelijkend op de snaren van een harp. In haar Holy Hart bewaart ze de ‘Goud-Zilver-Koperen-Diamanten LeMUria-Ster’ die de hoeder recht geeft tot een rechtstreekse verbinding met de Goddelijke LeMUria Moeder bron. Dit zal jou verder doen Ontwaken en bijstaan bij het vervullen van je verdere Zielsopdracht d.m.v. het op Magische wijze ontvangen van een Boodschap uit de LeMUria Tempels.


De ‘Goud-Zilver-Koperen-Diamanten LeMUria-Ster’

Geen mens mag op haar rijden! De Drakenkoningin LeMUria wordt daarom continue beschermd door een groep Regenboog wachters en drakenrijders. Haar LeMUria gezelschap bestaat dagelijks uit:
* Eén of meerdere vertegenwoordigers uit het Moedervolk van de LeMUria Elfen
* Een afkomstig van de Maan en/of de Zon
*Eén uit het Volk van de LeMUria Dwergen

* Eén uit de school van de Dolfijnen
* Eén uit de Elohim Engelenschare
* Eén uit het Asthar Command
* Eén afkomstig van Sirius
* Eén Pleiadische Zuster
* Eén afkomstig van Venus

TIP

In mijn LeMUria Healing Webshop staat ook een krachtige 03) LeMUria DRAGON Aura Spray’ te koop. 100 of 30 ml. Deze HOLY Spray helpt je om je tussen Hemel & Aarde op krachtige wijze dieper uit te lijnen en je Prana kanaal verder te openen om je dieper te Bezielen.

Tevens heb ik enkele Healing MP3’s opgenomen samen met de Kwan Yin en haar Draken of Elfen. Zie hiervoor categorie 8a van mijn webshop:

 

 

 

2 op voorraad

Beschrijving

De Kracht van mijn Moeder Kwan Yin Drakinnen

  • De drakenkracht is herboren en samen met de kristalkracht geven zij de wereld weer draagkracht voor Vrede, Harmonie vanuit Eenheidsbewustzijn.
  • De draak kan het kristal onder speciale bescherming plaatsen van zijn kracht en macht.
  • Met hun oranje-geel-goud-rood gevleugelde vlammen bewaken en beschermen ze de mens die verbonden is met het Kristallicht en Hoeder is van Kristallen.
  • De draak kan met zijn speciale vuurkracht de ruimte rondom het kristal schoonhouden van ongewenste energie.

Drakenenergie is durven te gaan staan voor jezelf, jouw Vuur en Drakenkracht. Met ‘alles wie je Bent’ en waarvoor je op Moeder Aarde leeft.

Kortom: GELOVEN IN JEZELF, zonder twijfel of angst, vol vertrouwen en overgave, getransformeerd naar Lichtheid!

Extra informatie

Gewicht 123 g
Afmetingen 7.5 × 3.5 × 3.5 cm

Andere suggesties…